Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 Знову без світла. Темінь огортає. У темряві жИтла. Свічка догорає. Світло, світло ти прийди Ми всі зачекались Ясним Сонечком зійди Ми тебе призиваєм! Знову без світла Душі так страждають Мучаються дітлахи На мам уповають. Світло, світло ти прийди Ми всі зачекались Ясним Сонечком зійди Ми тебе призиваєм! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 Ідемо крізь вогонь Крізь темряву і біль Лиш чутно біля скронь Стук серденька свого. Навколо ще пітьма І морок, холод, сум Жорстокая війна Але у серці струм! Зоря веде вперед Ми бачим Світло це Ми душу підберем Й до Світла ми ідем. Навколо біль і страх Навколо глум і сум Ми кличем всіх до нас До Сонця світлих дум. Зоря веде вперед Ми бачим світло це Ми душу підберем Й до Світла ми ідем. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 А морок наступа А морок огорта Спіткнувся хтось, упав Й все ближче та орда. Але ми йдем вперед І піднімаєм всіх. З зусиллям кожен метр Ми всі йдемо, хто зміг Зорю в ночі узріть Її нам Бог зберіг Щоб був орієнтир Й Творець нам - оберіг. А та зоря, як Сонце Що загляда в віконце Нас огортає Світлом Ніжним і привітним. І промені її Ведуть нас по дорозі. Оберігай нас - Боже І ми дійдем, ми зможем! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 Духине, Рідная Матусе Ти наша сила і опора У Світлі - сила твоя й в Дусі Світлоосяйна і НескОрена. О, Неня, щедра, добра, мужня Ти нас, дітей, оберігаєш Як львиця б'єшся ти потужно І боязні й страху не знаєш А мужність й волю проявляєш. О, Неньо, мудра наша Мати Ти Дух даєш нам сильний, світлий І молим всі за Тебе Тата Отця-Творця, оберігати Земельку рідну, рідну хату І рід наш світлий і строкатий. Ми вірим в світлеє майбутнє В дорогу добру і пряму А всеє злеє хай забуте І зникле падає в пітьму. Духине, Рідная Матусе Ти наша сила і опора У Світлі сила твоя й в Дусі Світлоосяйна і НескОрена. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 О, Україно - рідна Мати О, Неньо, Світлая ти наша Тебе ми хочемо пізнати Й в раю з тобою перебувати. Тихенький рай посеред степу Де вітри віють повівають Й квітки собою насаджають. Живе там Воля, Правда, Сила Свобода - птаха синьокрила. Живе там Мужність, Правда, Міць Через віки й сотні сторіч. Живе тут Ніжність і Жіночність І мудрість і краса дівоча. Живуть і Бога прославляють І Світлеє майбутнє мають. Тут море синє виграває Тут вітри буйнії гуляють Тут гори сиві ясночолі І дуб й калина тут у полі. Цей рай - Украйною зоветься І в серці кожнім одізветься Хто в Світлі і Добрі живе І і руслі Божім хто пливе. О, Україно - рідна Мати О, Неньо, Світлая ти наша Тебе ми хочемо пізнати Й в раю з тобою перебувати. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 Чесність Не вистачає чесності світу Не вистачає чесності нам Правду не бачимо роздягнуту І підтримуємо обман Важливо розрізняти Чорне і біле І не плутати Темне і світле. Не в дзеркала дивитися биті І кричати: " Ура, ура!" А на сонцем поля вкриті І на жаворонка в жИті. Важливо розрізняти Чорне і біле І не плутати Темне і світле. Важливо Світло бачити В людях, в житті і в Бозі І рай на Землі позначити І по світлій іти дорозі.Чесність Не вистачає чесності світу Не вистачає чесності нам Правду не бачимо роздягнуту І підтримуємо обман Важливо розрізняти Чорне і біле І не плутати Темне і світле. Не в дзеркала дивитися биті І кричати: " Ура, ура!" А на сонцем поля вкриті І на жаворонка в жИті. Важливо розрізняти Чорне і біле І не плутати Темне і світле. Важливо Світло бачити В людях, в житті і в Бозі І рай на Землі позначити І по світлій іти дорозі. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 Хай Світло Землю освітить Нове, яскраве, життєдайне І нас усіх хай оновить - Це дійство буде епохальне. І хай проявить ласку Світло, А промені любов дарують, І хай Землі страждале тіло Тепер у ніжності існує. Хай кожне деревце, тварина І все живеє і людина Забуде сльози, біль, страждання І смерті й марні сподівання Й отримає життя сповна. Зітруть із пам'яті слова - Біль і горе і війна. Життя хай радість всім дарує В любові й злагоді існує. Хай Світло Землю освітить Нове, яскраве, життєдайне І нас усіх хай оновить - Це дійство буде епохальне. