Руслан Опубликовано 30 Января Автор Жалоба Опубликовано 30 Января Звуки музики природи Вітру, дощику, погоди Звуки птахів чи жуків Тихий шепіт, гучний спів. Музика у почуттях У захопленні й любові Несе смуток або страх Чи мелодії казкові, нові. До, ре, мі, фа, соль, ля, сі - Звуки різні ці усі. Нотний стан - це першозвуки Світу Світла - земні руки. Є співаючі планети Різні звуки в інтернеті Колискова пісня є Марш і оперу знаєм. Ти послухай, друже, світ Музика нам шле привіт Що відчуєш в звуках ти? Сум, чи звуки доброти? 0 Цитата
Руслан Опубликовано 30 Января Автор Жалоба Опубликовано 30 Января Україно, Мати - Рідна Ти готуєшся до бою. Перемога буде гідна, Ми підтримку даєм свою. Бог з тобою в чистім полі Військо ангелів потужне. Будем вірні Божій волі Наша сила мужня, дружня. Бог завжди у Світлі й Силі Він завжди перемага Будьмо й ми достойні й в вірі Буде наша перевага! Україно, Мати - Рідна Ти готуєшся до бою. Перемога буде гідна, Ми підтримку даєм свою. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 30 Января Автор Жалоба Опубликовано 30 Января МурАха-шукАч Світу пізнавАч. Знань пошукАч Росинки поцінОвувач. Вона шукає вчИтеля, Вона шукА знаннЯ, Щоб принестИ в обИтелі МурАшника для жИтелів. МурАха-шукАч Світу пізнавАч. Знань пошукАч Росинки поцінОвувач. Відкриває таємнИці Із природної кринИці Із життєвої скарбнИці. Українські де синИці? Як стає вода із крИці? Звідки на сосні живИця? Чим всім звірям поживИться? Чом вода смачна в кринИці? Як літають в небі птИці? Звідки вусики у кИці? Звідки колір у сунИці? Де будиночок вовчИці? Звідки колір у травИці? Спостережлива комАшка Ця допитлива мурАшка. " Мій учитель - це ПрирОда!" - Так сказала вона згОдом. Бо ПрирОда від ТворцЯ - Від Любові-МудрецЯ. МурАха-шукАч Світу пізнавАч. Знань пошукАч Росинки поцінОвувач. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 30 Января Автор Жалоба Опубликовано 30 Января Спить наш слоник і у сні Бачить як метелик він Він легенький й має крила Як у корабля вітрила. Він літає між квітками Крильця повняться вітрами Він літає над лісами Над гаями і річками... А метелик ... мріє бути І великим і всесильним Щоби міг перевернути Що завгодно на землі. Бути вищим від людини І будь якої тварини. І трубіти в хобот свій Звуком сильним, голосним. Ким же хочеш бути ти? Можеш, друже, ти сказати? Де ти хочеш побувати? Що бажаєш розказати? 0 Цитата
Руслан Опубликовано 30 Января Автор Жалоба Опубликовано 30 Января Сонечко ласкаве Душеньку ласкає Світлом зігріває Ніжно обіймає. Ти - живе створіння Ти - жива Душа. Ми - одне коріння Любові насіння. Сонечко ласкаве Душеньку ласкає Світлом зігріває Ніжно обіймає. Дві душі єднаються В променях любові Ніжно так спілкуються В пору світанкову. Сонечко ласкаве Душеньку ласкає Світлом зігріває Ніжно обіймає. Ти розкрий долоньки Промені відчуй І мені назустріч Ніжність подаруй. Сонечко ласкаве Душеньку ласкає Світлом зігріває Ніжно обіймає. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 30 Января Автор Жалоба Опубликовано 30 Января Що є життя? Спиталася стеблинка. Коли по ній Скотилася росинка. Спиталася вона У птаха в небі: " У мене то, життєвая потреба!" Орел сказав І коло накружляв. " То є свобода, Воля у просторі. То є нагода Політать над морем. Кружляти і кружляти Де захочу. Літати поміж хмар І аж до Сонця. Я - квітонька, І бачу я красу Як павутинки нитонька Бринить на пелюстку. Я відчуваю радість Від сонечка тепла У цім життєвім саді Я зичу всім добра. А ось джерельце Сказало інакще: " То радість є, Всім дарувати завше Себе частинку Серця і душі. Води краплинку Розлинкам і всій суші. Що є життя? Що відчуваєш дуже? Подумай до путя. Питаю тебе друже? 0 Цитата
