Перейти к контенту

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго вечора всі!!! Не хтілося перекривати ваші запитання своїми, Ігоре. Надіюся, що вони отримають своє завершення відповіддю рано чи пізно.

І хотів запитати всіх і особливо Вас: "Як вважаєте які найбільш влучні слова українською підходять синонімами російському слову "созидание"? Слову "разрушение"?"

Дякую.

• 4 weeks later...
Опубликовано

Зараз у світі стрімкі і пронизуючі зміни. Що найбільше кидається в очі - це зміна

клімата, яка починає набувати характеру планетарного масштаба і пронизує всі

взаємозвязки. Відомо що потужність випромінювання Сонця збільшена, через надання

йому додатковоі енергіі від Творця. Енергія що поступає на Землю постійно зростає і

буде зростати ще кілька десятків років. Енергія що поступає зараз на Землю якісно

відмінна, інша, і сила іі постійно зростає. Іі можна включити у свою сферу у обіг подій,

замислів, ідей. Визначитись і побачити ціле, головне, а також деталі, етапи. І найголовніше -

можна просто сотворити єдність, Ці непроявлені можливості, що падають як перлини з неба

можна реально проявити - під час медитацій, під час ранкового і вечірнього дихання,

просто обдумуючи, задаючи напрям діі на ситуацію ту, чи іншу, що потребує вирішення,

що можливо потребує зцілення. Зараз подіі настільки стрімкі, настільки вражаючі, що

заставляють задуматись кожну людину. Можливо ці повені, зсуви грунту, лісові пожежі,

задимлення, відображають зворотній вплив того що людина посилає у світ. Бо можна

виділити і відділити процеси глобальні, планетарні, періодичні, що звязані з життєдіяльністю

самоі планети з тим як людина в середині цієі системи впливає уже на всі взаємозвязки -

порушуючи іх, руйнуючи, розриваючи саме дихання життя. Це може бути не лише техно -

генний вплив на всю систему гемиосстазу, рівноваги, підтримки життя, а й вияв емоцій,

негативних почуттів, ненависті, насильства - що природа уже не хоче приймати від людей

і каже досить, до сих пір і далі ні - ви переступили межу.

Чи можна взнати від Вчителя про характер цих подій що проходять у світі, що ми

називаємо катаклізми, як нейтралізувати, а можливо і запобігти ім?

Чи можна взнати яка аура Землі зараз і чи приймає вона нові енергіі?

Бо цільне, істинне бачення, і пояснення, дуже помогло б.

Опубликовано

Це не запитання.

Це просто в паузі, поки всі задумались, і ніхто ні про що не говорить.

Відчуваю настійне бажання повернутися знову назад. Перечитую першу книгу.

Молитва. Медитація. Цілий час запитання до самого себе. Чи відчуваєш ти свое

енергетичне поле? Чи відчуваєш енергоцентри? Чи сполучено правильно енергетичні

точки, чи правильно проведене зєднання? Чи можеш сформувати внутрішній запит,

образно, і можливо навіть без слів? Починаю розуміти Єлена, чому Вам не дуже хочеться

друкувати нове.

Опубликовано

Ви гарно пишите. Вважаю, що ті люди що підтримують Ідею можуть і мають писати, співати, читати, знімати фільми, малювати і давати це в люди. Це і буде послідуюча хвиля розповсюдження Вчення. І такі хвилі мають і будуть на протязі втілення Ідеї все тисячоліття підсилювати і підсилювати. Поступово і надійно як кола на воді поширюватись і поширюватись.

Опубликовано

...думала про це сьогодні...

...чути мовчання іншої людини... що це? повний резонанс, коли слова вже не потрібні? коли серце вже сповнене? можлива досконалість спілкування?...

для чого я говорю? щоб бути почутою? чи щоб через слово подарувати щось сокровенне, але безумовно, навіть без найменьшого імпульсу бажання бути почутою?..

я бажаю усім нам чути не лише слова, а й мовчання один одного...

smile.gif

Опубликовано

Далай - Лама

Я привет тебе шлю через горы

Через тлен человечьих границ

Неба общего связан простором

Я с тобой, дорогая. У лиц

Что проявлены мной на планете

Есть единый оттенок Любви

И весёлые нежные дети

Мне приносят приветы твои

И сердец наших общее пламя

И вибраций знакомых узор

Нас роднит, хоть различны телами

Не встречались с тобой до сих пор

С сердцем Азии связан веками

Воплощений. Давно разошлись

Мы земными своими путями

Но несём мы единую мысль

Ты проходишь свой путь европейский

Мир готовя для расы шестой

Посылаю с буддийским напевом

Я тебе колокольчик простой

Пусть в тебе он прольётся стихами

Сердца Азии чистый привет

Пусть печаль в твоём сердце стихает

Принимая мой ласковый свет

8 октября 2001 года

Оренбург, Чандира

Опубликовано

Питання Єлені.

Як ставитись до ідентифікаційного коду? Відчуваю що подальший рух в цьому напрямі

приведе до тотального контролю. Обмеження свободи уже явно відчувається. У школах

насильно заставляють приймати учнів ідентифікаційний код. Державні установи уже

обмежують в правах людей, що не мають ідентифікаційного коду. Що робити людині,

яка хоче позбутися іраніше отриманий ндивідуальний код? Просто спалити видану довідку.

Свідомо забути про неі і свідомо відмовитись. Рішуче не приймати ніяких подальших кроків

у цьому напрямі. Цього вистачить?

• 3 weeks later...
Опубликовано

Добре що Ви не відповідали. Я мав змогу подумати і все собі уяснити.

