Руслан Опубликовано 17 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 17 Августа 2025 Тихесенький вечір на землю лягає. Пташечка ніжно і дзвінко співає. Вогняне сонце за обрій сідає. Хмарка на обрії небо вкриває. Трави й дерева - все завмирає. Вітер могутній теж засинає. Ластівка стрімко в гніздечко сідає. Навіть горобчик і той, не співає. Стрункі берізки віти схилили. Стомлені людоньки також спочили. Все затихає, вечір сідає. Все завмирає, спати лягає. Все спочиває - сни споглядає. Місяць яскраво сяє на небі. Серед зірок, як білий лебідь. В танці кружляють з ночі до ранку Тихо щезають десь на світанку. Сонечко рідне знову вгорі. День починає в ранковій порі. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 21 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 21 Августа 2025 На Землю Істина іде В потоці Світла і енергій Прийми її - згадай себе Відкинь брудне і ефемерне. Високі Духи у роботі На Землю Істину несуть. Хоч Правда поки що не в моді Але відкриє свою суть Невдовзі. Все тут оновиться. І сонми ангелів небесних Роботу зроблять до кінця. І буде світ істот чудесних Посланців Божих у вінцях. І світ засяє первозданним, Чарівним світлом майбуття. Той хто з любовью - буде званним В щасливе, мирнеє життя. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 21 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 21 Августа 2025 Долоні Бога Ангельська допомога Світла дорога Підказки і пересторога. Образ небесний Ангел чудесний Вірний і пильний Світлий і сильний. О,о,о,о,о,о Огортаєш крилами Захищаєш силами Сповіщаєш вчасно Підказуєш класно. Дякую, Боже За друга гожого За життя у світі У Божому світлі! І,і,і,і,і 0 Цитата
Руслан Опубликовано 22 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 22 Августа 2025 Там, де душа відпочиває Де горя немає Де люди щасливі Де гори красиві. І,і,- і,і Де простір небесний Усіяний рясно Зірками-крапками Космічними дітками. Де вітер привітний Ніжно ласкає. Де пташечка сестро Витьохкує щедро Мелодії серця Що в радості б'ється. А,а,а,а. Де скельця-джерельця Для хмарок кубельця, Як очі небесні У лісі чудеснім. Де ліс, наче ковдра, Вкриваючи Товтри Все тягнеться ген-ген Де родиться день-день. І закінчується день-день І находить тінь-тінь На плетінь-тінь. Вееее-чііір І,і,і,і,і Е,е,е,е,е 0 Цитата
Руслан Опубликовано 22 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 22 Августа 2025 Я бачу у снах і в думках Маму і бабусю у дусі. В підтримки словах Я до них стремлюся. І чую у відповідь: " Ми з тобою! З допомогою, світлою, святою В моменти важкі - прикриваємо. В радості - іскорками огортаємо. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 22 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 22 Августа 2025 Кохання, кохання, кохання - З вечора до рання. Лише з тобою - я є я Рідненька, любочка моя. Лише з тобою - я в повні. Без тебе - як на чужині. В твоїх очах - мої вогні. Без тебе - Сонце в далині. З тобою - шлях мій навпростець, Без тебе - ходжу манівець. Все, що сьогодні маю я Заслуга в цьому є твоя. З тобою - маю крила я Кохання, пташенько моя. З тобою - неба далечінь, Прекрасна і блакитна синь. Без тебе - день похмурий весь Понуро все - хай йому грець. Лише з тобою - стук сердець. Кохання, кохання, кохання - З вечора до рання. Лише з тобою - я є я Рідненька, любочка моя. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Карпати рідні - сині гори Рідне море - Чорне море Україна рідна - Щастя і добра гідна. Ти буяй весною Ти світи красою Ти біжи босою По травиці з росою. Хай краса Твоя квітне Шлях, хай буде гідним. Майбутнє - світлим А доля - привітна. Ти повстанеш - із попелу Заспіваєш - дОтепно, допізну. Ти буяй весною Ти світи красою Ти біжи босою По травиці з росою. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 В темряві і пітьмі Через терни - до зірок. Хоча важко тобі і мені, Але ми дійдемо в строк. Тут - на самому дні Ми - відштовхнувшись від тверді Кажемо темряві - НІ. А Світлу - ТАК - твердо! Від самого дна - в небо! Від самого дна - вперед! До Світла, де Сонце тепле Буде нам наче мед. Потрібно прикласти - волю! Потрібно прикласти - силу! Так ми виборем - долю! І станемо стожильні. Лише в боротьбі - Перемога! Лише уперед - дорога! Лише хто долає - має! І хто шукає - перемагає! