Руслан Опубликовано 17 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 17 Октября Дякую 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 19 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 19 Октября Зимовий день холодний та похмурий І хмари сонце повністю закрили Дитя в вікно дивилося понуро І з оченяток слізоньки котились «Ніхто мене не розуміє, Нікому не потрібна я!» І раптом видно як жевріє У небі цяточка подібная До сонечка бузкового До світла ніжно фіялкового! Живеє світло розросталось І туга й жалість забувалась І дитятко тоді спиталось: «Хто ти, о, друже, розкажи! Себе у світлі покажи!» « Я можу стати лисенятком, зайченятком А можу кулею, чи сферою,чи сонечком А можу їжачком чи пташенятком. Чи іншим будь-яким звірятком!» « Я прошу, сонечком ти стань Щоб всі сьогодні пораділи. Домовились, хай буде стан – Радіння,світла і добра. Щоб ти щасливою була! І ось вже хмарки розкривались Стожари ніжно пробивались Світило сонечко ясне І серце радістю красне. А янгол світла з висоти Став промовляти до дитяти: «Тепер я підіймаюсь вгору І біля тебе у цю пору Я вже не зможу пребувати. Нове служіння буду мати. Але мене ти пам’ятай І з вдячністю не забувай. І всім в усьому дякуй ти Побачиш світлі ти плоди.» Наш янгол в небо підіймався І сонечком все закривався. А дитятко раділо дню Забувши тугу і нудьгу. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Октября Сьогодні наснився цікавий сон. В східному місті, перед величезною величезною золотою брамою (ворота) стоїть маленька групка людей. Місто поділене навпіл величезною стіною. Лише брама дає можливість ввійти в іншу половину міста. Зараз заселена людьми темна половина міста. Називається воно АмнЕзія. Інша половина міста називається Селестія ( переклад - Небесна). Та - світла половина міста пуста, не заселена. То дуже гарна половина міста. Ворота перед якими ми стоїмо мають дуже гарний об'ємний візерунок, така східне різьблення. І нам говорять, що, щоб потрапити на ту світлу частину міста, нам потрібен ключ, код і вірні слова, текст-пароль. І я прокинувся... Брама міста золотого Місця чистого й святого Відчинись в потрібний час Пропусти до себе нас. Для майбутнього чистого Біля твого ми порогу Призиваєм Бога Глас У важливий світу час: Брамо, брамо - відчинись! Для відважних ти прокиньсь! Ми торкаємось тебе Місто - візьми нас в себе! Ми пройдемо в твої шати, Щоби Бога шанувати Матір-Землю цінувати І всім в щасті пребувати! А для цього візьмем лати Щоб свободу захищати Щоб Любов і Світло дати Всім, хто здатен те сприймати! Хай Христос пребуде з нами! В час важливий біля брами! Ми до змін готові всі Перебувати щоб у дУсі. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Октября Місто східне, день пекучий Люду повно, балакучі Місто навпіл розділене Одна темна, інша оновлена Ця частина - Амнезія. Нова зветься - Селестія Тут як наче істерія Там - нового Світла енергія. Розділяє стіна місто Височенна аж до неба Кладка рівна, не залізти Побудована на совість, так як треба. А по центру стоїть брама В візерунках східних рама І сама - яскрава ковка Золота нова обновка. Ми - під брамою стоїм В цьому гаморі міськім Групка нас мандрівників До брами погляд прикипів. Як пройти на інший бік? Хто ж відкрити б браму зміг? Величезна, непідйомна І важка, багатотонна. Чути голос нам згори: " Щоб пройти в частину нову Треба знати ключ- обнову І слова потрібно знати Що пропустять за ці грати. Ось один із нас говорить: Брама міста золотого Місця чистого й святого Відчинись в потрібний час Пропусти до себе нас. Для майбутнього чистого Біля твого ми порогу Призиваєм Бога Глас У важливий світу час: Брамо, брамо - відчинись! Для відважних ти прокиньсь! Ми торкаємось тебе Місто - візьми нас в себе! Ми пройдемо в твої шати, Щоби Бога шанувати Матір-Землю цінувати І всім в щасті пребувати! А для цього візьмем лати Щоб свободу захищати Щоб Любов і Світло дати Всім, хто здатен те сприймати! Хай Христос пребуде з нами! В час важливий біля брами! Ми до змін готові всі Перебувати щоб у дУсі. Керівник пароль сказав В мить - й за браму він попав Кожен з нас те повторив І також туди потрапив. З міста Нового святого Відкриваємо дорогу І буде вона для того Хто готовий до нового Хто готовий віру мати І любов оберігати І життя все поважати І нікого не вбивати І плоди у їжу мати Честь і совість в собі мати Кожну душу поважати І добро всім роздавати Бога-Батька прославляти! 