Перейти к контенту

Gajavata

Members
  • Число публикаций

    1 995
  • Регистрация

Весь контент пользователя Gajavata

  1. Треугольник, квадрат, круг...Что выбрали бы вы, если бы в этих фигурах было сокрыто орудие защиты? Я першим ділом подивився чи не має серед фігур обємної фігури. Бо тоді рішення було б ускладненим. Ні, всі фігури плоскі. Я вибираю круг. Тому що відстані до центра рівновіддалені від від усіх точок поверхні круга. І якщо уявити що ми живем на одномірній площині то усі точки були б рівномірно захищені.
  2. Gajavata

    Спаси любовь

    Прогулюючись колись Львовом, я несподівано побачив трагічний момент. Я не знав що написати, слово трагічний не підходить до даного випадку, але все ж я залишив. І хоч я написав це оповідання давно, вирішив знову оновити. Білочка. Не смотри! Не смотри! Я підвів погляд і глянув на промовляючого. Молодий чоловік намагався долонею прикрити очі дитині, маленькій дівчинці. Поруч мати, сімя, всі зупинились. Дивилися, ніхто уже не міг відвести погляду. Напереріз один одному з величезною швидкістю приближалися двоє. Білочка швидко, дуже швидко, як тільки могла перебігала дорогу, і машина одинокий водій за кермом з величезною швидкістю теж мчав уперед. Уже було видимо - що білочка не встигає. Вона попала під колесами минувши передні і здавалося, а може ні, може станеться чудо. Щось промайнуло на лиці водія, якась досада. Машина промчала. Відкинута з силою білочка лежала під бардюром, лежала нерухомо. Невелика група людей, обєднаних на короткий час спільністю баченого, уже неспішно перейшла через перехід. А білочка перебігала через перехід, це і звернуло увагу баченому. Люди вступивши на сходи, піднімались на маленьку гору і далі вверх, до храму Архистратига Михаіла.
  3. Дякую Учителю, дякую Елена! Я переписав лише одне повідомлення від 31.07.2020 р. Переписане дає можливість подумати над сказаним. Завтра я буду працювати з слідуючим текстом, скільки піде часу не знаю. Думаю за багатоваріантность подій.
  4. Gajavata

    Спаси любовь

    Ви памятаєте... Не чекали... Ви памятаєте Карпати, дорога видна, великий простір відкриваючого місця. Ви тоді знімали. Була молитва, нова - Отцеві небесному. І появився білий хрест на дорозі. Про щось шепотіла дитина. Хрест рухався, збільшувався в розмірах. Ось він став великим, білий хрест на дорозі, його ясно було видно. Вертикальна планка йшла вверх, прямо в небо. Стало світло, хрест освітлював. Все залило світлом, ви це уже не знали. Всю землю вкрило білим, все навколо, все. Ви впали на землю, обнімали її... Не чекали... У нас, в нашому місті жінка заглибилась в медитацію, і побачила небо. Пропливала у небі жінка, вся усіяна квітами. Побачила Ісуса Хреста, стояв на хмарі. Вона почала кричати йому: Ісус, іди до нас, іди до нас, іди до нас. Він посміхався, лице його посмутнішало коли він наблизився. Видно не чекали, усі навколишні люди...
  5. Що таке гармонічна конвергенція 1987 року.
  6. Gajavata

    Спаси любовь

    Усмішка. У цих небесних сховищах, там де записано усі слова, та високо і трудно туди дістатись. Треба ставати навшпиньки. Теж саме інколи читаючи про те що хтось уже написав, хочеться стати навшпиньки.
  7. Дякую Учитель, дякую Єлена.
  8. Gajavata

    Мысли о насущном

    Руслан, осінню ви спасали дерево, яке ви знайшли лежачим на дорозі. Все мае одинакову цінність у світі. Все має однакову вагу, і тваринка, і рослина і людина. Людина продовжує поїдати тварин, друзів, якби нічого не сталось. Вона не може спинитись, змінити свою поведінку, зовнішньо не відрізняючись від інших, подивимось можливо карантин щось змінить. Дерево було великим. Ви спасли дерево. Ви казали що скажете весною.
  9. Gajavata