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 Відродися, Матінко! Ясним Феніксом воскресни! Раненько-ранесенько Чорна крига скресни! Відрождайся, Ненєчко! Серденько, освячуй! В святій водиці небесній. Омий віру незрячих! Відроджуйся, Душенько! Духине-Богине! Ясна Неня - Україна, Твоя Слава лине По усюдам, горам, долам По всім білім світі Тікай від нас лихо- горе І кінець всій біді. Відродися, Мати рідна! Відроди нам душі! Хай проллється Боже Світло В нас і всій окрУзі. Відродися, Матінко! Повстань у всій Славі! Щоби Всесвіт дивувався Українській Мамі! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 Вітер буйний повіває Птах у полум'ї згорає Сірий попіл розвіває По земельці розкидає Фенікс ясний возрождає З попелу він повстає В небо темнеє злітає І світанок зустрічає Там ледь жевріє світає Світло раннє виграває. І то світло возрождає Життя нове нарождає. Фенікс той - Украйна-Неня З попелу відроджена В Божій ласці опромінена Оновлена і заново народжена. Вона - перша серед всіх Світло нове поглинає Світло Божеє приймає Райдугою виграває І життя в раю відновляє. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 4 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 4 Декабря 2024 Бої, кров, смерті, шанці І кожен думає про те - А вижити які тут шанси? Чи зможе захистити Бог Від мін, розривів, куль, снарядів? Чи зможе вижити тут хтось В боях, бинтах, патронах і снарязі? Але тримаємо периметр На чатах стоїмо по черзі І гріємося за дверима У бліндажах із побратимами відверті Розмови про життя у круговерті Минувшину і майбуття Начальство, зброю і життя. Війна і смерть гуляють поряд І часто в очі загляда Але завжди вперед наш погляд Там, де закінчиться війна. Наш погляд у майбутнім нашім Де мирне небо в вишині Де Сонце світить нам яскраво І море синє в глибині. Життя буяє, поряд діти Кохана, рідні й світлі дні. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 5 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 5 Декабря 2024 Відроджуйся Нене, відроджуйся! Відроджуйся Батько Дніпро І з рабською долею не згоджуйся Ми пам'ятаємо про: Про очі твої зористії Про ранки твої променистії Діброви твої тінистії І сивії гори іскристії Відроджуйся, Нене відроджуйся! У кожній краплині роси. У кожному серці мужньому У перлах твоєї краси. Відроджуйся, Нене, відроджуся! В бузкових бруньках по весні. У Сонечка ніжних променях Що світить красоти усі. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 5 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 5 Декабря 2024 О, горе-біда прийшли у хату О-о-о-о, о-о-о-о Нелюдь чорний катує Мати О-о-о-о, о-о-о-о У крові земеленька В людській алій крові Ти тримайся Неньочка Проти цієї змови. О-о-о-о Гинуть доньки і сини Цвіт твій юний гине Боже, звіра Ти спини Відроди нас нині. О-о-о--о Земля рідная в диму, руїнах і загравах Плач і стогін у дому Нашому і всі в ранах. О-о-о-о Нелюд злий терзає душі Тіла убиває Палить, б'є, взриває, душить Життя розриває Люд наш мучить і терзає Гвалтує і принижає А-а-а-а, а-а-а-а Кров людская - Не водиця За все є розплата Бог все бачить, Бог все чує За все буде плата. Світ боїться цього монстра Світ затих й чекає А Україна Неня наша Усіх захищає Це є Дух сміливий мужній Вірний Богу й Світлу Україна Неньо - львиця Ангели з тобою б'ються. Не зламає кат Матусю Бог нас захищає Відроди ж нам Світло в душах, Ну ось і світає. Пролий Світло на земельку Зціли наші душі Загой рани, прийди в стани Милосердний Боже. О-о-о-о, о-о-о-о. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 5 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 5 Декабря 2024 Стікає кров'ю Україна Змій палить й знищує міста І душі і міста в руїнах Біда прийшла - страшна війна О-о-о, біда-а-а-а Сини і доньки йдуть на небо Герої землю захищають У Божім Світлі є потреба Ми Божий захист призиваєм Стікає кров'ю Україна Змій палить й знищує міста І душі і міста в руїнах Біда прийшла - страшна війна О-о-о, біда-а-а-а-а-а О, Нене, Матінко-Украйна Повстань у Славі Ти своїй Ти львиця - Мати наша файна Здолай усіх ти ворогів 0 Цитата
