Перейти к контенту

Законы Космоса


Татьяна

Рекомендуемые сообщения

Относительно складывающейся в Киеве ситуации.

Я думаю, что ориентиром правильности или деструктивности действий или слов людей могут стать известные нам Законы Космоса и Нагорная проповедь Учителя Христа.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 1 year later...
  • Ответы 234
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

А ось мої замальовки по Законах Космосу:

Закони Космосу

Закон Любові

Що є Закон Любові?

Як можна зрозуміти та відчути його?
Приклади з життя допоможуть побачити його виконання чи невиконання.
Хай кожен сам вирішить, який з прикладів позитивний, а який негативний, який є прикладом виконання, а який навпаки.

Приклад 1. Закохані. Молода пара. Зустрічаються, дарують одне одному подарунки. Наче й подобаються одне одному, наче закохані. Наче все гаразд.
Він збирається зробити пропозицію руки та серця і гадає, як відреагує кохана. До цього кроку його підштовхує мати. Вона каже, що Оленка гарна та багата і тому є гарною парою. Він згоден з цим і готовий до подружнього життя.
Оленці Андрій подобається, бо він красивий та веселий. Оленка хоче, щоб їх діти були гарні, і тому хоче продовжити зустрічі з Андрієм та готова до одруження.
Як ви вважаєте, чи є ця пара втіленням Закону Любові?

Приклад 2. Міла бігає за Дені і не може без нього жити. Прощає йому зради та гульки. Прощає п'янки та розбишацтво і хоче хоч завтра заміж лише за нього. Дені на Мілу начхати, хоч вона і краля. Він гуляє аби-з-ким, і життя для нього феєрверк.
Чи є цей приклад втіленням Закону Любові?

Приклад 3. Вони зустрічаються потайки, бо обоє одружені. Вірніше, він одружений, вона заміжня. Їхні зустрічі палкі та яскраві, але кожен з них змушений повертатися до своєї сім'ї. Ось так і живуть роками.
Як цей приклад відображає Закон Любові?

Приклад 4. Вони листувалися довго по інтернету. Лені та Кам довго не бачили один одного вживу, та їхні бесіди через екран монітору затягувалися до ранку. І що б ви думали, після реального знайомства їхні задушевні бесіди так і тривали до ранку. На екрані кожен намагався виглядати краще, ніж у житті, але при зустрічі кожен з них був настільки закоханим, що зовнішність вже не мала першочергового значення. Їхні душі не могли насититись спілкуванням одне з одним. І про що б вони не говорили, їм завжди було цікаво разом. Здавалося, вони пили п'янкий напій любові, що лився з душі одного в душу іншого і з душі другого в ємність душі першого.
Подружнє життя і діти не лише не послабили потягу одне до одного, а навпаки, підсилили, і через десятиліття подружнього життя вони дивилися одне на одного, як юнак та дівча вісімнадцяти літ.
Все своє життя вони відчували присутність Бога та завжди були Йому вдячні, їх життя та робота, дні та ночі завжди були присвячені Богу. Він був для них люблячим Батьком, Який завжди допомагав дітям Своїм. І при очікуванні, і при народженні дітей саме Творець був Тим, до Кого були в першу чергу спрямовані їх душі та погляди.
Їх любов була звернена до всього живого, до кожної травинки і тваринки, до хмаринки в небі та до сонечка, до людей та зірок. І все живе відповідало їм взаємністю.
Як тут відображається дія Закону Любові?

 

Закон Наступності

Вчитель довго шукав їх - справжніх учнів. Він хотів передати їм все, все, що знав, все, що вмів. Як наносити фарби на полотно, як вибирати потрібного пензля, як поєднувати гру світла та тіні, як змішувати фарби, щоб палітра виходила яскравою та багатобарвною, як готуватися до матеріалізації образу, як виявляти світлі образи з простору і багато, багато іншого. Він довго молив Бога про появу справжніх учнів, хоча б одненького. Але минали роки, а в його школі так і не з'явилися гідні наступники-спадкоємці.
І якою ж була його радість, коли одного сонячного дня він зустрів Ені та Емі на березі річки і прості
риски, проведені паличкою на піску, стали визначальними в їх взаєминах. Він скоріше відчув, ніж зрозумів, що це вони - його Учні.
І справді, вони засвоювали за тижні те, що інші вивчали місяцями, малювали так, наче від народження тримали пензля в руках.
Вчитель був радий, дуже радий. Він нескінченно дякував Богові за цей дарунок, він боявся не встигнути передати свої знання гідним, бо був уже в віці і відчував, що його життєвий шлях наближається до кінця.
Він мав наступників у світі матерії, його син та донька жили поряд, він передав їм життєву мудрість та життєвий досвід, та вони стали його спадкоємцями в сім'ї. Але його творчість, його мистецтво, його образотворче мистецтво вони не сприймали.
І ще була велика радість у Вчителя, коли одного разу він побачив малюків - діточок Ені та Емі, які бігали між мольбертами в класі та пустували. Але щойно батьки запропонували їм намалювати свою мрію, з-під їхніх пензликів почали виливатися дивовижні та світлі образи.
І Вчитель відчув і зрозумів - він щасливий, його життєвий шлях завершений. Він побачив тих, хто буде і духовними, і матеріальними спадкоємцями всього, що він накопичив та передав.
Хвала Богу.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Закон Любові

Шановні Андрій та Оленка з прикладу 1, схоже, діють згідно із Законом Ретельного Розрахунку, якщо такий існує  :) (має існувати, бо скрізь бачимо), а також із Законом Свободи Волі, який нерозривно пов'язаний із Законом Причин і Наслідків. Вони мають великі шанси стати героями прикладу 3, що ілюструє наслідки первісного порушення Закону Любові.

Щодо прикладу 2, цікаво було б дізнатися передісторію персонажів. Надто вже скидається на віддавання кармічних боргів. Тобто знову Закон Причин і Наслідків. А спотворена і невзаємна любов виконує функцію "фінансового інструмента".

Нарешті, приклад 4 пропонує ідеальну ситуацію взаємної любові через любов кожного до Бога. Так тримати!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 9 months later...

Интересное,с моей точки зрения, глубокое погружение в суть Закона Свободы Воли(Выбора) и Закона Дисциплины.

Как эти Законы принимались и понимаются в других Мирах и как в нашей Вселенной,особенно в пространстве Земли.

Хочу поделиться со всеми,кому интересно.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Присоединиться к обсуждению

Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Допустимо не более 75 смайлов.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Ваши публикации восстановлены.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.


×
×
  • Создать...