    Мысли о насущном

    Зацвіли каштани!
  10. Gajavata

    Спаси любовь

    Я знайшов ці листочки, серед інших, де була сотня покладених іншими Час від часу, я їх переглядаю. Серед листочків, присвячених Матері Марії я знайшов зовсім незалежні листочки, зовсім без підпису, рукописні про тварин. Це дуже цікаве повідомлення. Существует много различий между животными и вами. Одно из самых основных различий состоит в том, что животные знают, когда они умирают, их существование не заканчивается. Они знают что их развитие продолжается. Они не закупают себе места на кладбище, и не волнуются где будут умирать, и где их похоронят. Животные верны, что Вселенная о них позаботится. У них врожденная мудрость и доверие к жизни. Они не покупают страховые полисы и не смотрят телевизор. Многие из животных остро чувствуют окружающий мир и происходящие в нем изменения. Они сознают что то качество жизни, которое бы их устраивало, не может более проявится в вашем мире. И потому они его покидают. Вам самим предоставляется решать, питаться ими или нет...В настоящее время животных не чтят, и не уважают, и качество их жизни оставляет желать лучшего. К ним относятся как будто они не являются животными существами, не обладают чувствами, а служат лишь рабами человвеческой рассы. Животные были разработаны и созданы таким образом. чтобы быть вашими друзьями, занимать определенное пространство...разделять путь вместе с вами. Животные биогенетические создания, в основе которых лежит множество различных генетических наборов, собранных в различных звездных системах. Их сотворение позволяет представителям тех систем иметь генетическую связь с Землей и через этот уровень заглядывать на Землю и провозглашать свое присуствие. Подобная грань созидания никогда по настоящему не оценивалась и не была понята. У животных есть интуитивное чутье, которое позволяет им понять, какую роль играют они сами и другие животные. Корнями они уходят в великое разнообразие внеземного сообщества. А выглядят животные так же как их предки, разумные существа проживающие в других мирах...Те кто создавали вашу планету, просили множество сообществ представить "семена" для засевания на вашей планете. Эти "семена" подвергались биогенной инженерии, в результате чего стало возможным создание друзей и компаньйонов человека, заселивших Землю...
  11. Gajavata

    Спаси любовь

    Вспомните как одержал победу, одну из величайших побед, великий Тамерлан. Он зажег степь позади своих войск, и те, гонимые огнем смяли врага. Помните, что лишь энтузиазм, вера в правоту и огонь устремления, потому возмутитесь духом и найдите огненые слова. Зажгите в себе этот творящий огонь. Жизнь говорит, что в счастливых и удобных гаванях, не проснется дух человеческий, лишь во дни потрясений можно ожидать подъемов духа и осознания ценностей.
  12. Все чисто, і немає людей. Мені дивно, чому ніхто не звертає уваги на причину поширення вірусу, ні на верховній раді, ні в колах близьких до президента, ні в засобах масової інформації, ні в медичних колах. Пандемія, це захоплення вірусом частини свідомості людей, по мимо фізіологічного впливу. Чому немає засобів їх ясного представлення перед людиною. І навіть папа у своєму зверненні до людей не висвітлив цього питання. Усе поширилось на взаємодії людей, поодиноко ми не виживемо, взаємний вплив один на одного. Та хоч і ізоляція заставляє думати, чому так, звідки цей вірус. Причину цього.
  13. Я дякую Вчителю! І Єлені! І особливо Руслану! Буде видно, що воно буде далі! У нас все завмерло, стало набагато чистіше, і приємніше. Не доводиться нині прибирати на стадіоні, все чисто і немає людей.
  14. Gajavata

    Мысли о насущном

    Який репертуар розміщено зараз на афішах театру "Браво"? Під словом зараз, я маю на увазі події до "Корони віруса." Вони певно хотіли відображати своєю грою несподівані реальності у житті. Тому і вибрали назву таку. А може хотіли показати, що занурення в минуле, теж прекрасне і минуле виправляє теперішнє, направляючи в майбутнє. Хто може на час відокремитись від нагальної думки про карантин, корону віруса, і подати відомості про театр "Браво" Ми більше ніколи не будемо так жити, як жили раніше.
  15. Gajavata

    С Днём Рождения!