Руслан Опубликовано 5 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 5 Декабря 2024 Життя є Вічність Тут ми тимчасово Засвоювать космічную основу Прийшли сюди ми знову За досвідом і вивченням Законів Гармонії і Вічності кордонів Життя є Вічність Тут ми лиш на мить І тіло тут лиш має цінність І дух у багатьох ще спить. В цю мить ми проявляєм гідність Або ж хтось підлість проявля Хтось проявляє злобу й ницість, Хтось Богу дяку віддава. Життя є Вічність - це основа Життя - то Божий дар завжди Це вічно юна, гарна, нова Красуня дівчина Весна. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 5 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 5 Декабря 2024 Кожен з нас є прояв Бога Й тих, хто мешкає у Світлі Й посилає нам підмогу Це - Духовні наші рідні. Бог і світ Духовний служить, Служить Всесвіту і людям І підтримують нас дужо І любов у нас все будять. Нам дають свою потугу Укріпляють нас у вірі Є для нас найкращим другом - Милосердні, мужні, смілі. І завжди вони на чатах І завжди вони в служінні В світлових потужних латах Й два крила у них на спИні. Дякуєм, наш рідний Боже Дякуєм, всім вірним Йому Ми йдемо до Тебе тоже Й будем у Твоєму сонму. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Декабря 2024 Епіграф: " Борітеся, поборете, вам Бог помагає, За вас правда, за вас слава і воля святая!" Тарас Шевченко, поема "Кавказ" Сакартвело - браття ми із вами Мужність й воля! Ваш також девіз. Досить нам кормитися казками Повних війн і крові, горя й сліз Сакартвело, - рідні наші люди Вірим - Бог вам також помага Хай свобода й воля буде всюди Майорят хай наші прапора! Волю здобувають лише сильні Лише мужні - ті що мають Дух Хай веде він вас до волі пильно. Розгроміть все зло у прах і пух. Повставай із сну - Дух Сакартвело Бо сини твої ідуть вперед Хоч Кавказ снігами вже замело Та серця освітять й Еверест. Сакартвело, - рідні наші люди Вірим - Бог вам також помага Хай свобода й воля буде всюди Майорят хай наші прапора! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 7 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 7 Декабря 2024 Триматись треба всім нам браття За Світло, віру і любов Нове розпалимо багаття Нове життя відродим знов. Нове життя у новім домі Де справедливість, совість , честь Будуть лежати у основі Життя в любові хай воскресне. Ми відбудуєм Україну Відродимо усі міста Піднімем Неню із руїни І заквітчається калина І буде красною вона. Весь світ радітиме із нами Весь світ підтримуватиме нас І люди стануть всі братами І прийде новий світлий час! Нове життя у новім домі Де справедливість, совість , честь Будуть лежати у основі Життя в любові хай воскресне! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2024 Ти і я - однієї крові Ти і я - діти Землі Ти і я - на одній мові Ти і я - говоримо ми. Ти і я - мова любові Ти і я - мова добра Ти і я - в світобудові Діти одного Творця. Ти і я - однієї крові Ти і я - одне дихання Ти і я - в одному слові - Ти і я - одне життя. І слово те - любов і довіра І слово те - повага і честь До кожної людини і звіра До всього живого, що на планеті є. Ти і я - одного серця Ти і я - живі, а не тУші Ти і я - очі люстерця Ти і я - однієї душІ. Ти і я - ні, смерті Ти і я - так, життя Ти і я - друзі відверті Ти і я - одне майбуття. Ти і я - однієї крові Ти і я - діти Землі Ти і я - на одній мові Ти і я - говоримо ми. