Руслан Опубликовано 19 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 19 Октября 2024 Зимовий день холодний та похмурий І хмари сонце повністю закрили Дитя в вікно дивилося понуро І з оченяток слізоньки котились «Ніхто мене не розуміє, Нікому не потрібна я!» І раптом видно як жевріє У небі цяточка подібная До сонечка бузкового До світла ніжно фіялкового! Живеє світло розросталось І туга й жалість забувалась І дитятко тоді спиталось: «Хто ти, о, друже, розкажи! Себе у світлі покажи!» « Я можу стати лисенятком, зайченятком А можу кулею, чи сферою,чи сонечком А можу їжачком чи пташенятком. Чи іншим будь-яким звірятком!» « Я прошу, сонечком ти стань Щоб всі сьогодні пораділи. Домовились, хай буде стан – Радіння,світла і добра. Щоб ти щасливою була! І ось вже хмарки розкривались Стожари ніжно пробивались Світило сонечко ясне І серце радістю красне. А янгол світла з висоти Став промовляти до дитяти: «Тепер я підіймаюсь вгору І біля тебе у цю пору Я вже не зможу пребувати. Нове служіння буду мати. Але мене ти пам’ятай І з вдячністю не забувай. І всім в усьому дякуй ти Побачиш світлі ти плоди.» Наш янгол в небо підіймався І сонечком все закривався. А дитятко раділо дню Забувши тугу і нудьгу. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 23 Октября 2024 Сьогодні наснився цікавий сон. В східному місті, перед величезною величезною золотою брамою (ворота) стоїть маленька групка людей. Місто поділене навпіл величезною стіною. Лише брама дає можливість ввійти в іншу половину міста. Зараз заселена людьми темна половина міста. Називається воно АмнЕзія. Інша половина міста називається Селестія ( переклад - Небесна). Та - світла половина міста пуста, не заселена. То дуже гарна половина міста. Ворота перед якими ми стоїмо мають дуже гарний об'ємний візерунок, така східне різьблення. І нам говорять, що, щоб потрапити на ту світлу частину міста, нам потрібен ключ, код і вірні слова, текст-пароль. І я прокинувся... Брама міста золотого Місця чистого й святого Відчинись в потрібний час Пропусти до себе нас. Для майбутнього чистого Біля твого ми порогу Призиваєм Бога Глас У важливий світу час: Брамо, брамо - відчинись! Для відважних ти прокиньсь! Ми торкаємось тебе Місто - візьми нас в себе! Ми пройдемо в твої шати, Щоби Бога шанувати Матір-Землю цінувати І всім в щасті пребувати! А для цього візьмем лати Щоб свободу захищати Щоб Любов і Світло дати Всім, хто здатен те сприймати! Хай Христос пребуде з нами! В час важливий біля брами! Ми до змін готові всі Перебувати щоб у дУсі. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 23 Октября 2024 Місто східне, день пекучий Люду повно, балакучі Місто навпіл розділене Одна темна, інша оновлена Ця частина - Амнезія. Нова зветься - Селестія Тут як наче істерія Там - нового Світла енергія. Розділяє стіна місто Височенна аж до неба Кладка рівна, не залізти Побудована на совість, так як треба. А по центру стоїть брама В візерунках східних рама І сама - яскрава ковка Золота нова обновка. Ми - під брамою стоїм В цьому гаморі міськім Групка нас мандрівників До брами погляд прикипів. Як пройти на інший бік? Хто ж відкрити б браму зміг? Величезна, непідйомна І важка, багатотонна. Чути голос нам згори: " Щоб пройти в частину нову Треба знати ключ- обнову І слова потрібно знати Що пропустять за ці грати. Ось один із нас говорить: Брама міста золотого Місця чистого й святого Відчинись в потрібний час Пропусти до себе нас. Для майбутнього чистого Біля твого ми порогу Призиваєм Бога Глас У важливий світу час: Брамо, брамо - відчинись! Для відважних ти прокиньсь! Ми торкаємось тебе Місто - візьми нас в себе! Ми пройдемо в твої шати, Щоби Бога шанувати Матір-Землю цінувати І всім в щасті пребувати! А для цього візьмем лати Щоб свободу захищати Щоб Любов і Світло дати Всім, хто здатен те сприймати! Хай Христос пребуде з нами! В час важливий біля брами! Ми до змін готові всі Перебувати щоб у дУсі. Керівник пароль сказав В мить - й за браму він попав Кожен з нас те повторив І також туди потрапив. З міста Нового святого Відкриваємо дорогу І буде вона для того Хто готовий до нового Хто готовий віру мати І любов оберігати І життя все поважати І нікого не вбивати І плоди у їжу мати Честь і совість в собі мати Кожну душу поважати І добро всім роздавати Бога-Батька прославляти! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 23 Октября 2024 Є світ казковий Але реальний він Смарагд прозорий Там лежить живий Історію повідав він мені Ким був колись, в минулому житті Коли жив на Землі Єдинорогом в лІсі. А поряд Діва проживала І часто в лісі тім гуляла Із деревАми розмовляла На квітоньки все поглядала Як хмарки в небі пропливали Вона усе спостерігала І ангелів у них вбачАла Бо душу чисту вона мАла Пісень прекрасних все співАла І співом чистим наповнЯла Весь ліс і простір освітлЯла. Єдиноріг наш жив на самоті І діви спів почувши, вмить Пригадав кохання сЕрця Із того давнього життЯ. І подумки до діви говорив І імпульс в відповідь відчув: Що його голос покорив І її серце і її він також почув. І ось в прихід її настУпний Він захотів відкритись їй І рух його такий відчутний Застиг і в погляді німім Думки і почуття читались І вони двоє наближались Один до одного усім Єством ті світлі дві душі. "Тебе згадав я, а ти мене Кохання наше не мине Колись у Світлі ми кохались І буде вічно так, здавалось І в щасті душі там з'єднались. Так зустрічі ті проходИли А потім зникла моя діва І мріяв я щоб відновИлись Ті зустрічі. І я почути спів той мрІяв. Але одного якось разу Людей в залізі я побачив У лісі нашім і відрАзу Відчув до них і те відзначив. А люди ліс наш поганьбили Галявину ту розгромили Де ми були, усе розбили І квітоньки всі потоптали А джерело геть загатили Деревам гілля поломили Біду і хаос сотворили. І ось в наступний бачу раз Що знов вони в обідній час Прийшли сюди де ми булИ Де разом час проводили. Подумав - може то гінці Чи друзі, чи посильні твої І йти схотів до тих бійців Й побачив в них багато зброї. А потім я тебе побачив І світ завмер і я не бачив Вже нічого і нікого Крім серця рідного й близького. Але!!! О, що це? Ти у путах? До дерева ланцем прикута! А поряд вороги стоять Що зло у світі цім творять! І я оточений стою. І зрозумів, що у бою Порвати мушу твої пута Щоб стала вільна і розкута. І камінь і петля летить Відскочив стрімко у ту ж мить Заради вічного кохання Заради Світла і Добра "Не вбий!" - порушу я Закон Й життя своє кладу на кон. Мій ріг у крові забагрився Всіх я розкидав й не спинився У люті бойовій своїй Тобі ж кричу: " Вперед!, Не стій! Тікай! Рятуйся! Ну а про мене, не хвилюйся! Усіх я вбив і захистив Своє кохання і приліг І сам, й навіки там спочив. Підвестись, більше і не зміг. Тепер кристалом тут лежу Й тобі історію кажу Єдинорога це сузір'я Зірок яскравих тут незмірно А я смарагд, що так безмірно Все любиш ти. Життя й кохання - ось основи У Всесвіті світобудови І мужність варто проявляти! Любов й кохання захищати! Хвала Творцю! Хвала Любові! І Всесвіту Святій основі! (по казці Олени Новосвіт "Єдиноріг і діва") 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 23 Октября 2024 Мир вам - духовний світ вітає! Мир вам - усе про нас він знає. Мир вам - дорогу прокладає У світле майбутнє і нас научає. Мир вам - ми тут і зараз, й всюди Мир вам - покличте нас і будем Мир вам - одного Батька діти Мир вам - Творця Любові й квітів Мир вам - Матуся наша - Всесвіт Мир вам - охопимо собою весь світ Мир вам - так Космос весь вітає! Мир вам - і кожен про те знає. Мир вам - життя ми вічне в мирі Мир вам - Любов і Розум в силі. Мир вам - Гармонія і Вічність Мир вам - Початок і нескінченність. Мир вам - то в вічності Життя. Мир вам - і перемога Світлого Буття! (по тексту з першої книги "Живе слово") Христос. Посилання людству, що пробуджується. Олени Новосвіт 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 23 Октября 2024 КатАри - світлі чисті дУші У світі жили мирно дуже Їх звали - діти