Руслан Опубликовано 16 Сентября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 16 Сентября 2024 Якою мовою розмовляє Христос Якщо Його чують по світу? Яке спілкування вибрав як вісь? Якою передає привіти? Хтось може думає - арамейською? А скаже інший - древньоєврейською. А може давньогрецька у нього в ідеалі? А може нова - космічна є в арсеналі? Остання гадаю ближче до істини. Ближче до Його висот. Хоча, хто ж з нас знає космічну мову, Мову вищих істот?! Мова космічна - проста і звична Для тих хто Бога шукає в житті Це мова думки - віршована і епічна І наукова і прозаїчна І побутова, і пряма, оптимістична. Думка, несе всі мови в собі Думка - ключ спілкування Вона зрозуміла тобі і мені Основа усіх єднання. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 16 Сентября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 16 Сентября 2024 Птаха Щастя Щастя любить тишу Про нього не говорять Щоб не налякати Пошепки гомонять Як прилітає птаха Й сидить біля вікна З крилом блакитно-синім Й витьохкує вона То ви присядьте поряд І в мрії загляніть Побачить ваший погляд Прийдешнє хоч на мить Ви мить запам'ятайте І в серденько впустіть І світлими словами Її ви огорніть Хай мить та зігріває Вночі, в дощі і в сніг Щоб образ той витати В серцях і душах міг То Світла світлий образ То щастя світла мить Ви пам'ятайте завжди Й навіки збережіть А пташка хай щебече В пташка хай летить Щоб людям всім щастило Хай людству пощастить! Якщо ми вірим в Світло Якщо любов хранить То буде прилітати І сердце хай щемить Той птах ультрамарин Той птах - як неба синь! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 16 Сентября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 16 Сентября 2024 Страждання Страждання карбують Дух І сталЯть нашу Волю Дають жагУ до життя Переборюючи Долю. Відсіюють куколь від зерна Руду - від металу основи Перлини дістають із самого дна Людину народжують нову. Страждання показують суть Страждання показують правду І проявляють всю муть І вірність і зраду. Живе відділяють від гнилі Джерельну водицю від бруду Недобрих, від добрих і щирих І так відбувається всюди. Страждання збирають плоди Всіх вчинків, думок і слів Куди ж направимо ми Душевний корабль в імлі? Страждання дають пізнання І досвід душі дають Щоб мед із пилка робити І зло від добра відділити. Страждання нас вчать життю У Всесвіті неосяжнім І Богу як стати корисним Люблячим, добрим, відважним. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 16 Сентября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 16 Сентября 2024 Флюїди кохання, аромати любові Торкаються душами усі закохані Відчувають серцями дотики нові Вплітаються в душі почуття чаровані. Торкаємося долонями - відчуваємо скронями Торкаємося пальчиками - відчуваємо серця канальчиками Торкаємося губами - відчуваємо серцями Торкаємося очами - відчуваємо душами. Торкаємося думками - відчуваємо почуттями Торкаємось почуттями - відчуваємо життя основами. Хай розлітаються по світу любові світлячки І хай торкаються сердець усіх амурчики Хай дотик буде наче котик, Торкання буде наче подих Що роздуває рідний ротик Любов і Бог - ось наші ноти. Хай завжди чистота і цнота Дорожче буде срібла і злота 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Гомонять гамаюн гамірно галас і гомін вгамовують І пошепки майбутнє обговорюють Відгомін минулого влаштовують. Прийдешнє має розгалуження Доріжки різні і судження Різні шляхи прояву В наш світ сходження Яву Що буде? Що виберем ми? Якою підемо дорогою? Чи виберем шлях пітьми? Чи до світлого світу порогу? Кожна із них розповідає Шлях до майбутнього вказує Кожна свій путь показує І на весь світ це розказує Гомонять гамаюн гамірно галас і гомін вгамовують І пошепки майбутнє обговорюють Відгомін минулого влаштовують. