Руслан Опубликовано 7 Сентября Жалоба Share Опубликовано 7 Сентября Моя творчість 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Сентября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Сентября Ангел на старті. Шукав шляхи свої до Бога Й ніяк не міг я їх знайти Аж ось - стою біля порогу З любові й щедрості сади Видніються, і йде дорога... Дозвіл на втілення отриманий. Величезна, з мільйонів-мільйонів душ черга позаду. Я йду до величезної скляної зали поділеної навпіл скляною стіною. В моїй половині тисячі-тисяч наставників-ангелів, тренерів дають останні настанови, ще раз переглядається запланована історія життя, вносяться можливі корективи і вислуховуються побажання. А в іншій половині такі самі ангели-наставники, тренери, раніше прибулі родичі зустрічають прибульців - душі, що повернулися з втілення. На жаль, більшість душ в сумному стані з сіроватим відтінком поля душі. В декого було надламане крило, в декого воно зламане, в декого були відсутні обидва крила. Багато було зі шрамами та порізами на душі. Дехто був у вкрай важкому стані і їх вели під руки. Вони не пройшли екзамени життя, не змогли виконати заплановане, йшли по життю шляхом деградації, земні, так звані "веселощі" затьмарювали їх свідомість і давали примарну "радість". Серед сірої маси душ виділялися ті, які сяяли щастям, справжньою радістю, любов'ю і Світлом. Це ті які достойно пройшли уроки життя, виконували настанови тренерів. Вони сяяли Світлом і щастям. В їх честь звучали фанфари та, навіть сюди, було чути, гучні оплески. З під куполу на них сипалися пелюстки троянд і лилося Світло. Всі ці почесті надавались тим, хто зміг не лише саморозвинктися, а й втілив найголовніший принцип Всесвіту - принцип Любові: " Лише віддаючи - отримуєш!" і жив відповідно до нього заради інших. Останні приготування і настанови мого тренера-ангела. "Твоя біоенергоструктура буде отримувати 3% енергії щастя і любові." Я: " Тільки три проценти? Чому так мало?" А: " Так, лише три проценти. Це наслідки шляху деградації людства. Ти можеш під час життя довести цей відсоток до 100%. Такі приклади є, про них багато хто знає там. Цих людей вони по праву називають - святими. Але більшість людей, при таких прикладах крутять пальцем біля скроні, хибна суспільна думка вважає їх на рівні божевільних і нещасних людей. А святі, ніяк не можуть донести зхибленому людству, що саме вони, святі, і є самими щасливими в світі людьми. Так от, повторюю, запам'ятай, ти можеш довести відсоток енергії щастя і любові до 100. Для цього потрібно буде виконувати нескладні правила. Потрібно буде щоденно підзаряджатися від Джерела. Зараз у землян є прекрасна аналогія - смартфони - прилади, які є у кожного, і їх кожен день власники також підзаряджають від свого, електричного, джерела живлення. Твоя ж біоенергоструктура заряджається від іншого енергетичного Живого Джерела. Є різні напрацьовані способи підзарядки - молитва, медитація і інші практики. Я тобі розповім про наш спосіб. Це потрібно робити постійно, бажано кожен день, як, до речі, і смартфон. І не розряджати свій потенціал деструктивними речами: алкоголь, брудна лайка, тютюн, сексуальні втіхи, наркотики і таке інше. До речі, всі ці викривлення подаються темними як підзарядка до Джерела Щастя. Хоча насправді це все і є - руйнаторами щастя. Якщо, ти спитаєш, як же не потрапити в ці пастки і відрізнити справжнє Джерело від замутненого, скажу, що єдиними важелями, які залишаться в тебе, це будуть інтуїція, совість і серце. Слухаючи їх, ти зможеш відчути справжнє Джерело Світла, чути мої тренерські настанови, та інших ангелів. Твоя пам'ять буде відімкнена. Такі умови втілення. Лише якщо ти доведеш рівень підзарядки до, хоча б 10%, то поступово файли пам'яті будуть відкриватися. Для нас з тобою, щоб ми могли знайтись за необхідності, я придумав пароль. Якщо у ві сні або ж в думках ти почуєш фразу: "Ангели живуть не лише в Анголі", то маєш відповісти: "Ангели живуть у Світлі Бога", так ми знайдемо один одного і будемо відрізняти від інших. Ну що друже, з Богом! Вперед!.. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 8 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 8 Октября Прийшов час прояву всього Що у душевних скринях зберігали Того, про що може й і не знали Але надіялись і вірили в святе І серцем щиро відчували -- В душі святеє поривання розцвіте! Хай квітне в серці, доброта сердешна Любов хай віти світлі сповива Хай милосердя листя наповняє А мужність стовбури трима І сік - Священний Світла сік із раю Із Божий тонких просторів тече Й собою повнить все і розквітає З глибин коріння і душі очей До всіх вершечків і повнот життя. І ми йдемо - так сповнені Надії, і Мужності, і Віри і Життя І дай нам Боже сповнить Твої мрії Й зійти у мир і Світле майбуття. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 8 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 8 Октября Моя молитва до Тебе Боже Щоб було все на землі погоже Щоб було Світло у наших душах А зло щоб зникло в темних калюжах Я вірю крепко у Силу Світла Дай Бог, щоб в світі весна розквітла Я знаю - Воля дає наснаги Щоб побороти усе криваве Я вірю в мужність Небесних Воїв І українські сини достойні І в боротьбі ми здобудем Славу І переможем, й Бога вославим Нас намагаються залякати Але бояться самі ті кати Нас намагаються роз'єднати Але ми крепкі, як сталь стократна Немає сили сильніше Бога Як Світло Його у серці твому Нема нікого мужніше Бога Із Ним завжди у нас Перемога. І разом йдемо із Богом в серці І переборемо, що прийдеться. Бо маєм силу від Бога Світла І щезне темінь, і прийде в житла - Любов і Слава, Добро і Сила, І схилить серце наш Бог Стосилий. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 8 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 8 Октября Дякую тобі Боже, що ти є. Що Твої чесноти і блага Ти даруєш всьому Всесвіту і нам, людям, дітям Твоїм. Ти Люблячий із люблячих, Світлий із світлих, Милосердний із милосердних, Мужній із мужніх. Хай Твоє Світло проростає у нас любовью, Хай Твоє проміння живить наше милосердя, Хай Твоя Воля проростає нашою мужністю, Твоя влада дає владу світлим. І ми будемо достойно правити на Твоїй Землі в ім'я справедливості і честі, в ім'я миру та свободи. Боротись і шукати, знайти і не здаватись. Світло сильніше Темряви. Хай буде так! Слава Творцю Любові Саваофу і Вчителю Христу! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.