Руслан Опубликовано 30 Января Автор Жалоба Опубликовано 30 Января Вогонь, вода й повітря Побачили планету Й як сонячне проміння З'єдналися із нею. Вогонь приніс тепло Щоб все живе жило І радо зігрівалось І у теплі зростало. Вода дала життя Щоб множилось буття. Щоб все живе цвіло І в радості жило. Повітря ожило Й планету обійняло Життя то джерело, З'єднавши все живе, Що дихать почало. Так зародилася Планета Із світового інтернета З'єдналися чотири елемента А п'ятим була, а вірніше першим Душа у світлі Божих звершень. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Кущик в лісі проживав І життям насолоджувавсь. Гілочка лише одна У нього була жива. Але ось стрімка істота Гілочку зламала Й далі поскакала. Але кОрінь міць зібрав І чотири гілки дав Цвітом рясним заквітчав І усіх порадував. Але ось прибігли діти Галасливі пустуни І гілки зламали Тієї ж весни. Але кОрінь наш міцний Знову силу підзібрав. І наступної весни Шість гілок для світу дав. Шість гілок не зміг зламати Ані дощ, ні вітер, Ані галасливі діти. Кущик наш розквіт у квітні Квіти ніжні народив. Пташечки жили у вітті, І звіряткам тінь творив. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Мова любові Мова весни Слово до слова Радієш ти. Радіють хмарки Світлому ранку. Радіє небо Ясному світанку. Мова любові Енергії нові Росянисті світанки В щасливому танку Промінчики барвисті Зорі променисті. Мова любові Ллється у слові Ллється у мові Ллється у серці Ллється у крові. Мова любові Тече по світу І оживляє Духом привітним. Тече по горам Тече по долам Тече по річкам І по морям. Через серця і душі людськії І оновляє води морскії І оновляє земельку-Неньку Природу, і кожне людське серденько. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Кому й навіщо? Хто почує? Хтось нищить І хтось торжествує. Тут голос правди Ледь жевріє. І із трибун Брехня все виє. Тут Світло Бачити не хочуть. Огидне Тут усе регоче. Але сьогодні Джерело В нагоді Шлях свій повело В нове руслo. Сьогодні правила нові І Світло сходить у повні. Прийде на Землю новий день І Тінь поскаче - дзень, дзень, дзень. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Вовки імперські Одягнувши шкури І приховавши злобу Своєї вовчої натури. В овечих масках І посмішках зубастих Прийшли в військових касках До українців мозолястих. Й кричать: "Бандерівці!" Й кричать: "Фашисти!" Й вбивають СССР-івці Кривавії рашисти. Прийшли у мирний дім Квітучу Україну - Тепер тут тільки дим, І смерті, і руїни. Вовки імперські - Геть, овечі шкури! Геть, з мирної землі! Геть, за високі мури! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Хоч лютий за вікном Мороз і сніг довкола Але в душі моїй Любові й світла коло. Знак вісімки сіяє Це нескінченність - є. Сьогодні день служіння Сьогодні день присяги І Вчителя водіння Й духовної наснаги. Сьогодні день знаменний Сьогодні радість є Бого-духновенний Цей шлях мене зове. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля В душі - любов У серці - дружба. Людина й звір - Пара потужна. Дитя і лев - Сиділи поряд. Сміялися. І добрий погляд. Таке було - Таке буде. Хоча й пройшло Але - не загуло. Природа і людина - Дружили між собою. Вночі і в світлу днину Ділилися їжою - Вкривали собою - Огортали любов'ю. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Як пояснити вам любов, Що змінює моє життя? Як пояснити світлі ранки? Красу життя в росі світанку. Як пояснити смак любові Тому хто це не смакував? Хто сам її не дарував І дар цей в серце не приймав. Як пояснити смак життя? Тому, хто дивиться під ноги. В ночі зірки не рахував І яблук смак- не смакував. Коли людина не любила, Життя і серця не дарила. Не мала за спиною крила І в небі синім не літала. Польоту радість не пізнала. Сліпий - так мріє бачить сонце. Глухий - почути серця звуки. Безногий - бігати, так хоче Безрукий - обійняти конче Когось. І лише люблячий завжди Серденьком сонце відчуває І своїм серцем зігріває Весь світ. І звуки Всесвіту вчуває І йде вперед і обіймає Усе живе, що відчуває Хто почуття у собі має Хто Неньку й Бога знає. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Дух відваги Дух звитяги Дух козацтва Дух лицарства. Український мужній дух Один - проти ста двух. Мужності і честі дух Воїн, побратим і друг. Дух козацтва Воля й сила. Сила волі Тут стосила. Він на захисті Вкраїни Ра-їни - райської країни. Перетворимо руїни - В тихий рай сім'ї й родини. Дух козацтва Життя братства. Братства духа І лицарства. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Одного разу его із душою Зустрілося, ранковою порою. Й розмову повело Про теє, як жило Воно у світі білім. Пихато і зухвало Звернулось до душі: " Я у житті своїм гуляло Шикарно і немало. Життя мене кружляло І на Балі в бунгало І в ресторанах шикувало. І на Гаваях я бувало. Й дівчат немало знало І з ними всенощно я гуляло Співало п'яне й танцювало. І гроші я направо і наліво розкидало. І на машинах дорогущих я мчало По автострадах у Німеччині бувало. Ох, і пізнало я в житті немало І завжди я щасливим виглядало! А наша душенька уважно вислухала І тихо і спокійно відповідала: " Так, життя твоє все вирувало Кружляло, пульсувало. А я тобі про себе розкажу: Моє життя у світі покажу. Моє життя проходить на природі В буянні трав і квітів При сонечку і дощику, і будь-якій погоді. Мені приносить радість все живе Схід-захід сонця І Місяць, що пливе По небу в ясну ніч І зірок безліч І планет на небі. Я відчуваю в тім потребу. Буяння трав Цвітіння квітів Вітрів зухвалий нрав І щебетання в вітті Пташок. Промінчик сонця зранку І дощик на світанку Веселка серед хмар Й туман, неначе пар. А ще, бува дивує Спів ангелів, що чую Як цілий хор прекрасний Багатоголосий, класний! Твої співи, єрунда В місті класнеє життя! В чарти треба попадати. По головам крокувати Що попало проспівати. Головне - це розкрутити - Підкупити, соблазнити. Якщо треба, то і вбити. І тоді получиш - хіт! Це бандитський - твій підхід. Нелюдський, і злий це хід. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля День закоханих День кохання День любові Зоря рання. Ти до мене Почуттями. Я до тебе Любові шляхами. Двоє рАзом Двоє - єдине. Наче казка Кожна днина. Ми разОм - У обіймах. Серця зов. Щастя подвійне. День закоханих День кохання День любові Зоря рання. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Ми разом Об'єднані правдою Поборемо зло Волею і відвагою. Ми разом Плече до плеча Чуємо зов Світла й добра. Ми разом Великі й малі До волі йдемо На своїм стоїмо. Ми йдемо Об'єднані Духом. Силою його Потужним рухом. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля ВишивАнка рясно збагрена кров'ю І сльозами дружин й матерів Хто палав до Вкраїни любов'ю Волю й силу являв і горів. Вишиванка у крові Героїв Вірних Нені доньок й синів Хто на захисті стали горою Хто земельку собою зігрів. Вишиванка - червоні рядки В пам'ять тих, хто сюди не дійшли Прокладали до щастя шляхи Власним тілом і серцем вони. Вишиванка - то символ народу Пам'ять предків і древності роду То є пам'ять із сивих-сивин Часів древніх із самих глибин. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Христос Вчитель Світла Служитель Бога Син Воїн Духу - Він. Вчитель Христос Любові колОс. Милосердя Вчитель Істини Служитель. Христос Вчитель Душ і тіл - цілитель Філософ і мислитель Пророк і покровитель. Христос Вчитель Легендами оповитий В вірі непохитний Для нас приклад знаменитий. Христос Вчитель Світла Служитель Бога Син Воїн Духу - Він. Вчитель Христос Любові колОс. Милосердя Вчитель Істини Служитель. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Той краде, як не в себе І побільше і без потреби. А той суне в депутати, Щоби красти і брехати. А я думку все гадаю, По честі й совісті як жити? Світлі душі об'єднати Й рай в житті цім відновити. Той горівку п'є затято Нецензурну лайку гне, Призиває всіх бухати Й мати рідну словом б'є. А я думку все гадаю По честі й совісті як жити? Світлі душі об'єднати Й рай в житті цім відновити. Той дівчат у бані має І нормальним це вважає Проституцію сприймає І підтримує похваляє. А я думку все гадаю По честі й совісті як жити? Світлі душі об'єднати Й рай в житті цім відновити. Той дітей у наркоту Все штовхає і штовхає Бо він добре, добре знає Грошенята з них він має. А я думку все гадаю По честі й совісті як жити? Світлі душі об'єднати Й рай в житті цім відновити. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Зима, мороз. І сонце світить. Яка краса!!! Як білі квіти!!! І блискітки На покривалі І танець снігу В білім залі. І білий сніг Кружля по колу Пада до ніг. На землю кволу. Пухнаста вата І блискуча В снігу вся хата В білих кучах. Зима, мороз. І сонце світить. Яка краса!!! Як білі квіти!!! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Бог бачить більше, бачить ширше. А ми не знаємо і долі. Він бачить аж до серця - й глибше. А ми - лише на видноколі. Бог знає кожну нашу душу Її народження й задачу. А я - пізнати себе мушу І вам те ж саме також раджу. Для чого ми у цьому світі? Для чого ми прийшли на Землю? Радіти пташечці у вітті? Й Вкраїну пізнавати Неню. Коли душа іде на Землю То вибирає власну долю Батьків, і Україну-Неню. Добро чи зло, раба чи волю. Бог знає кожну нашу душу Її народження й задачу. А я - пізнати себе мушу І вам те ж саме також раджу. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Февраля Автор Жалоба Опубликовано 19 Февраля Клич своїх Клич усіх Клич вперед За метром метр. Клич світлих Мужніх і гідних Клич люблячих Духом вільних. Клич великих й малих На конях баских Полум'яних, палких Яскравих і живих. Клич до гурту Клич до Світла. Щоб здобути Крила вітру. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Марта Автор Жалоба Опубликовано 8 Марта Герої полягли у полі Схилили голови свої Життя заради, долі й волі - Вкраїни - рідної землі. І кожен день і кожен ранок Я бачу вас на видноколі Як промінь починає танок Вас відчуваю в ореолі У Сонця світлі на світанні. Коли вночі дивлюсь на зорі Я відчуваю погляд ваш. Я бачу вас як маки в полі Схилили голови в цей час. Я бачу вас у кожнім серці В укрАїській живій душі В щасливім гомоні малечі, Що бігають й кричать усі. Я бачу вас у світлім небі У хмарах білих на зорі. 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.