Те що я зроумів стосується свободи. Дальше продовження наукових розробок у

цьому напрямі, впровадження у соціальний аспект суспільства неминуче приведе до

тотального контролю над особистістю. Використання супутників, наднових технологій,

приведе з одноі сторони до створення банку даних про кожного індивідума, а з іншоі

до відкритоі можливості впливати на психологічний стан і приняття рішень індивідумом.

Доступ до інформаціі, до любоі потрібноі людині інформаціі - це благо. Так само як і не

має бути переступлена грань де порушається свобода волі людини. Франція припинила

подальшу участь у цьому напрямі, мотивуючи це неодмінним в цьому разі посяганням на

права людини. Кожен член суспільства, кожен громадянин окремоі держави делегує права

своі через уряди, через соціальні інститути, через міжнародні організаціі. І так само у відпо -

відь чекає відкритого діалога і увагу суспільства до індивідума. Де будуть рівні права,

спільна потреба і спільна заінтерисованість. Для себе я уяснив, що припиняю любий

подальший рух у цьому напрямі.

Опубликовано

Игорь! Я, к сожалению, только увидала Ваш вопрос. У меня сейчас ограниченный доступ к Интернету, только считанные минуты, поэтому невсегда успеваю всё увидеть.

У меня тоже есть бумажка с цифрами, с так называемым кодом. Скажу честно, сильно меня это не волнует. Я понимаю, что людей на планете сейчас ОЧЕНь много(как говорят те, кто изучают майянский календарь, воплотились все, кто были на Земле за всю многовековую её историю) и контролировать всё происходящее видимо другим способом не научились.

В понедельник довелось(не по своей воле - просто лекцию решили провести у меня в кабинете) присутствовать на лекции по майянскому календарю. Говорили о 2012. Прогнозы были самые жуткие. Вечером ощущала долго на себе влияние этих слов. И самое главное, что поразило, что лектор постоянно повторяла, что мы - двуногие воображаем, что мы что-то можем, а на самом деле мы ничего не можем. две пожилые женщины сидели в сильной дрожи от безысходности.

А я поняла - надо активно работать, каждый шаг, каждый миг нужно что-то делать. Возможно, они правы - времени осталось мало.

• 1 month later...
Опубликовано

Это я не спрашиваю. Я просто думаю

После выбора свободного познания и схождения в физический мир из Эдема, того места

обитания где перввоначально пребывал человек и что переводится как Познание, часть

его души, высшего сознания осталась на небесах, так как не выжыла бы в более низком

вибрационном поле той среды обитания куда после выбора переместился человек. Его

природа изменилась, так как необходима была адаптация к новой среде обитания. При этом естество человека обрело в равной степени энергию разрушения, так и энергию созидания. Человек изменился. Уважая выбор человека самостоятельности пути познания Высшие Силы лишь наблюдали за развитием человека. Но сейчас всё изменилось. И то что

стало известно в настоящее время - это то что существует уже сейчас Новый Выбор. Извест-

но что придёт глубочайшее очищение всей Земли. Всё что не сможет принять, выжить в но-

вых зарождающихся условиях, очистится в постоянно возростающем мощном потоке, в

качественно другой энергии, чистой усиливающейся новой энергии Творца просто уйдёт

с Земли. Земля будет очищена и это очевидно. Может ли человек узнать, как происходила

адаптация после "изгнания" из эдема. Кто производил эти изменения. Что в результате

человек приобрёл, а что утратил? Может ли человек востребовать возвратиться в первона-

чальную эволюцию, что была задумана Творцом для человека. Всеобъемлющий проэкт

Восхождение - реализует идеи Творца. И это не только программа преображения Земли, но

и всего сущего. Человек изменится, и это очевидно, иначе он просто уйдёт. Есть ли место в

этом Новом зарождающемся мире для Нового человека, не того который сейчас. Каков

будет, этот Новый человек?

• 1 month later...
Опубликовано

Що таке життя вакуума, чи має воно відношення до еволюційного розвитку людини?

Що таке життя мінералів, яким чином мінерали можуть співвідносити своє виявлення

з виявленням людини? Як проходить взаємодія між ними? Чи можна використовувати

мінерали для лікування людини? Якщо мінерали мають власне життя і власну ціль,

то в чому вона полягає і чи лікування людни мінералами не звдасть мінералам шкоди?

Як може людина співвідноситись із світом мінералів поза практичних і односторонніх

відносин коли використовуються усі іх властивості лише до сфери людського життя?

• 2 weeks later...
Опубликовано

Весна, розкажіть будь ласка про медитацію балансіровки електро-магнітних

полів людини, що як Ви зауважили повязано з роботою і взамозвязком Гіпофіза,

Епофіза, і Гіпоталамуса.

• 2 weeks later...
Опубликовано

Ігоре, я перенесла Ваше останнє повідомлення про перехід у тему про 2012 рік: http://novosvit.com/forum/index.php?showto...t=0entry13770.

Будь ласка, матеріали і ті знання, що дає нам Учитель, про медитації, про епіфіз, гіпоталамус і гіпофіз знаходяться у темі "Нові послання Учителя":

http://novosvit.com/forum/index.php?showto...162entry13765

• 1 month later...
Опубликовано

Інтересно мені, що це таке.

Деколи, коли я дивлюся на предмети забарвлені одним кольором і перевожу

погляд на світлу рівну поверхню, то бачу цей предмет вже іншого кольору.

Рожевий колір у мене переводиться у ніжний зелено - салатоввий.

Присоединиться к обсуждению

Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

Допустимо не более 75 смайлов.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Ваши публикации восстановлены.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...