чистотИ І честі, Світла й добротИ Вони хранИтелі були І древню віру стереглИ Знання від Магдалени йшлИ Христову віру збереглИ. Через вікИ, через рокИ Через бурЕмнії вітрИ І Істинні робИли крОки І прапор віри пронесли Поки не знищили їх всіх І приписали ж їм цей гріх Про єретИзм і нечестивство Над ними сотворивши вбИвство Їх душі у вогнях спалИли Святую пам'ять осквернИли І честь і гідність забруднИли В багнюку віру опустИли. О, лицарство святе катарське Ви діти - мужності й добра І вОїнство СвІтла звитЯжне І честь і совість - як два крилА. О, свЯтість Світу - ви, катАрські ДосконАлі! Бо Світло в людях зАвжди береглИ І Правду й Істину зАвжди захищАли І Істинне Христа вченнЯ неслИ. Й хоч ви загИнули, але ваш слід сіЯє СпалИли вас, але живуть плодИ Ще трохи й ваше свІтло всіх осЯє Й повернуться всі душі ті сюдИ. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 23 Октября 2024 О, МагдалеЕно, о, Маріє! Ти Святість вІри збереглА! Через горнИло ти життя пройшлА! Й до Бога-СОнця в вірі ти прийшлА! Тебе продАли в рабство у дитИнстві І зАбавкою для мужчин булА Забула ти про радість матерИнства Зламали в тобі два твої крилА! О- оо, о- ооо! Але душа що мала спрАгу ШукАла Світло Істини в життІ І Вчителя зустрІла ти по прАву Душі на грані й побиттІ. І ось ти крила розправлЯла І дУшенька все оживАла СердЕнько СвІтлом напувАла НадІялась, ЛюбИла й ВірувАла. Й побИтих два крила все розправлЯла ВченнЯ у саме серденько вбирАла Все слУхала і напувАлась Із джерела духовного алкАла. І все ВченнЯ у себе ти ввібрАла І керувАти Учнями ти стАла Бо ВчИтеля ти волю виконувала Й в краї далЕкії смирЕнно крокувала. І Галія тебе вже зустрічАла Й сердЕчні чаші під уста давАла Й ХристОвим СвІтлом щЕдро наповнЯла І вІрила й розповідАла Й молИлась й проповідувАла. О, МагдалеЕно - святість й чистотА! Ти Стовп ХристОвий - мудрість й добротА! І ГАлія тебе сприйнЯла! І Святую віру світу віддалА! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 23 Октября 2024 Зло не має кордонів Зло не має меж Має безліч погонів І безліч облич теж. Зло немає національності І релігії, і будь-яких застережень І не має ні відстані, ні дальності Ні будь-яких інших обмежень. Сьогодні вбивця і рашисттсьуий окупант І корупціонер у вишиванці І хитрий український колаборант Готовий кричати про мову і дикі танці. Крадій і брехун сидить в кабінеті І дивиться яхти в інеті І плювати йому на Неньку І на людей стареньких Йому не цікава ні війна Ні воїни-герої, ні Україна вільна. Жадоба і ненаситність - його суть Лише про це думки його снують. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 23 Октября 2024 О, МонсегЮр - осЕля свІтла! Хранитель ти людей привІтних. ЦитадЕль остання катАрів ВисОка-висОка, де орлИ і хмАри. Ти Сонечко пЕрший зустрічАв І Ангелів небесних вітАв. Жила там закОхана пАра, Що кохАння в серцЯх відчувАла ІссЕль і АмьЄль їх звАли І вІрність один одному вонИ мАли. Але надійшлА чОрна хмАра І крУків багАто літАло І людЕй вони повбивАли ПонИщили і поспАлювали. ІссЕль людей не залИшила І долю свою вИрішила ГероЇнею в небо злетІла Але без тлІнного тІла. А Ам'Єль дОнечку і скарбИ спас Але трагЕдію не прийняв і згас Душа його з Іссель булА А тіло тут - серед пОпелу жилО І серед згАрища почуттІв страждАло. Але не вІчне зло І повертАється добрО І Бог наш зцІлює серцЯ Й любов пребУде до кінцЯ. 0 Цитата
Aquarius Опубликовано 29 Октября 2024 Жалоба Опубликовано 29 Октября 2024 Дякую за все Руслане! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Із багатьох залишилось нас дев'ять Ну що робити, ось таке життя Працюємо сьогодні з різних місць Заради світлого й щасливого майбуттЯ. Заради світу і світлих ідЕй Заради звірів і усіх людЕй І Україна - Світла є форпОст За двох й за тьох тримаємо ми пост За тих за всіх, хто голови поклАли За Бога й віру, хто життя віддАли. Сьогодні битва Світла і ДобрА Із тьмою, що дУші забралА І ангели і люди - два крилА У птаха ФЕнікса, і мрії оживА За свІтлеє майбУтнє молитвА. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Світле майбутнє стоїть на порозі Кличе до себе у вир. Світле майбутнє приходить у Бозі В Світле майбутнє - Хто йде по дорозі? Ті, що змінитись змогли. Ті, що вбачають життя у любові В правді, і вірі й добрі. Ті, в кого совість і честь у основі Й істини зірка вгорі. Ми підставляємо щиро долоні: " Вранішнє Сонце, зійди! Ми тебе кличем, ми, призиваємо - Миром й добром - освіти! Ми будем пити те Божеє світло Із твоїх чистих долонь. Ти ж напувай нас святою водою. Зло, звідусіль повигонь! Світле майбутнє, тебе призиваєм, Кличемо щиро усі! Швидше приходь, ми усі уповаєм Світлом любові засій! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Духине-Україна - рідна мати Дух України - рідная мати Сьогодні молитва до тебе Тебе хочуть зламати. Тримайся, а ми триматимемо небо. Тримайся Матінко - Украйна Надія ти для божих сил І хай Божественна любов Віру дає і пару крил. Хай віра твоя буде крепка І нам ту віру передай Хоча дорога і нелегка Ми молимсь - Силу й Міць ти май! І меч і щит в руках тримай. І ми тримаєм оборону Під крепким покривом твоїм І будемо стоять до скону Всіх недругів і ворогів. О ангели, ми молим Бога Підтримку з Неба нам давать. Здобудем разом Перемогу. І славно будем святкувать. Тримайся Матінко - Украйна Надія ти для божих сил І хай Божественна любов Віру дає і пару крил. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Козаки майбутнього, лицарі відваги Ті, що захищають світ Злу на противагу Коса - Ки - на маківці, мужність у серденьку Захищайте добрий люд і Вкраїну-Неньку Думка добра - ваша зброя Сила Світла - ваша міць. Вільний степ і грива коня Й дуб у тім степу стоїть. Вдарив наш козак по струнам І молитву заспівав Й утворилось Коло Світла Й радість кожен відчував. Козаченько далі славить, Пісня простір наповня І природа оживає Оживає вся земля. Козаки майбутнього, лицарі відваги Ті, що захищають світ Злу на противагу Коса - Ки - на маківці, мужність у серденьку Захищайте добрий люд і Вкраїну-Неньку Козак хмарки розганяє Треба - дощик підведе І ментальну стіну ставить, Якщо ворог нападе. Вірний Богу і земельці Він в гармонії живе. Себе й світ цей розвиває Човником в життя пливе. Козаки майбутнього, лицарі відваги Ті, що захищають світ Злу на противагу Коса - Ки - на маківці, мужність у серденьку Захищайте Землю-Матір і Вкраїну-Неньку 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Ви хочете бути щасливими - даруйте щастя іншим. Ви хочете радіти - даруйте радість іншим. Ви хочете бути коханими - даруйте любов іншим. Наша любов може і повинна розповсюджуватися не лише на тих кого ми знаємо, і хто любить нас. Наша любов може розповсюджуватися на всі живі істоти, на будь яку травинку і тоді весь світ наповниться радістю і щастям, а біль і страждання відійдуть далеко, далеко. І все живе стане нам вірним другом: і білочка, і свинка, і орел, і будь-яка риба, і кожне деревце, і запашна квітка. В наших руках життя, багато життів, всі життя. В наших руках сила життя. Станьмо вегетаріанцями! Захистимо життя на планеті! "Все живе має рівні права на життя, 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Якщо хочете бути щасливими - То даруйте щастя усім. Якщо радісними бути під зливами Ви бажаєте - Несіть радість у кожен дім. Якщо хочете бути любимими - То даруйте любов усім, всім! Бо любов може бути вселенською Всеосяжною, велетенською. Даруватися кожній людині І близькій і далекій дитині І всім всім - і кожній тварині Їжачки, і вовки, олені Курочки, корови і свині Хай відчують любов віднині В кожній, кожній живій людині. Якщо хочете бути щасливими - То даруйте щастя усім. Якщо радісними бути під зливами Ви бажаєте - Несіть радість у кожен дім. Якщо хочете бути любимими - То даруйте любов усім, всім! В нашій волі - життя дарувати, Цінувати й оберігати. Наші руки в крові не багрити Смерть і вбивство тут відмінити. В щасті і радості будемо жити. Кожен вид і життя цінувати Також Бога-Творця величати. Вегетаріанцями потрібно ставати І в любові життя проживати! Якщо хочете бути щасливими - То даруйте щастя усім. Якщо радісними бути під зливами Ви бажаєте - Несіть радість у кожен дім. Якщо хочете бути любимими - То даруйте любов усім, всім! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Вдихаючи себе в творіння Творив Творець свої створіння Земля - улюблене дитя Отця Любові достойна і вінця І людині дарувалася земелька ця Щоби в Світлі могла розвиватися. І в радості й щасті купатися І зі всім живим і світами різними знатися. В програмі: " Ви - боги!" - вдосконалюватися І дітьми Бога зватися. Скиньмо брехню і обман І рабські пута! Втілимо Божий план І так буде! Ми тут для Любові і Миру Для Гармонії і Добра Для співпраці і в Бога віру Проявити людству пора! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Листопад вкрива земельку, Щоб до весни в теплі поспала І зігріває листя неньку, Щоб потім нове життя давала. Земля нас кормить, зігріває Дає нам прихисток й життя І вірить дітям й довіряє, Що світлим буде майбуття. Ми стоїмо на тверді крепко І дивимось в косиічне небо Зима і ніч пройде швиденько Й весну і ранок ми так ждемо. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Зоря ти ясная моя Кохаю тебе серцем я Коли ти поряд - Рай у моря. Кохання - серденько моє Так радий я, що ти тут є, Що можу бачити тебе І можу тебе обійняти. Коли тебе не бачу я То гасне й душенька й моя Коли ти є - Все розквітає. Кохання - серденько моє Так радий я, що ти тут є, Що можу бачити тебе І можу тебе обійняти. Ти завжди будь зі мною поряд Так хочу бачити твій погляд Так хочу чути голос твій Бо він для мене - найрідніший. Кохання - серденько моє Так радий я, що ти тут є, Що можу бачити тебе І можу тебе обійняти. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Літні люди - люди літа Теплі, щирі і привітні Бабусі і дідусі Самі добрі вони всі Літні люди - люди літа Найактивніша еліта Б'є ключем життя у них Бо цінують кожен вдих Ті, що вміють всіх любити Кожним днем цим дорожити Щоб яскраво й світло жити Й честь і гідність не ганьбити. Літні люди - люди літа Найактивніша еліта Б'є ключем життя у них Бо цінують кожен вдих. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Кохання моє Я й ти - ми двоє. Без тебе хто я? Моя ти доля. Без тебе хто я? Душа ти моя. Без тебе - пустка Й німіють вуста. Без тебе вітер Гуляє в вітті. Моя єдина На цілім світі. Без тебе хто я? Душа ти моя. Без тебе - пустка Й німіють вуста. Без тебе день цей Похмурий й сірий. Моє ти серце. Моя ти вірна. Без тебе хто я? Душа ти моя. Без тебе - пустка Й німіють вуста. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Прийшов час прояву всього Що світ духовний дарував Що маємо в собі, й того Що Божий білий світ нам дав. Чи можем бути Дітьми Бога? Чи будем вірними Йому? Чи Світла кличе нас Дорога? Чи підемо ми у Пітьму? Сьогодні все на кон поклали Сьогодні битва настає Що у душі своїй надбали В життєвій битві проявляєм. Хто ми, що маємо у собі - Чи є в нас Сила, Воля, Міць? Чи несемо Любов і Віру? Чи не здамось і падем ниц? Напруга множиться в накалі І Темрява звіріє й б'є Але все теє не лякає Хто з Богом уперед іде. Ми маєм Мрію, маєм Волю І Світло Бога нам Зоря І буде світлою дорога І пропливемо всі моря Й чекає нас там Перемога І Дух Украйни осява. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 9 Ноября 2024 Рідненька моя Кохаю тебе я Дарую щодня Любові слова. Зірка ясна На небі світи Квітонька дня і сна Що даруєш нові світи. Ти світи сонечком красним І вдень і вночі не гасни Ти трояндочка - світ прикрашаєш І любов в світі цім умножаєш. Зірка ясна На небі світи Квітонька дня і сна Що даруєш нові світи. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 13 Ноября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 13 Ноября 2024 Сказка о маленькой душе: Жила-была маленькая душа. Она жила в Свете и Любви Отца Небесного. И вот однажды маленькая душа услышала, что её сёстры и братья отправляются на планету Земля, по заданию Отца, дабы утвердить там основы Света и Высшие духовные Законы и принципы. Чтобы помочь людям избавиться от зла. И маленькая душа захотела вместе со своими братьями и сёстрами на далёкую голубую планеты. - Отче, любимый мой Отец! Отпусти пожалуйста меня с моими сёстрами и братьями. Я хочу помочь Тебе и своим сёстрам и братьям избавить Планету от зла и искажений. - Дитятко, доченька любимая! А сможешь ли ты? Хватит ли у тебя сил? Там на Земле кроме любви, которую я вижу у тебя, важно чтобы были Сила и Воля. Сможешь ли ты противостоять соблазнам и тем силам ,что будут на тебя воздействовать? Сможешь ли быть примером? Сможешь ли быть моей истинной дочерью, верной и преданной? Сможешь ли отстаивать и защищать мои Высшие принципы и Законы? Сможешь ли отличить кривду от правды? Сможешь ли различить Истинную Любовь от Призрачной? Сможешь ли сохранять жизни моим созданиям, немым существам, но имеющим глаза и души? Сможешь ли полюбить их также как ты любишь Меня? - Да, любимый Отец, я смогу! Я всё смогу! Я буду стараться и прилагать усилия, чтобы всё совершить, так как Ты заповедал мне. - Твоё желание похвально, но я вижу, что ты можешь забыть о своих обещаниях и пасть. - Но хорошо, дитятко. Мы сделаем следующее. Мы дадим тебе задание и жизнь по твоим силам. Так, чтобы ты имела силы совершить всё предначертанное и вернутся в Небесную обитель. Ты будешь жить в роду, который кармически связан с тобой. Это будут души, которые забыли дорогу в Отчий дом. Они уже долго бродят в мире теней и призраков путаются и путают других. И только ты, из них всех знаешь путь ко Мне. Но вспомнишь ли ты этот путь там? - Твоей задачей будет не только вернуться самой ко мне, но и помочь этому роду прийти ко Мне. Смошешь ли ты это сделать? Хватит ли у тебя силы – Силы Воли, Силы Истинной Любви к их душам? - Да, любимый Отче, хватит сил! - Ну, хорошо, дитя. Эта задача действительно тебе по силам. И параллельно ты сможешь помогать своим сёстрам и братьям в Духе совершать их миссию. А сейчас ты увидишь и пообщаешься с душами своих будущих родителей – папы и мамы, и своего будущего мужа и деток. Вот они перед тобой. - Здравствуй, Юлиана, я твой будущий папа. Ангелы привели меня на встречу с тобой. Скоро мне и маме идти на воплощение. Сейчас мы возле нашего Великого Отца, но, к сожалению, после воплощения, я забуду дорогу сюда и эту встречу. К сожалению, ни я, ни мама, ни твой будущий муж, ни твои будущие детки не знают дороги сюда, а эту дорогу будешь помнить только ты. Мы забудем Высшие принципы и Законы. Только ты их знаешь досконально и сможешь помочь нам идти дорогою Света к Богу. … - Ну,что дитятко? Иди, воплощайся и обязательно возвращайся с Победой и со своими сёстрами и братьями. Маленькая душа начала свою жизнь. Но мир Земли был наполнен многими и многими соблазнами и искушениями и маленькая душа запуталась. И решила, что если она упадёт и станет на уровень упавших, то она поможет им и спасёт тонущих. … И вот маленькая душа видит сон. Ангел показывает маленькой душе её будущее. Маленькая душа опять стоит перед Отцом вместе со своим земным родом и своими духовными сёстрами и братьями. У всех их были грустные лица. - Ну, что, дитятко? Что ты можешь сказать? Ты не устояла в соблазнах и искажениях. Любовь к облику и временному телу, заменила тебе Любовь Истинную. Потом заговорил земной отец маленькой души: - Юлианна, доченька, ты же обещала быть примером и показать мне и нашему роду дорогу к Истинному Отцу. Как же теперь? Теперь мы опять на сотни лет во тьме? - Дитятко, ты не только не спасла свой род, но и загубила свою душу. Смотри сколько живых очей и душ животных смотрят на тебя. Они верили, что ты оставишь их жизнь им, они ведь тоже так хотели жить! Потом ангел повёл рукой в сторону и показал ещё несколько вариантов событий. Позитивных и прекрасных вариантов и концовок. Но о них наша сказка пока умалчивает 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.