Руслан Опубликовано 23 Сентября 2023 Автор Жалоба Опубликовано 23 Сентября 2023 Ангел на старті. Шукав шляхи свої до Бога Й ніяк не міг я їх знайти Аж ось - стою біля порогу З любові й щедрості сади Видніються, і йде дорога... Дозвіл на втілення отриманий. Величезна, з мільйонів-мільйонів душ черга позаду. Я йду до величезної скляної зали поділеної навпіл скляною стіною. В моїй половині тисячі-тисяч наставників-ангелів, тренерів дають останні настанови, ще раз переглядається запланована історія життя, вносяться можливі корективи і вислуховуються побажання. А в іншій половині такі самі ангели-наставники, тренери, раніше прибулі родичі зустрічають прибульців - душі, що повернулися з втілення. На жаль, більшість душ в сумному стані з сіроватим відтінком поля душі. В декого було надламане крило, в декого воно зламане, в декого були відсутні обидва крила. Багато було зі шрамами та порізами на душі. Дехто був у вкрай важкому стані і їх вели під руки. Вони не пройшли екзамени життя, не змогли виконати заплановане, йшли по життю шляхом деградації, земні, так звані "веселощі" затьмарювали їх свідомість і давали примарну "радість". Серед сірої маси душ виділялися ті, які сяяли щастям, справжньою радістю, любов'ю і Світлом. Це ті які достойно пройшли уроки життя, виконували настанови тренерів. Вони сяяли Світлом і щастям. В їх честь звучали фанфари та, навіть сюди, було чути, гучні оплески. З під куполу на них сипалися пелюстки троянд і лилося Світло. Всі ці почесті надавались тим, хто зміг не лише саморозвинктися, а й втілив найголовніший принцип Всесвіту - принцип Любові: " Лише віддаючи - отримуєш!" і жив відповідно до нього заради інших. Останні приготування і настанови мого тренера-ангела. "Твоя біоенергоструктура буде отримувати 3% енергії щастя і любові." Я: " Тільки три проценти? Чому так мало?" А: " Так, лише три проценти. Це наслідки шляху деградації людства. Ти можеш під час життя довести цей відсоток до 100%. Такі приклади є, про них багато хто знає там. Цих людей вони по праву називають - святими. Але більшість людей, при таких прикладах крутять пальцем біля скроні, хибна суспільна думка вважає їх на рівні божевільних і нещасних людей. А святі, ніяк не можуть донести зхибленому людству, що саме вони, святі, і є самими щасливими в світі людьми. Так от, повторюю, запам'ятай, ти можеш довести відсоток енергії щастя і любові до 100. Для цього потрібно буде виконувати нескладні правила. Потрібно буде щоденно підзаряджатися від Джерела. Зараз у землян є прекрасна аналогія - смартфони - прилади, які є у кожного, і їх кожен день власники також підзаряджають від свого, електричного, джерела живлення. Твоя ж біоенергоструктура заряджається від іншого енергетичного Живого Джерела. Є різні напрацьовані способи підзарядки - молитва, медитація і інші практики. Я тобі розповім про наш спосіб. Це потрібно робити постійно, бажано кожен день, як, до речі, і смартфон. І не розряджати свій потенціал деструктивними речами: алкоголь, брудна лайка, тютюн, сексуальні втіхи, наркотики і таке інше. До речі, всі ці викривлення подаються темними як підзарядка до Джерела Щастя. Хоча насправді це все і є - руйнаторами щастя. Якщо, ти спитаєш, як же не потрапити в ці пастки і відрізнити справжнє Джерело від замутненого, скажу, що єдиними важелями, які залишаться в тебе, це будуть інтуїція, совість і серце. Слухаючи їх, ти зможеш відчути справжнє Джерело Світла, чути мої тренерські настанови, та інших ангелів. Твоя пам'ять буде відімкнена. Такі умови втілення. Лише якщо ти доведеш рівень підзарядки до, хоча б 10%, то поступово файли пам'яті будуть відкриватися. Для нас з тобою, щоб ми могли знайтись за необхідності, я придумав пароль. Якщо у ві сні або ж в думках ти почуєш фразу: "Ангели живуть не лише в Анголі", то маєш відповісти: "Ангели живуть у Світлі Бога", так ми знайдемо один одного і будемо відрізняти від інших. Ну що друже, з Богом! Вперед!.. 