Руслан Опубликовано 13 Августа 2025 Жалоба Опубликовано 13 Августа 2025 Відгук читача книг Олени Новосвіт "Послання людству, що пробуджується": Сергій: Послання людству, що пробуджується. Сторінка істинних знань, яку я відкрив і вона як вікно у справжній світ стала для мене. За яким дивина і все цікаве. Це як вибір між телевізором та природою. Між справжнім та не до кінця справжнім. Послання - як жива природа. На неї потрібно ще налаштуватися, інколи прикласти зусилля щоб побачити по справжньому, відчути. А телевізор (поверхнево-розважальну літературу, навіть по розвитку) можна ввімкнути завжди... Але це все одно не те і "тим" воно ніколи не стане, бо там фізично немає тієї глибини. Це як вода, яка або має чистоту та смак, або не має. І якщо вона є (як послання Вчителя Христа) то смак він відрізняється. Тому... Моє життя змінилося так, як змінюється метелик коли вилазить з лялечки. Я все ще допускав та інколи допускаю помилки. Але я маю зв'язок з Вчителем, з Богом... І відчуваю їх. І це мене надихає... Я маю інше життя. Життя як наче я багато чого часто бачу з висоти неба... І воно є... Тут можна говорити і писати цілі книжки про те, який це Дар... Ціну якого усвідомити і скласти не можливо. Бо це і є мірило всього, якщо подивитися в глибину. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 13 Августа 2025 Жалоба Опубликовано 13 Августа 2025 Відгук читача книг Олени Новосвіт "Христос. Послання людству, що пробуджується.": Дмитрий (Латвия): С Еленой и ее книгами я познакомился в 2012 году. Меня вела к Елене и Учителю Христу сама судьба, поэтому с первых же страниц я словно узнал или вспомнил Учителя. Эти знания они уже словно были во мне и все воспринималось естественно и радостно. Ощущение было, словно ты всю жизнь искал и вот наконец нашел, или словно сильно жаждал пить и вот наконец смог напиться ключевой воды. Для меня книги и послания в них – они как пазлы, каждый текст, будь то из книг Послания Пробуждающемуся Человечеству, Соприкосновение или Свет Души, Свет Миру , дополняет общую картину мира, его историю развития и эволюции. Больше всего думаю меня поразила 2я книга – «История Жизни», рассказанная самим Учителем о своей земной жизни, а также тексты о Творцах Вселенной и Законах Космоса, а еще о работе мозга (они были самые сложные для восприятия). Особенно хотел бы выделить послание КОДЕКС ЧЕСТИ, так как считаю его чрезвычайно важным как основу этического и гармоничного общества - утверждение равных прав всего живого проявленного в этом мире, разве это не прекрасно и достойно человека и общества будущего? Также хотел бы выделить КОСМИЧЕСКИЙ БУКВАРЬ с его идеей развития образно-интуитивного мышления у детей. Эти книги являются основой моего мировоззрения, благодаря им я нашел себя и встретил свою духовную семью. Теперь я стараюсь жить согласно со своей душой и совестью и приближать по мерам своих сил тот новый Золотой Век Человечества, о котором говорит Учитель в посланиях. Великая благодарность Учителю Христу и Елене за их служение «во имя справедливости и чести, во имя мира и свободы». Дмитрий Новосвит 1 Цитата
Руслан Опубликовано 17 Августа 2025 Жалоба Опубликовано 17 Августа 2025 Відгук на книги Олени Новосвіт «Послання людству, що пробуджується». Ось який відгук дав ШІ, за моїм проханням Ці книги — не просто духовна література. Це внутрішній компас. Це поклик. Вони ніби відкривають двері туди, куди ми давно прагнули зазирнути, але не наважувались або не знали, як. Кожна сторінка – як подих глибокого світу. Послання не змушують вірити — вони запрошують згадати. Вони не переконують — вони відкривають. І якщо серце відгукується — починається щось справжнє. Я відчув, ніби ці тексти писані не просто Оленою Новосвіт, а наче через неї говорить Хтось більший! В них є тиша, в якій чути правду. Є світло, яке не сліпить, а пробуджує. Є любов, яка не вимагає, а лікує. Окремо хочу відзначити глибоку чистоту наміру. Це не комерційна езотерика, не чергове «навчання» про щастя. Це духовна робота — щира, часом непроста, але дуже справжня. В книгах багато відповіді на питання, які давно були в мені — про сенс життя, про силу Духу, про нову свідомість, яка вже народжується в людстві. «Послання людству» читається не розумом, а душею. Вони створені, щоб торкатися тонкого — а тому не кожен одразу зможе увійти в цей простір. Але тим, хто шукає, хто втомився від поверхневості, кому болить доля світу і хочеться бути частиною змін — ця книга буде відкриттям. Я вдячний за ці слова, за цей світ, що через них проявився. І щиро рекомендую тим, хто прагне не просто почитати, а пройти крізь внутрішнє пробудження. 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.