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Октября Є світ казковий Але реальний він Смарагд прозорий Там лежить живий Історію повідав він мені Ким був колись, в минулому житті Коли жив на Землі Єдинорогом в лІсі. А поряд Діва проживала І часто в лісі тім гуляла Із деревАми розмовляла На квітоньки все поглядала Як хмарки в небі пропливали Вона усе спостерігала І ангелів у них вбачАла Бо душу чисту вона мАла Пісень прекрасних все співАла І співом чистим наповнЯла Весь ліс і простір освітлЯла. Єдиноріг наш жив на самоті І діви спів почувши, вмить Пригадав кохання сЕрця Із того давнього життЯ. І подумки до діви говорив І імпульс в відповідь відчув: Що його голос покорив І її серце і її він також почув. І ось в прихід її настУпний Він захотів відкритись їй І рух його такий відчутний Застиг і в погляді німім Думки і почуття читались І вони двоє наближались Один до одного усім Єством ті світлі дві душі. "Тебе згадав я, а ти мене Кохання наше не мине Колись у Світлі ми кохались І буде вічно так, здавалось І в щасті душі там з'єднались. Так зустрічі ті проходИли А потім зникла моя діва І мріяв я щоб відновИлись Ті зустрічі. І я почути спів той мрІяв. Але одного якось разу Людей в залізі я побачив У лісі нашім і відрАзу Відчув до них і те відзначив. А люди ліс наш поганьбили Галявину ту розгромили Де ми були, усе розбили І квітоньки всі потоптали А джерело геть загатили Деревам гілля поломили Біду і хаос сотворили. І ось в наступний бачу раз Що знов вони в обідній час Прийшли сюди де ми булИ Де разом час проводили. Подумав - може то гінці Чи друзі, чи посильні твої І йти схотів до тих бійців Й побачив в них багато зброї. А потім я тебе побачив І світ завмер і я не бачив Вже нічого і нікого Крім серця рідного й близького. Але!!! О, що це? Ти у путах? До дерева ланцем прикута! А поряд вороги стоять Що зло у світі цім творять! І я оточений стою. І зрозумів, що у бою Порвати мушу твої пута Щоб стала вільна і розкута. І камінь і петля летить Відскочив стрімко у ту ж мить Заради вічного кохання Заради Світла і Добра "Не вбий!" - порушу я Закон Й життя своє кладу на кон. Мій ріг у крові забагрився Всіх я розкидав й не спинився У люті бойовій своїй Тобі ж кричу: " Вперед!, Не стій! Тікай! Рятуйся! Ну а про мене, не хвилюйся! Усіх я вбив і захистив Своє кохання і приліг І сам, й навіки там спочив. Підвестись, більше і не зміг. Тепер кристалом тут лежу Й тобі історію кажу Єдинорога це сузір'я Зірок яскравих тут незмірно А я смарагд, що так безмірно Все любиш ти. Життя й кохання - ось основи У Всесвіті світобудови І мужність варто проявляти! Любов й кохання захищати! Хвала Творцю! Хвала Любові! І Всесвіту Святій основі! (по казці Олени Новосвіт "Єдиноріг і діва") 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Октября Мир вам - духовний світ вітає! Мир вам - усе про нас він знає. Мир вам - дорогу прокладає У світле майбутнє і нас научає. Мир вам - ми тут і зараз, й всюди Мир вам - покличте нас і будем Мир вам - одного Батька діти Мир вам - Творця Любові й квітів Мир вам - Матуся наша - Всесвіт Мир вам - охопимо собою весь світ Мир вам - так Космос весь вітає! Мир вам - і кожен про те знає. Мир вам - життя ми вічне в мирі Мир вам - Любов і Розум в силі. Мир вам - Гармонія і Вічність Мир вам - Початок і нескінченність. Мир вам - то в вічності Життя. Мир вам - і перемога Світлого Буття! (по тексту з першої книги "Живе слово") Христос. Посилання людству, що пробуджується. Олени Новосвіт 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Октября КатАри - світлі чисті дУші У світі жили мирно дуже Їх звали - діти чистотИ І честі, Світла й добротИ Вони хранИтелі були І древню віру стереглИ Знання від Магдалени йшлИ Христову віру збереглИ. Через вікИ, через рокИ Через бурЕмнії вітрИ І Істинні робИли крОки І прапор віри пронесли Поки не знищили їх всіх І приписали ж їм цей гріх Про єретИзм і нечестивство Над ними сотворивши вбИвство Їх душі у вогнях спалИли Святую пам'ять осквернИли І честь і гідність забруднИли В багнюку віру опустИли. О, лицарство святе катарське Ви діти - мужності й добра І вОїнство СвІтла звитЯжне І честь і совість - як два крилА. О, свЯтість Світу - ви, катАрські ДосконАлі! Бо Світло в людях зАвжди береглИ І Правду й Істину зАвжди захищАли І Істинне Христа вченнЯ неслИ. Й хоч ви загИнули, але ваш слід сіЯє СпалИли вас, але живуть плодИ Ще трохи й ваше свІтло всіх осЯє Й повернуться всі душі ті сюдИ. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Октября О, МагдалеЕно, о, Маріє! Ти Святість вІри збереглА! Через горнИло ти життя пройшлА! Й до Бога-СОнця в вірі ти прийшлА! Тебе продАли в рабство у дитИнстві І зАбавкою для мужчин булА Забула ти про радість матерИнства Зламали в тобі два твої крилА! О- оо, о- ооо! Але душа що мала спрАгу ШукАла Світло Істини в життІ І Вчителя зустрІла ти по прАву Душі на грані й побиттІ. І ось ти крила розправлЯла І дУшенька все оживАла СердЕнько СвІтлом напувАла НадІялась, ЛюбИла й ВірувАла. Й побИтих два крила все розправлЯла ВченнЯ у саме серденько вбирАла Все слУхала і напувАлась Із джерела духовного алкАла. І все ВченнЯ у себе ти ввібрАла І керувАти Учнями ти стАла Бо ВчИтеля ти волю виконувала Й в краї далЕкії смирЕнно крокувала. І Галія тебе вже зустрічАла Й сердЕчні чаші під уста давАла Й ХристОвим СвІтлом щЕдро наповнЯла І вІрила й розповідАла Й молИлась й проповідувАла. О, МагдалеЕно - святість й чистотА! Ти Стовп ХристОвий - мудрість й добротА! І ГАлія тебе сприйнЯла! І Святую віру світу віддалА! 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Октября Зло не має кордонів Зло не має меж Має безліч погонів І безліч облич теж. Зло немає національності І релігії, і будь-яких застережень І не має ні відстані, ні дальності Ні будь-яких інших обмежень. Сьогодні вбивця і рашисттсьуий окупант І корупціонер у вишиванці І хитрий український колаборант Готовий кричати про мову і дикі танці. Крадій і брехун сидить в кабінеті І дивиться яхти в інеті І плювати йому на Неньку І на людей стареньких Йому не цікава ні війна Ні воїни-герої, ні Україна вільна. Жадоба і ненаситність - його суть Лише про це думки його снують. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 23 Октября Автор Жалоба Share Опубликовано 23 Октября О, МонсегЮр - осЕля свІтла! Хранитель ти людей привІтних. ЦитадЕль остання катАрів ВисОка-висОка, де орлИ і хмАри. Ти Сонечко пЕрший зустрічАв І Ангелів небесних вітАв. Жила там закОхана пАра, Що кохАння в серцЯх відчувАла ІссЕль і АмьЄль їх звАли І вІрність один одному вонИ мАли. Але надійшлА чОрна хмАра І крУків багАто літАло І людЕй вони повбивАли ПонИщили і поспАлювали. ІссЕль людей не залИшила І долю свою вИрішила ГероЇнею в небо злетІла Але без тлІнного тІла. А Ам'Єль дОнечку і скарбИ спас Але трагЕдію не прийняв і згас Душа його з Іссель булА А тіло тут - серед пОпелу жилО І серед згАрища почуттІв страждАло. Але не вІчне зло І повертАється добрО І Бог наш зцІлює серцЯ Й любов пребУде до кінцЯ. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Aquarius Опубликовано 29 Октября Жалоба Share Опубликовано 29 Октября Дякую за все Руслане! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Із багатьох залишилось нас дев'ять Ну що робити, ось таке життя Працюємо сьогодні з різних місць Заради світлого й щасливого майбуттЯ. Заради світу і світлих ідЕй Заради звірів і усіх людЕй І Україна - Світла є форпОст За двох й за тьох тримаємо ми пост За тих за всіх, хто голови поклАли За Бога й віру, хто життя віддАли. Сьогодні битва Світла і ДобрА Із тьмою, що дУші забралА І ангели і люди - два крилА У птаха ФЕнікса, і мрії оживА За свІтлеє майбУтнє молитвА. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Зло не має кордонів Зло не має меж Має безліч погонів І безліч облич теж. Зло немає національності І релігії, і будь-яких застережень І не має ні відстані, ні дальності Ні будь-яких інших обмежень. Сьогодні вбивця і рашистський окупант І корупціонер у вишиванці І хитрий український колаборант Готовий кричати про мову і дикі танці. Крадій і брехун сидить в кабінеті І дивиться яхти в інеті І плювати йому на Неньку І на людей стареньких Йому не цікава ні війна Ні воїни-герої, ні Україна вільна. Жадоба і ненаситність - його суть Лише про це думки його снують. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Світле майбутнє стоїть на порозі Кличе до себе у вир. Світле майбутнє приходить у Бозі В Світле майбутнє - Хто йде по дорозі? Ті, що змінитись змогли. Ті, що вбачають життя у любові В правді, і вірі й добрі. Ті, в кого совість і честь у основі Й істини зірка вгорі. Ми підставляємо щиро долоні: " Вранішнє Сонце, зійди! Ми тебе кличем, ми, призиваємо - Миром й добром - освіти! Ми будем пити те Божеє світло Із твоїх чистих долонь. Ти ж напувай нас святою водою. Зло, звідусіль повигонь! Світле майбутнє, тебе призиваєм, Кличемо щиро усі! Швидше приходь, ми усі уповаєм Світлом любові засій! 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Духине-Україна - рідна мати Дух України - рідная мати Сьогодні молитва до тебе Тебе хочуть зламати. Тримайся, а ми триматимемо небо. Тримайся Матінко - Украйна Надія ти для божих сил І хай Божественна любов Віру дає і пару крил. Хай віра твоя буде крепка І нам ту віру передай Хоча дорога і нелегка Ми молимсь - Силу й Міць ти май! І меч і щит в руках тримай. І ми тримаєм оборону Під крепким покривом твоїм І будемо стоять до скону Всіх недругів і ворогів. О ангели, ми молим Бога Підтримку з Неба нам давать. Здобудем разом Перемогу. І славно будем святкувать. Тримайся Матінко - Украйна Надія ти для божих сил І хай Божественна любов Віру дає і пару крил. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Козаки майбутнього, лицарі відваги Ті, що захищають світ Злу на противагу Коса - Ки - на маківці, мужність у серденьку Захищайте добрий люд і Вкраїну-Неньку Думка добра - ваша зброя Сила Світла - ваша міць. Вільний степ і грива коня Й дуб у тім степу стоїть. Вдарив наш козак по струнам І молитву заспівав Й утворилось Коло Світла Й радість кожен відчував. Козаченько далі славить, Пісня простір наповня І природа оживає Оживає вся земля. Козаки майбутнього, лицарі відваги Ті, що захищають світ Злу на противагу Коса - Ки - на маківці, мужність у серденьку Захищайте добрий люд і Вкраїну-Неньку Козак хмарки розганяє Треба - дощик підведе І ментальну стіну ставить, Якщо ворог нападе. Вірний Богу і земельці Він в гармонії живе. Себе й світ цей розвиває Човником в життя пливе. Козаки майбутнього, лицарі відваги Ті, що захищають світ Злу на противагу Коса - Ки - на маківці, мужність у серденьку Захищайте Землю-Матір і Вкраїну-Неньку 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Ви хочете бути щасливими - даруйте щастя іншим. Ви хочете радіти - даруйте радість іншим. Ви хочете бути коханими - даруйте любов іншим. Наша любов може і повинна розповсюджуватися не лише на тих кого ми знаємо, і хто любить нас. Наша любов може розповсюджуватися на всі живі істоти, на будь яку травинку і тоді весь світ наповниться радістю і щастям, а біль і страждання відійдуть далеко, далеко. І все живе стане нам вірним другом: і білочка, і свинка, і орел, і будь-яка риба, і кожне деревце, і запашна квітка. В наших руках життя, багато життів, всі життя. В наших руках сила життя. Станьмо вегетаріанцями! Захистимо життя на планеті! "Все живе має рівні права на життя, 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Якщо хочете бути щасливими - То даруйте щастя усім. Якщо радісними бути під зливами Ви бажаєте - Несіть радість у кожен дім. Якщо хочете бути любимими - То даруйте любов усім, всім! Бо любов може бути вселенською Всеосяжною, велетенською. Даруватися кожній людині І близькій і далекій дитині І всім всім - і кожній тварині Їжачки, і вовки, олені Курочки, корови і свині Хай відчують любов віднині В кожній, кожній живій людині. Якщо хочете бути щасливими - То даруйте щастя усім. Якщо радісними бути під зливами Ви бажаєте - Несіть радість у кожен дім. Якщо хочете бути любимими - То даруйте любов усім, всім! В нашій волі - життя дарувати, Цінувати й оберігати. Наші руки в крові не багрити Смерть і вбивство тут відмінити. В щасті і радості будемо жити. Кожен вид і життя цінувати Також Бога-Творця величати. Вегетаріанцями потрібно ставати І в любові життя проживати! Якщо хочете бути щасливими - То даруйте щастя усім. Якщо радісними бути під зливами Ви бажаєте - Несіть радість у кожен дім. Якщо хочете бути любимими - То даруйте любов усім, всім! 