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2024 Народе мій, тобі бажаю волі Прокинутись, від чар глибоких сну І щастя боронить своєї долі Й зустріти радісно заквітчану весну Бажаю Дух, щоб кожного прокинувсь Щоб Добру Волю кожен проявив Щоб біди всі поклали ми на спину І біль війни, щоб душу не ятрив Народе мій, хай нове покоління Покаже шлях до Світла, до мети Забудьмо рабське, льстиве поклоніння І честі й гідності збудуємо мости Мости до всіх народів всього світу Й по ним з любов'ю будемо іти Щоб з кожним ми були привітні Й на рівних й разом йшли ми до мети Мета - це щастя всіх людей у світі Лиш разом зможем ми туди дійти Збудуєм рай для всіх дітей у світі Й гукнемо Сонцю гучно: " ОсвітИ!! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2024 Життя є Вічність Тут ми тимчасово Засвоювать космічную основу Прийшли сюди ми знову За досвідом і вивченням Законів Гармонії і Вічності кордонів Життя є Вічність Тут ми лиш на мить І тіло тут лиш має цінність І дух у багатьох ще спить. В цю мить ми проявляєм гідність Або ж хтось підлість проявля Хтось проявляє злобу й ницість, Хтось Богу дяку віддава. Життя є Вічність - це основа Життя - то Божий дар завжди Це вічно юна, гарна, нова Красуня дівчина Весна. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2024 Кожен з нас є прояв Бога Й тих, хто мешкає у Світлі Й посилає нам підмогу Це - Духовні наші рідні. Бог і світ Духовний служить, Служить Всесвіту і людям І підтримують нас дужо І любов у нас все будять. Нам дають свою потугу Укріпляють нас у вірі Є для нас найкращим другом - Милосердні, мужні, смілі. І завжди вони на чатах І завжди вони в служінні В світлових потужних латах Й два крила у них на спИні. Дякуєм, наш рідний Боже Дякуєм, всім вірним Йому Ми йдемо до Тебе тоже Й будем у Твоєму сонму. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2024 Пере-мОга - надзусилля, Пере-мОга - біль і кров, Пере- мОга - і в безсиллі Ти збираєш себе знов і знов. Перемога - за межею сил Перемога - за лінією всіх мірил Перемога - в розправлені крил Фенікса, що згорів. Перемога - у вітрі вітрил І неба прекрасна синь Коли проплив сто тисяч миль і хвиль І раптом - сонечко і штиль. Перемога - лише надзусилля Коли морок і страх всіх косили Зі всіх сил - сто тисячний крок Крок вперед - до мрій і зірок. Пере-мОга - надзусилля, Пере-мОга - біль і кров, Пере- мОга - і в безсиллі Ти збираєш себе знов і знов. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2024 Життя є Вічність Тут ми тимчасово Засвоювать космічную основу Прийшли сюди ми знову За досвідом і вивченням Законів Гармонії і Вічності кордонів Життя є Вічність Тут ми лиш на мить І тіло тут лиш має цінність І дух у багатьох ще спить. В цю мить ми проявляєм гідність Або ж хтось підлість проявля Хтось проявляє злобу й ницість, Хтось Богу дяку віддава. Життя є Вічність - це основа Життя - то Божий дар завжди Це вічно юна, гарна, нова Красуня дівчина Весна. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2024 Музику заграй сопілко Про нове життя Заспівай дівчино пісню Про світле майбуття Хай сопілка виграває Поміж сивих гір Хай дівчинонька співає Райський Божий спів Вигравай, про все що мрієш І про рідний край Заспівай про щастя в домі Голосно співай. Пісня твоя хай лунає Поміж всіх усюд Кожен хай у світі знає Про щасливий люд! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2024 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2024 Кожен з нас є прояв Бога Й тих, хто мешкає у Світлі Й посилає нам підмогу Це - Духовні наші рідні. Бог і світ Духовний служить, Служить Всесвіту і людям І підтримують нас дужо І любов у нас все будять. Нам дають свою потугу Укріпляють нас у вірі Є для нас найкращим другом - Милосердні, мужні, смілі. І завжди вони на чатах І завжди вони в служінні В світлових потужних латах Й два крила у них на спИні. Дякуєм, наш рідний Боже!!! Дякуєм, всім вірним Йому!!! Ми йдемо до Тебе тоже Й будем у Твоєму сонму. 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.