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Що я без тебе - пусте життя Безцільне, безглузде: Шлях в небуття. Без тебе життя це не має мети Ні сенсу, ні світла, ні місця. Без тебе життя не життя Радість не радість, День не день, пусте проживання буття. Дякую Богу, дякую тобі Що зустрів тебе я в своєму житті Що я без тебе - без Сонця небо Без квітів віти Без сяйва тінь. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Ми самі відчинемо двері Світлому майбуттю І отримаєм все по вірі З любов'ю йдучи по життю Тоді Світло набуде силу Тоді Бог стане Батьком для всіх І відчуємо ми як сильно Любить нас Він Й побачимо сміх І радість Творця. Тоді влада буде справедлива Тоді люди у Світлі будуть Тоді будуть усі щасливі І у радості всі заживуть. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Тарасик противиться древньому Дракону Лютує дракон, бо якогось гнома Він нездужає Як вуж на пательні - скрегоче і б'є Навколо по всьому Але Тарасик стоїть незламно і гордо Бо сила від Бога сьогодні у ньому І скільки б не бився древній Дракон І скільки б не порушував закон Не в змозі Тарасика перемогти Хоч і ран у нього не зарахувати Хоч і ракетами б'є і палить вогнем Перемога буде, не забариться Відродимо все, Хоч драконище злиться Але Добро і Любов в Україні возродиться Бо Бог-Творець за нас вступився І Світло всюди розіллється І Тарасик обновиться. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Битва іде, зло лютує Ми молимося і працюєм Просимо захисту і підтримки Віримо в Перемогу кожною клітинкою Христос покриває Архангел Михайло допомагає Військо боже виступає Ангели Світла скрізь літають Темрява скрегоче, темрява б'є Чорні легіони назустріч ідуть Але наша сила - то Світло є І Силою Бога розбиті будуть Всі ті хто противляться Світлу й Добру Всі ті, хто не хоче планету звільняти Підуть звідси геть - на Немезиду А Неньці-Земельці у Світлі сяяти. Слава Богу, Слава Творцю! Велич і Любов Твоя у вінцю! Володій Боже віднині Землею, І всім живим що є на неї! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Хто Вчитель мій? - Христос! Ти все для мене, Сине Бога! Ти захист мій, підтримка і опора. Ти - щит і розвиток й дорога. І тільки Ти ведеш до Бога. Хоч сто шляхів існує в світі А лише Твій - до Світла путь Усі шляхи ведуть до Тебе Твоє Вчення - то Правди суть. Твоє Вчення веде угору До сходження нас направля До Бога-Сонця, у цю пору Є боротьба добра і зла. Ти - наймужніший Воїн Світла Учив завжди живе спасать Несеш любов всьому живому Добро і милість, благодать Ти - Люб'ячий, із серцем Світлим Любити учиш на завжди Бо Найвеличніша то Сила - Храни Любов нас й бережи! Ти - Бога Син - живе спасаєш Завжди і всюди, повсяк час І нас в житті оберігаєш Від зла й біди і тьми всіх нас. Дай імпульс розвитку Планеті І Золоту Добу направ Щоб в щасті жили всі на світі Й від зла і темряви позбав. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Лінь - мати всіх вад! Поки не ввімкнешся як двісті двадцять вольт Не отримаєш заряд Заряд бадьорості і руху Отож трудись і працюй щодуху Людям допомагай Раненько вставай Богу молись В біді - кріпись Май позитивний стан Будеш тоді ти пан Над вадами своїми. Розвивай любов і добро Щоб в серці світло було Проявляй милосердя і допомогу І побачиш до щастя дорогу. Будь активний, сміливий, мудрий Відкидай все темне і грубе. До праці завжди будь охочий До творчості будь заточений. Якщо бачиш ліниву людину То тікай від неї що є мочі Бо вона сама розвиватись не хоче І інших штовхає на злочин. Байдики і лінь від себе жени Бо до деградації ведуть вони. Паразитів і нероб до праці підводь А якщо пручаються вони То жени, жени, жени! Життя тоді навчить саме Як потрібно вести себе. Життя - найкращий вчитель. А лінь - матір всіх вад І душі душитель. Отож бо, до праці, друзі! І заспіваймо: " Ой, у лузі!" І радість на серце покладемо І хвалу Творцеві вознесемо! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Україна - земля воїнів древніх Тих, що Духом усе обіймали Тих, що Бога завжди поважали І людей завжди тут захищали Атлантида тепер оживає Антів древніх земля повертає І козацтво з руїн повстає Й естафету повстанцям дає Воїн мужній у Славі живе Смерть боїться його і тікає Поборовши страхи він безстрашним стає І життя поряд з ним оживає. Все безстрашшя заради життя Бо життя, то є божий дар В вічність шлях з небуття Пам'ятай завжди це, о, лицар. Мужність, щедрість, звитяга і честь Мудрість, щирість, сила і розум І любов з милосердям додасть Образ воїна- козака- вояка. Слава мужнім воїнам! Слава Україні! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Царівна осінь Як гарно завмирає життя Розквітчуючись барвами всіма Ще трохи і відійде у небуття Зелена одіж - і прийде зима Царівна осінь - всі плоди збира Земельці- матінці листочки і трава Людині - овочі і фрукти, виноград А Богу - досвід всіх - такі жнива! І помах палички чарівної її У золото життя все перетворює І завмирає серце в глибині Щоб знову відродитись по весні! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Сьогодні війна Ворог людей вбива Воїнів багато полягло Що робити не знаємо? Залишається тільки одне Кріпитись і битись потужно Вірити в Перемогу - головне І стояти в правді мужньо. Дух України підтримувати Кожного воїна захищати Молитвою і покровом покривати Духом Слави кожного величати Пісень світлих співати Вперед іти і страху не знати Усіх підтримувати і надихати Загиблих шанувати Живих об'єднати І Богиня Перемоги прийде до хати І разом будемо святкувати А поки що - до Бога взивати, В Дусі стояти І непохитність мати. Слава воїнам! Слава Україні! Слава Вчителю Христу! Слава кожному козаку-борцю! Слава Світлу! Слава Творцю! Будьмо, гей!! Будьмо - гей, гей, гей! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Дівчинка і ангел Іде війна, і вулиця розбита Будинки понівечені, завали І я сиджу сумна і позабута Життя моє, лише сирі підвали. Моє майбутнє - втрачені надії Моє майбутнє - темінь і пітьма Розбиті всі найкращі мрії І друзів і дитинства вже нема. " О, дитятко рідненьке, юна діво. Я ангел Світла, Мрії і Добра Ти не сумуй, і ми побачим диво Як з жаху повстає Земля нова. Я покажу тобі майбутнє світле Ось ці будинки, вулиці, міста Відродяться, як фенікс, все розквітне Минеться горе, розпач і біда Життя буяти буде ясним світлом Життя відродиться, і буде всюди сміх І відродяться люди в Україні І буде щастя у серцях у всіх. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 6 Октября 2024 Молитва Франциска Асизського Боже використовуй мене, як інструмент для миру Там де ненависть - сіяти любов, Там де сумніви - сіяти віру, Там де наруга - милосердя сіяти знову і знов. Там де безнадія - сіяти надію. Там де темрява - сіяти Світло нове. Там де сум - сіяти радості дію. О, наш Творець і Бог! Допоможи нам не стільки шукати втіхи, Як втішати самому. Не стільки шукати любові успіхи, Як любити самому Не стільки шукати розуміння, Як розуміти всіх і навіть каміння. Так як віддаючи - ми отримуємо! Пробачаючи - ми пробачені. А помираючи, без вороття, Відроджуємося до нового життя. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 11 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 11 Октября 2024 Сивий вітряний день, берег моря І фігура по березі йде На кордоні води й суходолу Кроки вірно і чітко кладе Вона в думах глибоких й високих Вона в мріях Любові й Добра Сині гарнії очі і вії І волосся пшеничне спада День- контраст межи Світлом і Тьмою Небо й хмари темніші стають Ще ледь-ледь і не за горою Буря й громи на землю впадуть Але зграя птахів промайнула І людина до тями прийшла Світлим поглядом все осяйнула Й світла радість до серця взійшла "Мир усім!" - привіталась людина Ось нарешті час прояву йде І Небесная битва потужна І на землю для бою прийде. Два Світи, дві стихії, дві сили За майбутнє Планети стоять Військо ангелів Світлих і сильних Вже готові до бою ставать. Світло й Темрява б'ються в двобої Світло й Темрява зміни несуть І в бою проявляться герої Й зла й жадоби проявиться суть. У цю мить величезная хвиля Піднялась, й на людину пішла Щоб прибрати її і змити Щоб утроба морська узяла. Руки вгору підняла людина: " В ім'я Світла, Любові і Віри! В ім'я Бога, Надії й Добра! Призиваю всю Силу безмірну Проявитися Світлу пора!!! Прийшов час проявитися волі! Прийшов час проявитись Добру!" І в той утворилося Коло, Але й хвиля... накрила його... Берег чистий - ні тріски, ні каменю І пташки попримовкли усі Все вода позмивала - як авеню Й відійшла у межі свої. Але він все стояв й посміхався Й Світлу дякував в серці своїм Бо опору він мав і не здався Мужній Дух і Світла воїн. Дяка Богу і Світлу і Небу Й ніжній Матері-Ненці Землі! Світло завжди несе Перемогу! Для звитяжних в духовній боротьбі! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 11 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 11 Октября 2024 Іде війна, і вулиця розбита Будинки понівечені, завали І я сиджу сумна і позабута Життя моє, лише сирі підвали. Моє майбутнє - втрачені надії Моє майбутнє - темінь і пітьма Розбиті всі найкращі мрії І друзів і дитинства вже нема. " О, дитятко рідненьке, юна діво. Я ангел Світла, Мрії і Добра Ти не сумуй, і ми побачим диво Як з жаху повстає Земля нова. Я покажу тобі майбутнє світле Ось ці будинки, вулиці, міста Відродяться, як фенікс, все розквітне Минеться горе, розпач і біда Життя буяти буде ясним світлом Життя відродиться, і буде всюди сміх І відродяться люди в Україні І буде щастя у серцях у всіх. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 11 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 11 Октября 2024 Очі мокрі, як без тебе жити? Боже за що? Чому він? У чому винні маленькі діти? Війна прийшла в наш дім. Як біль душі угамувати? Як жало болі вирвати із себе? Буду душею до Всевишнього взивати Буду молитвою молитися за тебе. Ти щирий був, відкритий і веселий Любили всі і недруги і свої В ті дні ти став ще більш запеклий Коли війна увірвалася у сни Рюкзак. Военкомат. Дорога. Фронт. Стояти осторонь ти більше вже не зміг Бої десь там. Потрібні каліматор, турнікет і дрон Дзвінок короткий. Командир: " Ваш син, поліг..." Могилка з квітами, прибрана, чистенька А поряд побратими в прапорах лежать " Я зроблю, сину, все, щоб пам'ять світла Могла завжди у душах пребувать! Цей світ наш назавжди змінитись має Ти воював за Світло, Правду, Мир Нажаль сьогодні нелюд ще вбиває І злодій в кабінетах користь гроші й жир Але я вірю, правда переможе Я зроблю все, щоб світ запам'ятав Нічка кривда встояти не зможе Я материнське серце на алтар віддам На алтарі, де все святе існує: Любов і милосердя і добро І істина і правда там панує І совість, честь - це завжди там було Я буду йти і нас таких чимало Здолаєм зло і переможем тьму 1 Цитата