2 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Октября 2023 Автор Жалоба Опубликовано 8 Октября 2023 Прийшов час прояву всього Що у душевних скринях зберігали Того, про що може й і не знали Але надіялись і вірили в святе І серцем щиро відчували -- В душі святеє поривання розцвіте! Хай квітне в серці, доброта сердешна Любов хай віти світлі сповива Хай милосердя листя наповняє А мужність стовбури трима І сік - Священний Світла сік із раю Із Божий тонких просторів тече Й собою повнить все і розквітає З глибин коріння і душі очей До всіх вершечків і повнот життя. І ми йдемо - так сповнені Надії, і Мужності, і Віри і Життя І дай нам Боже сповнить Твої мрії І зріти мир і Світле майбуття. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Октября 2023 Автор Жалоба Опубликовано 8 Октября 2023 Моя молитва до Тебе Боже Щоб було все на землі погоже Щоб було Світло у наших душах А зло щоб зникло в темних калюжах Я вірю крепко у Силу Світла Дай Бог, щоб в світі весна розквітла Я знаю - Воля дає наснаги Щоб побороти усе криваве Я вірю в мужність Небесних Воїв І українські сини достойні І в боротьбі ми здобудем Славу І переможем, й Бога вославим Нас намагаються залякати Але бояться самі ті кати Нас намагаються роз'єднати Але ми крепкі, як сталь стократна Немає сили сильніше Бога Як Світло Його у серці твому Нема нікого мужніше Бога Із Ним завжди у нас Перемога. І разом йдемо із Богом в серці І переборемо, що прийдеться. Бо маєм силу від Бога Світла І щезне темінь, і прийде в житла - Любов і Слава, Добро і Сила, І схилить серце наш Бог Стосилий. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Октября 2023 Автор Жалоба Опубликовано 8 Октября 2023 Дякую тобі Боже, що ти є. Що Твої чесноти і блага Ти даруєш всьому Всесвіту і нам, людям, дітям Твоїм. Ти Люблячий із люблячих, Світлий із світлих, Милосердний із милосердних, Мужній із мужніх. Хай Твоє Світло проростає у нас любовью, Хай Твоє проміння живить наше милосердя, Хай Твоя Воля проростає нашою мужністю, Твоя влада дає владу світлим. І ми будемо достойно правити на Твоїй Землі в ім'я справедливості і честі, в ім'я миру та свободи. Боротись і шукати, знайти і не здаватись. Світло сильніше Темряви. Хай буде так! Слава Творцю Любові Саваофу і Вчителю Христу! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 11 Декабря 2023 Автор Жалоба Опубликовано 11 Декабря 2023 Бій за життя кривавий і страшний Бій за життя твоє і моє Дай же нам Боже наснаги і сили Щоби здолати тоє Страшенеє зло, що нистожить й каліче Й муки живому несе Дай же нам Боже -- кривавії ріки Всі зупинити навіки Ми маєм битись як леви і тигри Силу вкладаючи всю Так як матуся дитя захищає Так як сини захищають матусю В Дусі вся сила, в Дусі. Бій за життя то не гра, не забава Мужняя справа, свята В бій той ідуть лише ті, хто по праву Меч піднімають добра Воїн життям ризикує заради Всього святого в житті Хай же нам Бог помагає здолати Зло, що ввірвалось до хати Земля. Хай буде так! Перемога Силам Світла! Слава Творцю! Слава Україні! Перемога та мир Україні! 1 Цитата
Aquarius Опубликовано 12 Декабря 2023 Жалоба Опубликовано 12 Декабря 2023 Дякую Руслане! Хай буде так! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 7 Февраля 2024 Автор Жалоба Опубликовано 7 Февраля 2024 Лютий 24-те -- Я думав, що це все сон Просто треба очі потерти І мине, щезне цей полон І я тру і все тру повіки А от сну і близько нема. Є полон, знущання, каліки Вбивства, гвалт і холодна зима. Чисте небо круки закрили Сонця світло в димові все Почорнілі у ангелів крила Й сморід чисте повітря несе Страшна яв у життя ввірвалась Й топче все, що родить й росте Та жорстокість усіх шокувала, Але є в нашім світі й святе: Бог все бачить, і чує, і знає І недолюдків суд вже чека Зло покаране завжди буває Світло завжди сильніше ЧК. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Мая 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Мая 2024 Раби не бачать кайданів Бо то кайдани зла і сна Живуть і ходять скрізь вони І мають всі тіла Але свідомість просяклась енергією зла І вірус злоби й чорноти Заполонив діла В них матюки у всіх словах Як матір й хліб уже І чорнота у мові всій А світло їм чуже. В них вбивство норма є давно І мертва плоть в мисках І ріки крові, трупи, жах Тварин невинних страх У справах там обман царить Брехня, облуда скрізь І красти завжди їх кортить Й не бачать чужих сліз. Прокиньтесь, душі мертвяків Вдихайте Світла суть І може в душах ваших теж Знов квіти зацвітуть? 