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Вдихаючи себе в творіння Творив Творець свої створіння Земля - улюблене дитя Отця Любові достойна і вінця І людині дарувалася земелька ця Щоби в Світлі могла розвиватися. І в радості й щасті купатися І зі всім живим і світами різними знатися. В програмі: " Ви - боги!" - вдосконалюватися І дітьми Бога зватися. Скиньмо брехню і обман І рабські пута! Втілимо Божий план І так буде! Ми тут для Любові і Миру Для Гармонії і Добра Для співпраці і в Бога віру Проявити людству пора! 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Листопад вкрива земельку, Щоб до весни в теплі поспала І зігріває листя неньку, Щоб потім нове життя давала. Земля нас кормить, зігріває Дає нам прихисток й життя І вірить дітям й довіряє, Що світлим буде майбуття. Ми стоїмо на тверді крепко І дивимось в косиічне небо Зима і ніч пройде швиденько Й весну і ранок ми так ждемо. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Зоря ти ясная моя Кохаю тебе серцем я Коли ти поряд - Рай у моря. Кохання - серденько моє Так радий я, що ти тут є, Що можу бачити тебе І можу тебе обійняти. Коли тебе не бачу я То гасне й душенька й моя Коли ти є - Все розквітає. Кохання - серденько моє Так радий я, що ти тут є, Що можу бачити тебе І можу тебе обійняти. Ти завжди будь зі мною поряд Так хочу бачити твій погляд Так хочу чути голос твій Бо він для мене - найрідніший. Кохання - серденько моє Так радий я, що ти тут є, Що можу бачити тебе І можу тебе обійняти. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Літні люди - люди літа Теплі, щирі і привітні Бабусі і дідусі Самі добрі вони всі Літні люди - люди літа Найактивніша еліта Б'є ключем життя у них Бо цінують кожен вдих Ті, що вміють всіх любити Кожним днем цим дорожити Щоб яскраво й світло жити Й честь і гідність не ганьбити. Літні люди - люди літа Найактивніша еліта Б'є ключем життя у них Бо цінують кожен вдих. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Кохання моє Я й ти - ми двоє. Без тебе хто я? Моя ти доля. Без тебе хто я? Душа ти моя. Без тебе - пустка Й німіють вуста. Без тебе вітер Гуляє в вітті. Моя єдина На цілім світі. Без тебе хто я? Душа ти моя. Без тебе - пустка Й німіють вуста. Без тебе день цей Похмурий й сірий. Моє ти серце. Моя ти вірна. Без тебе хто я? Душа ти моя. Без тебе - пустка Й німіють вуста. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Прийшов час прояву всього Що світ духовний дарував Що маємо в собі, й того Що Божий білий світ нам дав. Чи можем бути Дітьми Бога? Чи будем вірними Йому? Чи Світла кличе нас Дорога? Чи підемо ми у Пітьму? Сьогодні все на кон поклали Сьогодні битва настає Що у душі своїй надбали В життєвій битві проявляєм. Хто ми, що маємо у собі - Чи є в нас Сила, Воля, Міць? Чи несемо Любов і Віру? Чи не здамось і падем ниц? Напруга множиться в накалі І Темрява звіріє й б'є Але все теє не лякає Хто з Богом уперед іде. Ми маєм Мрію, маєм Волю І Світло Бога нам Зоря І буде світлою дорога І пропливемо всі моря Й чекає нас там Перемога І Дух Украйни осява. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Руслан Опубликовано 9 Ноября Автор Жалоба Share Опубликовано 9 Ноября Рідненька моя Кохаю тебе я Дарую щодня Любові слова. Зірка ясна На небі світи Квітонька дня і сна Що даруєш нові світи. Ти світи сонечком красним І вдень і вночі не гасни Ти трояндочка - світ прикрашаєш І любов в світі цім умножаєш. Зірка ясна На небі світи Квітонька дня і сна Що даруєш нові світи. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.