Перейти к контенту

Любовь

Members
  • Число публикаций

    16
  • Регистрация

  • Последнее посещение

  1. Любовь

    Голос души

    Дякую, Оленочко! Читаючи, я відчула те, що відчувала і Правительниця. Боляче, що народ не зміг захистити себе, своїх дітей. Все загинуло...
  2. Любовь

    Соприкосновение

    Благодарю Отца и Елену, благодарю.
  3. Сергійку, а може на даному етапі запропонувати об"єднатися для спільних молитв і медитацій, щоб захистити Матінку Землю і все живе на ній. А далі будемо спілкуватися, зрозуміємо, що хочуть інші і будемо виписувати платформу.
  4. Друзі, Учитель говорив, що енергії Віри, Надії , Мудрості чекають, щоб ми їх покликали. То давайте разом прикличемо всі енергії і встановимо над Україною райдугу, як знак примирення.Від її західних до східних кордонів.
  5. Дякую Учителю і Оленці за Нове Послання! А також дякую Сергію, думаю, якщо ми будемо так опрацьовувати тексти, швидше прийдемо до результату.
  6. Всевишній Творець, наш та інші Творці, Мати Божа, Ісусе Христе, Мати Земна, всі Ваші і наші Світлі Сили, ми всі Творіння Божі і Земні, які тільки є, молимо і дякуємо Вам за Божественний Захист; Ваше Заступництво; всі програми захисту, особливо, навколо всіх багатомірних, паралельних просторів, -навколоземних, земних, підземних, - Матінки Землі, всіх просторів і кордонів неньки України створених з енергій Світла і Любові, та наповнення цих Сфер, мислеформами Миру, Добра, Любові, щоб заборонені високочастотні та низькочастотні грубі, темні та іншої якості енергії, сили, противники не змогли порушити простори і кордони, а ті, що знаходяться всередині Сфер, з Вашою допомогою, - очистились, нейтралізувались, трансформувались; перетворили всі проблеми і порушення всього в Спільному Полі Матінки Землі, неньки України, усіх Творінь, в полі особисто кожного, в ЧИСТЕ СВІТЛО! Я прочитую цю молитву звернення, а потім наповнюю Сфери мислеформами. Якщо будемо робити це разом, сила концентрації буде набагато більша.
  7. Дякую Вчителя і Оленочку за уроки життя, за знання, які вони дають нам! Зі Святом!
  8. Дякую Вчителю і Оленці! Дуже вчасно і детально все розказано.Вибір за людством!
  9. Любовь

    Соприкосновение

    Дякую Отче! Дякую, Оленочко. Люблю.
  10. Дякую всім,всіх люблю, які ви молодці!
  11. Дякую Учителю, Олені за Послання! Я люблю всіх Вас!
  12. ,,, Ныне время, когда многое может измениться. И изменить это многое можете вы сами. Закон Свободы Воли был введён по выбору и просьбе землян, но также и может быть отменён по просьбе большинства." Друзі, я думаю, настала ця пора? Принаймні, треба поговорити на цю тему. Всіх з Новим роком! Любові, добра, щастя, удачі кожному бажаю.
  13. Мої дорогі, я всіх Вас Люблю! За Ваші думки, справи, готовність до служіння, служіння всьому сущому, всім Божим творінням! Це важкий шлях, але разом ми його пройдемо. Щиро всім дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Создать...