    Дорогий Учитель! Поздоровляю Тебе, з безмежно далеким в часі, приходом на Землю. Прошу Тебе, поясни нам, розділившимся на дві групи людей, і укріпившимся в процесі розділення у своєму баченні істини, яка буде правда. Ми збираємось обєднати всіх людей, що можливо тільки збільшенням вібрацій, наповненням думок любовю, возвишати і облагороджувати наші характери. Хай Твоє бачення просвітлить нас.
  16. Gajavata

    Спаси любовь

    Указала Матерь Мира: Собирайтесь ветры, собирайтесь снега, не являйтесь, птицы, и не подходите звери. Не утвердится нога человеческая на Моей Вершине. Не утвердится свет месяца, но луч солнца достигнет Вершину. Сохрани солнце, Вершину Мою, ибо где встану на страже? Никогда не взойдет зверь и не удержится сила человеческая. Что блестит на вершине? Чему выхри сложили венец сияющий? Она Великая Матерь, одна поднялась на Вершину. И никто не взойдт за Нею. На самой высокой горе сияет Матерь Мира. Она тьму поразить вышла. Почему упадают враги, и куда с отчаянием обращают глаза? Она одела пламенный плат и окружилась стеною огня. Она наша крепость и устремление! Гора Матери простирается от Земли до Небес!
  17. В картині Реріха, мати Світу, зображення жінки, її вік не визначений. Їй можна дати і шістнадцять і більше років. Очі і голова її закриті платом, приблизно до початку носа. По сторонам, на плечі спадають два продовження плата і падають на її плечі. В фігурі її гармонія, спокій. Вона дивиться, і прозріває майбутнє. Її очі прикриті, вона бачить світ і людей, бачить події. Друге зображення є Богиня Правосуддя. Прекрасна жінка, у легкій одежі з повязкою на очах. У руці вона тримає терези, її шальки точно виважені. Чому ці жінки мають завязані очі, чому ці Богині бачать іншим способом, не так як люди, бачать правду. Я привів ці дві картини, далекого в часі і простираючого в майбутнє, як зображення правди. Послання повинні передаватися не голосом, а на листочку, бо тоді індивідуальний підхід буде нарушено. Вчитель говорив що він буде працювати як з групою так і індивідуально. Голос має свої властивості, це вже буде інша робота. Ніхто не каже, це потрібна робота, робота голосом, і плоди її появляться згодом. Але первинно потрібно дати чистий лист, де напечатано Послання. І друге, на звукових Посланнях стоїть не та фамілія.
  18. Я хочу добавить, Учитель говорил: что будет направлять Послание как всей групе, так и индивидуально к каждому. Только лишь прямые эфиры делают это невозможным.
  19. Gajavata

    Спаси любовь

    Це було не давно. Єдине що потребує зараз людина, це Небесного захисту. Бо немає більше до кого звернутися. Світла. Знати що є Сила вища за людину, справедлива. Що світло сильніше за тьму, а доброта за суд. Що Матір заступиться, коли уже ніхто не зможе помогти. Сьогодні свято Покрови Святої Богородиці. Хай в кожному домі, сьогодні буде мир, хай зло не посміє переступити поріг кожного дому. Хай крапелька радості розчинить тривогу і прийде впевненість у твоє майбутнє.
  20. Gajavata

    Практики

    Сергій, я бачу у вас проблеми у пошуках приміщення. Ви шукаєте приміщення. Дозвольте в вас запитати, чи ви звертались до Руслана. Треба запитати у нього. Чи ваші цілі співпадають з головною ідеєю проекта. З коцепцією християнства, як релігією любові. Я зрозумів, що ви маєте якусь свою організацію.
  21. Дякую Єлена, дякую Вчитель. Я це не прочитав. Хто записав це Послання? Має бути Імя того хто стоїть за цим. Має бути імя Єлени. Чистий лист паперу де написано Послання. Чистота в усьому, інакше цей автобус застрягне по дорозі і зупиниться.
  22. Я хочу додати що ця дата 31.12.2020 є єдина дата, коли можна поставити 2019 і 2020 р. Все буде правильно. Коли бє дзвін, коли є дванадцятий удар ми вибираєм яку дату поставити.
  23. Я дякую Єлені, дякую Вчителю! Єлена так спішила вперед що рік невірно поставила, хороший знак. Ну що ж, розставлені акценти, дадуть змогу діяти.
  24. Я дякую Єлені я дякую Вчителю за продовження наших уроків. Послання потребують неодноразового звертання до них, медитацій. Вони потребують роботи. Як же працювати, коли немає чистого листа на якому написано це Послання? Перед кожною медитацією треба перечитувати Послання, вдумуватись в текст і просити щоб небо помогло.
  25. Gajavata

    С Праздником!

    Мої дорогі друзі. Я поздоровляю вас з приходом 2020 року. Бажаю всього, чого захотіло ваше серце, і ваша душа чиста. Хай ваш дім, буде красивим і світлим.
×
×
  • Создать...