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Для прояву Божої Слави Для прояву Божої Сили Життя на Землі ми восславим І сАмі ми станем стосилі. Для прояву Божої Слави Хай кожен наш подих буде. Для нього усі наші справи, Щоб велич узріли люди. Для прояву Божої Сили, Хай кожен наш рух і дія. Ідемо вперед щосили. Хай збудеться світла мрія. Ця мрія про рай прекрасний Про щастя для всіх людей Про радісний дощик рясний Про сонячний світ для дітей. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Хто ти? Я - мураха в Царстві Бога Він - моя пересторога і дорога. Я - краплинка в океані, Що пливе й живе на грані. Я - промінчик Сонця світла, І душа моя привітна. Я - зернинка древа Роду Із Космічного Народу. Я - є Всесвіту частинка, Як малесенька родзинка. Я - є кисень і повітрі, Атом, що живе у вітрі. Ти вдихаєш мене зранку В малиновому світанку. Ти і я - частинки всього. До Творця наша Дорога! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Природа навколо буяє Троянди квітнуть різнобарвні Під дахом ластівки шниряють Це літа барви унікальні. О, літечко, ти - пік життя У буйстві проявів буття. Ти мчиш вперед - до небокраю І за собою забираєш. Там у блакиті, в вишині Де сяє сонечко вповні Де хмари білі нас вітають Де струни неба вигравають. Там ангели нас всіх стрічають І в танок Світла зазивають: " Танцюй, о душенько, кружись! І Світла силою наповнись!" Хай радість душі зігріває Земнеє щастя умножає. О,о,о,о,о,о,о О, літечко, ти - пік життя У буйстві проявів буття. Ти мчиш вперед - до небокраю І за собою забираєш. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Ліхтарик небесний здіймається в небо І світить вогоньчик у тьмі В надії хто має сьогодні потребу, Той очі до зір підійми. Там - в небі надія. Дитяча є мрія. Там - вогник, що в серці горить. Хай буде він вічним Хай буде він сильним. Хай ангел, цей вогник хранить. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Як навчитися щиро любити? Як відкрити серце своє? У коханій любов сохранити. Щоби завжди ми були двоє. Як навчитись себе віддавати? Як зуміти ніжно кохати? Почуття як свої розвивати, Щоб у небі разом нам літати? Де ти серце сховалось у грудях? Де ти душе живеш у людях? Як же світло твоє віднайти? По життю нам разом щоб іти. Я спитаю у Бога і зірок. Я спитаю у Сонця і хмарок. І відчую я відповідь знаю. І з тобою ділитиму рідная. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 У любові немає вершин. Завжди є куди розвиватись. Нові грані її пізнавати І в коханні цей світ осягати. Світи! любове, вічним світлом. Підкорюй душі і серця. Ти всіх щедрот й похвал є гідна. Світи - без меж і без кінця. У любові немає меж Ні кордонів, ні стін, ні стелі. Пізнання лише варта, авжеж Підкоряти нескорені скелі. Світи, любове, вічним світлом. Підкорюй душі і серця. Ти всіх щедрот й похвал є гідна. Світи - без меж і без кінця. У любові немає обмежень Ані страху, ні застережень. Вона вільно весь світ обіймає. І у Всесвіті цілім літає. У серцях проживає. У душах палає. Світи, любове, вічним світлом Підкорюй душі і серця. Ти всіх щедрот й похвал є гідна. Світи - без меж і без кінця. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Містерія Бога Прийшла до порога. Українська земелька Достойная Ненька. А ми? Чи готові? Душею здорові? Чи приймемо знаки? Чи як небораки, Підемо назад У темряви ад? Містерія Бога Прийшла до порога. Як ми зреагуєм? Чи диво відчуєм? Чи зможем угледіти знаки Небес? Чи зможем відчути початок Чудес? Ми вже на порозі До раю - в дорозі. Хто буде достойний Братерства пристойних? Хто буде іти У Світлі Світи? Хто йтиме вперед На свій Еверест? Містерія Бога Прийшла до порога. Українська земелька Достойная Ненька. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Наші ночі із жару і сну Наче танець нічний, божеству. Плавний рух і завмирання Фази вічного кохання. Безкінечність єднає нас двох І між нами живе Отче-Бог. Це кохання енергія вічна Циркулює у душах предвічно. Із фонтану любові й кохання Зарождається нове, надраннє. Це насіння із сфер Майбуття Входить Світлом новим у життя. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 В нічному небі, вдалині Нам зорі миготять, тобі й мені. Вітають вогником яскравим Запрошують усіх на каву. О, зорі-зореньки рідненькі Такі маленькі і гарненькі. Але у кожної душа - Співає пісню! Тихо, ша! Ша. Ша. Ша. А, а, а, а, а. О, зорі-зорі миготливі Нічні ви друзі, незрадливі. Ви миготіть і вгравайте І пісню радості співайте. Хай друзі ваші вас почують І в хороводі затанцюють. Хай голос ваш звучить завзято. Хай чує Всесвіт, Отець-Мати. О, зорі-зореньки рідненькі Такі маленькі і гарненькі. Але у кожної душа - Співає пісню! Тихо, ша! Ша. Ша. Ша. А, а, а, а, а. О, зорі-зорі миготливі Нічні ви друзі, незрадливі. Ви миготіть і вгравайте І пісню радості співайте. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Левиця Украйна О, лицарко файна Трипільців-антів амазонко Атлантів-геройко! Ти вірна донька Бога. О, світоче краю рідного. Любові Матуся. У світлому Дусі. Матір мужня і свята Тобі повага і присвята. Борись, світись, іди вперед З тобою ми, всі сотні верст 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Душа, що просить - Так важливо жити. Вона від Бога - Хоче тут творити. Творити - світле, вічне, добре Те що добра всім принесе аж ціле море. Творити з радістю, з любов'ю і натхненням, Щоб в щасті пропливало сьогодення. Душа, що просить - Те в життя привнести. Щоб райдуги й ранкові роси Дружинам заплітати в їхні коси. Творити - світле, вічне, добре Те що добра всім принесе аж ціле море. Творити з радістю, з любов'ю і натхненням, Щоб в щасті пропливало сьогодення. Душа те просить, - Що шепоче Бог. І лиш удвох Прийдем до перемог. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Пошматована нація Ворожими пальцями. Роздерта на шмаття Спалена в багатті. Катами нищена. Через тапіки пропущена. Зрадниками зраджена. Шахедами розбуджена. Пошматовані люди Душі, серця і груди Руїни всюди. Але так не буде. Прокинуться люди. Відродяться всюди. Як Фенікс із попелу. Оновлені світлою долею І Божою волею. Оновлені Світлом і Любов'ю Народженими сином і донею. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Ворог лютує Рве й шматує Нищить в полоні Нищить на броні. В окупації нищить На руїнах вітер свищить. Закидує бомби і ракети Мирних нищить шахедами. Знищити хоче всіх В крові сатанинський сміх. Мало йому крові - Жертви нові і нові. Але світлі серця на сторожі Кров проливати не гоже. Бог захищає Вкраїну Покров його на країну. Воїни мужні на фронті - Захист рідній стороні. Воля і віра в серцях - Геть проганяє страх. Перемога уже на порозі Іде по вкраїнській дорозі. Мир і спокій несе. Українську земельку спасе. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Пульс Всесвіту - Пульсує в кожнім слові. Пульс Всесвіту - у щирості душі. Пульс Всесвіту - у рідній світлій мові. І в люблячім сердечнім почутті. Пульс Всесвіту Єднає всіх на світі Усіх живих єднає в цім житті. І тих, хто хмарами у далі оповиті. І хто в космічнім вічнім майбутті. Пульс Всесвіту - Єдиний пульс життя. Для всіх, для всіх - Від атома до Сонця. Пульс Всесвіту - Єднає всі серця. Хто Світло бачить В кожному віконці. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 Не забувай дивитися на небо У душ людських у тому є потреба Не забувай дивитися - на хмари То для сердець людських - небесні чари. Не забувай дивитися на небо Десь там за ним - Бог дивиться на тебе. І ангели з любов'ю наглядають За кожним з нас, хоч ми того не знаєм. Не забувай дивитися на небо. Там рідні твої - все дивляться на тебе. І кожен з них нам шле підтримку й силу І їх молитвами стаємо ми стосилі. То наші ангели, що нас оберігають. Іх ніжні крила завжди прикривають. Серця і душі в пам'яті завжди Вдень і вночі, куди би ми не йшли. Не забувай дивитися на небо У душ людських у тому є потреба Не забувай дивитися - на хмари То для сердець людських - небесні чари. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 О, Маріє! О , Магдалено! Ти Месії Світоч нетлінний! О,о,о,о,о! Ти, факел Світла! Ти, несеш надію! У людські житла Ти даруєш мрію! О, Ученице! Вірная сестрице! Вчення Пророче Ти несеш охоче! Е,е,е,ее,ее Ти зігріваєш Душі зачерствілі. Даруєш Світло! Очищуєш від цвілі! О, Маріє! О , Магдалено! Ти Месії Світоч нетлінний! О,о,о,о,о! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2025 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2025 День поза Часом! День - коли ми разом. Коли душі єднаються. Серця прокидаються. Космічні сім'ї братаються. РодИ - зустрічаються. Разом збираються Один до одного всміхаються. Радіють і відкриваються. А потім знову розлітаються На землі повертаються. В життя прокидаються І оновлені з'являються. День поза Часом! День - коли ми разом. Коли душі єднаються. Серця прокидаються. Космічні сім'ї братаються. РодИ - зустрічаються. Разом збираються Один до одного всміхаються. Радіють і відкриваються. 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.