0 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Мая 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Мая 2024 У Бога незвичні долі У Бога свої ходи І думи Його розлогі І душі, і мрії й світи У Бога усе незвичне У Бога величне все Масштаби Його потужні На цілі космічні дні І в цьому славетному дійстві Задіяні душі земні Малесенька Божа іскра Малесеньке Боже дитя Потужні вкладаючи смисли Змінює враз життя. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 27 Июля 2024 Автор Жалоба Опубликовано 27 Июля 2024 Бог Великий Режиссер і Сценарист Планує кожен крок і кожну дію І ролі роздає для нас усіх Тримаючи у серці віру і надію Що зможемо достойно відіграть Що зможемо найкраще проявитись Не заздрячи і перетягуючи ковдру А щиро по дитячи в світ дивитись Насичуючи Світлом і Добром Усе й усіх Щоб у фіналі чути радість й сміх І оплески усіх. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 27 Июля 2024 Автор Жалоба Опубликовано 27 Июля 2024 Життя Мертві люди їдять мертвечину Мертві душі не бачать добра І любов для них мертва дичина Й світлі справи - незнані діла Їх життя переповнені страхом Їх життя - то є мука одна Але ж вперто повторюють разом: " Нема Бога і віри нема!" Кожен бачить в житті Те що хоче Кожен має все те Куди йде Але кожен, хто Світла захоче Той побачить Його і охоче В інший бік попрямує й знайде. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Августа 2024 Коли болить, а ти ідеш вперед Коли крокуєш хоч смертельна втома І посміхаєшся серед Нервових стресів на роботі й вдома Коли в депресії і сумі і печалі Ти зможеш відшукати Світла суть То від життя тоді отримаєш медалі І сірі стіни вмить тоді впадуть Коли спокійним зможеш залишатись Коли навколо крики, гвалт і бруд Коли ти мудрість зможеш проявляти Коли ганьблять, кленуть і топчуть і клюють Тоді ти Світла зможеш суть пізнати І до Любові направлять свій путь 0 Цитата
Руслан Опубликовано 24 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 24 Августа 2024 Сьогодні танцював із Духом України Сьогодні танок вівся запальний Змінила вишиванку рідної країни На зброю і на одяг камуфльований Але поверх військових обладунків Вінок як завжди в коси одягла І запалила танок з візерунків Надії, сили, волі і добра Мечі в руках підкреслювали силу Що Бог- Творець Донці подарував Жіночність з мужністю у рухах тих красивих Й вогонь завзяття всюди вирував Цей Дух кружляв виписуючи кола А я дививсь і сильно дивував О скільки сили! є у цій тендітній діві Ще б мить і вже б на оплески зривавсь Сьогодні України Дух страждає Оплакуючи діточок своїх Але і паралельно силу умножає Щоби до Світла привести живих До Бога, Перемоги і звитяги Відродиться земелька і народ Дух України поведе вперед До нових звершень і висот. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2024 Тисячі ангелів дивляться пильно Тисячі-тисяч за нами блюдуть Виконать треба нам Божую Волю Й світле майбутнє разом здобуть Тисячі років ми всі готувались Сонми всіх ангелів шлють нам привіт Тисячі втілень в труді здобувались Щоб оновили сьогодні ми світ Кроки за кроками, роки за роками Ми збудували сьогоднішній день Важкою працею ми здобували Щоб проявились Світло і Тінь. Ми вибираємо Світла дорогу Ми вибираємо Сходження шлях Світле майбутнє зустрівши за рогом Бога-Творця прославляймо весь час! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2024 Дух бореться за правду За істину стоїть на смерть І навіть якщо і впаде Розбившись о земную твердь То дух відродиться в життя У Славі і пошані І Славитиме Бога і життя Героєм він обраний Хто біль на Світло оберне З біди хто зліпить волю Той свій земний урок пройде І в Перемозі й в бою Сьогодні кожен із життя Свою збирає долю Бджолою мед хтось позбира А хтось як муха летить до гною. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2024 Собака - друг наш мовчазний Але говорять ясні очі Що має чин він захистний Посеред дня і серед ночі Він захищає від нещасть І від біди він нас рятує Від злих людей він повсякчас Боронить, і завжди вартує У будь яку погоду І взимку, влітку і в негоду. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2024 Світле майбутнє чекає за рогом Світле майбутнє розкриває долоні І важливо дійти до порогу Не залишитись в зла у полоні І піти уперед з чистим серцем Назавжди помінявши світогляд. Ми скидаємо все що віджило Як той ящір, що шкіру скидає Й залишаємо темнії вади Й оживаємо і починаєм Новий Шлях, новий погляд і Світ. Новий Світ, для всіх тих хто дарує Хто із серцем відкритим живе Як той Данко, що всіх він рятує І усім своє сердце дає. Світле майбутнє чекає за рогом І готове серця розкривати Хто ввійти вже готовий і з Богом По майбутнім містам крокувати. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2024 Фізична праця людей перевіряє Хто любить працю - себе той розвиває А хто лінкує - той деградує В гармонії людина проживає Коли і труд душевний розвиває Й про світ матерії не забуває Порядок й мир собою здобуває. В гармонії душа із тілом Як в Духа - два крила існують Обоє рух у просторі торують Баланс дають людині і її формують. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2024 33 - вік Христа настає 33 - прояв Духу готує 33 - шанс для нас всіх дає Й воскресінню дорогу торує 33 - Україні сьогодні 33 - чи роки чи століття? Ну а може і тисячі літ! Переживши всі лихоліття Ти відродишся й підеш на зліт Наче фенікс крилатий в політ Щоби світ твій розквіт На тисячі тисячі літ Позабувши про безліч тих бід І в історію вставивши слід Відродивши свій світлий нарід І космічний розмноживши рід Землі й Богу принісши свій плід Світлий, чистий, божественний Світ. 0 Цитата
Aquarius Опубликовано 26 Августа 2024 Жалоба Опубликовано 26 Августа 2024 Руслан, супер стихи, прологающие дорогу в новый мир! Пиши еще и создавай еще песни! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 29 Августа 2024 Автор Жалоба Опубликовано 29 Августа 2024 День пам'яті захисників України! 29 серпня Хто пішов захищати країну І вернувся лебедем Духу І був вірний землі до загину Де світанки і запах полину Хто любив усім серцем Вкраїну А тепер у небесних раїнах Слава Ненці Україні в віках! Слава воїнам мужнім навіки Тим, що тьму побороли і страх Захистив хто життєвії ріки. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 16 Сентября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 16 Сентября 2024 Богиня Перемоги Зійшла на землю українську, зорею ясною, Богиня Перемоги, ясна діва з крилами криваво красними. Несе вона вінок лавровий у руці, В очах її світло любові і журби Її кроки повільні і легкі, мов вітер степовий, А в мужнім серці її сяє вогонь святий. Вона торкається землі, де ллється кров і сльози, І припиняє війни і погрози, І несе вона з собою спокій і надію в дім Що мир розквітне на землі нам всім Де її меч зазасяє, там вся пітьма зникає, Де її слово у Вирій пролунає, там радість в душах оживає. Вона відкриє світлу віру в кожнім серці, Що Україна знов воскресне... І кожен її подих — шепіт трав, Що оживе та Слава предків в нашу Яв. Богиня Перемоги, зійшла на нашу землю, Її зустріне Україна -Мати, що горе перенесла Щоби в майбутнє нести світло й правду древню Щоби у душах всіх любов воскресла. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 16 Сентября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 16 Сентября 2024 Боже, Твоя Сила Люб'яча й Світла Надихає на подвиги й звершення Надихає на прощення підлих Злих, нещасних, убогих, осліплих Надихає на милість і мудрість Й не звертати увагу на дурість. Як я радий що ти є у мене Як я радий, що ти є у нас Як я радий, що ти існуєш І у Всесвіті цілім пануєш. Твоя Сила вчить бути щедрим Твоє серце вчить бути добрим На підйом бути впевненим й легким Бути завжди і гречним і чемним. Як я радий що ти є у мене Як я радий, що ти є у нас Як я радий, що ти існуєш І у Всесвіті цілім пануєш. Як я радий і вдячний без меж. І я вірю що Ти - теж. 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.