Руслан Опубликовано 11 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 11 Октября 2024 Вітре, вітре ти - потужний Захисник природи мужній Ти над хмарами володар І в повітрі ти - господар 0 Цитата
Руслан Опубликовано 11 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 11 Октября 2024 Сонце - мудрий повелитель Ти - життя всього хранитель Образ Бога ти для нас Для усіх даєш ти світло Колись звався - Славний Мітра 1 Цитата
Руслан Опубликовано 11 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 11 Октября 2024 Дітки і Фатимська Богородиця Яскраве сонечко світило Паслися вівці за селом І троє пастушків ходили Й раділи променям разом. В обід, отару відпустивши, Під деревом присіли втрьох. Повітря раптом враз оживши Їм образ Діви проявивши Засяяло святим огнем. І дітоньки узріли диво Очам не вірячи дивились І в тому Неба знак наживо Угледіли і захопились. О, дІтоньки, о, янголятка Я прошу людям передать Щоб в мирі жили й не барились Щоб війнами не захопились Росії дії зупинивши. Бо як війна, всіх охопивши Наробить, зла, смертей, біди І нікуди буде іти Усім народам у Європі. Біду я хочу зупинити І вас я хочу попросити Сюди приходить повсякчас Число 13 - це для вас. І вас я буду научати Послання вам передавати А ви, як душі чистоти Несіть у світ мої плоди. Так Діва ніжно промовляла До португальських діточок Хоча вона кінцівку знала І хлопчика і двох дівчаточок. Що потім діток ув'язнили Брехнею й брудом всіх облили Ніхто не вірив діточкам Фатимським світлим Янголкам. Але хто бачить чистоту Усюди Світло й Доброту Той Богу душу довіряє І завжди милість проявляє. Хай Бога буде Воля й Дія! Хай Світло землю всю засіє! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 11 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 11 Октября 2024 "Боротися й шукати, знайти і не здаватись!" Девіз це світлих і мужніх Сильних, відважних, потужних Тих духів, що волю пізнали І Славу у битвах вітали. Боротися - завжди і всюди На повнії дихати груди Іти уперед до мети Змітаючи всі перешкоди. Шукати - із складнощів вихід Шукати дороги й шляхи Бо той, хто шукає - знаходить, І рішення завжди приходить. Знайти - може той, хто шукає Знайти може той хто іде І той, хто знаходить - не бродить До цілі він завжди дійде. І не здаватись - не піддаватись Не прогинатись, а впиратись І спротив множить силу й міць І тоді ворог - голілиць! Бо перемога - в боротьбі У клопіткій, важкій роботі У поті, і в важкім труді І лише потім - п'янкій висоті! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 12 Октября 2024 Автор Жалоба Опубликовано 12 Октября 2024 "В ім'я справедливості і честі, в ім'я миру та свободи!" Девіз цей світлих Духів Світу Що служать Богу беззавітно Бо справедливість є, існує І в світі Вищім там панує А в нашім світі той відчує Її, хто душу світлу не змарнує А збереже і полікує. І честь хай в світі розквітає Хай людство береже її і знає Що честь, - то вищий є здобуток І зберегти її - то круто. "Мир вам" - вітався Вчитель так "Мир вам" - духовний світ дає нам знак "Мир вам" - вітання щирих й світлих "Мир вам" - життя буяє в світі. Свобода - вищий є здобуток. Хто вільний духом - той не скутий Ні догмами, ні рабським духом І волі подих хай роздмуха! "В ім'я справедливості і честі, в ім'я миру та свободи!" Девіз цей світлих Духів Світу Що служать Богу беззавітно 1 Цитата
Aquarius Опубликовано 15 Октября 2024 Жалоба Опубликовано 15 Октября 2024 Руслане, дякую за нескінченний потік творчості! 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.