Gajavata Опубликовано 3 Июня 2010 Жалоба Опубликовано 3 Июня 2010 Ви любите музику. Весна. У менет є японська етнічна музика. Альбом тихий місяць, і різні виконавці різних напрямів. Tsugaru - вияв духу мужчини воіна. Деревяний корабель - мрія, що упливає тебе за собою. Тихий місяць - назва твору, дуже гармонійного і плавного. Є також вогняні композиціі іншого напряму, інших виконавців. Також є два альбома Ніноката. Все це записано на одному диску. Якщо цікавить я вишлю Вам. 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 10 Июня 2010 Автор Жалоба Опубликовано 10 Июня 2010 Дуже-дуже, щиро вдячна Вам, Ігоре У мене є один альбом Карлоса Накая - чарівна флейта з атлантичними мотивами, переплетеними з індіанськими. Була б рада вислати Вам, якщо Вам подобається флейта. Дуже люблю музику, яка танцює. Якщо вона танцює, то для мене це жива музика. Це, можливо, комусь може видатися дивним, але музика має свій колір, аромат, і навіть смак… і можна бачити, як музика танцює. Коли вона звучить, я починаю бачити просто у просторі перед собою тоненькі енергетичні прозоро-білі фігурки, які рухаються за мелодією... це так красиво буває... можна почати рухатися разом з ними, як вони, і тоді народжується танець музики. Це схоже на якийсь інший вимір музики… у ньому вона – це безмежний, вільний рух у просторі… 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 10 Июня 2010 Жалоба Опубликовано 10 Июня 2010 Це своєрідна нація, у них уривчасті, що схиляють до виконання фрази. Є музика без слів - тихий місяць, деревяний корабель, інші. Це скоріше мрія передана в музиці, особливо Wooden Ship ( флейта і гітара ). Музика що зцілює і якщо так можна виразитись про музику скромно-проста. І ще дуже вразила мене Tsuqari з плавним в одночас різко вираженним зрідка ритмом і з потужньою чоловічою мовою слів, мовою воіна, так чомусь іі я сприйняв. Є ще там прекрасні два альбоми записані ninocata - це грузинська виконавиця. Гітара і голос. Ацент зроблено не на ідеі, а як щось можна передати силою почуття, тембром, зміною модуляціі голоса. Отже я завтра висилаю Вам цей диск. Я флейту люблю. Але в мене за останній рік дуже помінялося сприйняття музики. І я вже сам для себе трохи ніби незнайомець став. 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 14 Июня 2010 Автор Жалоба Опубликовано 14 Июня 2010 Щиро Дякую, Ігоре! Буду чекати. Сьогодні вишлю Вам диск з записами флейти Карлоса Накая. Сподіваюсь, Вам сподобається. 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 22 Июля 2010 Автор Жалоба Опубликовано 22 Июля 2010 Молитва Ангелам Любви за всех возлюбленных http://www.playcast.ru/view/1292186/ce534b...128aa8dae506fpl 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 7 Августа 2010 Жалоба Опубликовано 7 Августа 2010 Я чекав що висловиться поетичний Сергій. У Вас вражаюча нова фотографія, Весна. 0 Цитата
Гость Опубликовано 7 Августа 2010 Жалоба Опубликовано 7 Августа 2010 Прекраснейшаая Елена! Ваше новое фото ТАК ВДОХНОВЛЯЮЩЕ!!! я... восхищён Вами до глубины души... Я был просто поражён, когда сегодня впервые увидел Ваш богоподобный лик... так вдохновляюще!!! Вы прекрасны! Ваш плэйкаст - это истинный подарок для всех любящих! Преклоняя колено, от всего сердца благодарю Вас за всё, что Вы делаете. А это специально для Вас! 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 9 Августа 2010 Автор Жалоба Опубликовано 9 Августа 2010 Щиро дякую вам, друзі. Так несподівані ваші слова і увага... 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 23 Августа 2010 Автор Жалоба Опубликовано 23 Августа 2010 Что есть СВОБОДА? http://www.playcast.ru/view/1321821/4e7d16...1a692aac7f637pl 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 24 Августа 2010 Жалоба Опубликовано 24 Августа 2010 Я багато думав про свободу, про незалежність. Адже іхні вияви пронизують усі рівні. І це не можна оминути не глянути також і як на свободу і незалежність Украіни. Дай Боже мому бідному розуму укласти все це думкою і словами, що поки що я відчуваю лише у душі. У мене є одне переконання, що кожен народ, кожна нація, кожна краіна, має свою - глибоко вартісну цінність. Це можна виразити коротко, це дух народу, мова. І виявлення, що він зумів відкрити творячи свою історію. Я переконаний що на Украіні таким глибинним виявленням його духу - це почитання Високого Жіночого Начала, Матері, Маріі - покрови - тельниці і заступниці життя, всього світлого, всього животворящого. Украіну часто оспівува - ли як калину, як молоду наречену. Серед того що втрачено, що не можуть зараз віднайти, серед тих куда нам йти і до кого нам прихилитись може і не треба шукатм опертя і знаходити себе в затінку Європи чи Росіі. Можна спокійно глянути на себе, свою історію. На це бажання цілісності, що завжди відроджувалось у розділених і вставлених у різні національні струк - тури половинки Украіни. Що ті і що ті не змогли прийняти в свою сімю, стати братами чи сестрами в єдності, приймаючи, оберігаючи, даруючи свій дух, свою високість і з трепетом з вдячністю у відповідь прийняти і іхню любов. Я бачу що не склалось це. Я бачу велике прагнення Украіни щось самостійно будувати, творити, виявляти. Не в союзі - тому чи тому, а самій. Ще є такі якості - як доброта, віра, лагідність, бажання нового. Довіра до Неба , я так умовно виражусь і ще раз скажу віра. Адже кожна планета має уготовлену ій траекторію має свою самобутність. Так і Украіна має своє, уготовлене, ще не виявлене. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 24 Августа 2010 Жалоба Опубликовано 24 Августа 2010 Я це розмістив не у відповідному розділі, у відповідь на запитання що є свобода. Якщо потрібно, можна це перемістити де інде. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 25 Августа 2010 Жалоба Опубликовано 25 Августа 2010 Іще я думаю кожна нація може віднайти себе на Украіні, не бути поглинутою, як не захотіла бути поглинутою сама Украіна, не бута зневаженою і не бути обділеною, як себе зараз почувають Кримські татари. Все можна відновити, все можна виправити. Це можливо. У Китаі проживав колись один правитель, можливо це було в часи Конфуція, а можливо в часи Лао - Цзи. Коли він бачив бідну, чи голодну, чи стражденну людину, він бив себе долонями в груди, плакав - казав це я винен, я управляю цією краіною, це я винен що у моій краіні голодні люди. Сучасники уже не вірять що таке могло бути. Але таке було. 0 Цитата
Гость Опубликовано 28 Августа 2010 Жалоба Опубликовано 28 Августа 2010 Благодарю, Елена, за этот прекрасный плэйкаст! Очень красиво, свежо, вдохновенно и нежно... Он маяку подобен для каждого устремлённого! 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 28 Августа 2010 Автор Жалоба Опубликовано 28 Августа 2010 Благодарю, Сергий Это очень важное послание Учителя. Дякую Вам, Ігоре. Ваші слова про Україну, її сутність і долю, її шлях і розбудову, її призначення надихають на створення плейкасту про Неї. Дякую Вам. Україна і Жіноче Начало для мене теж дуже сильно пов'язані... 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 2 Сентября 2010 Автор Жалоба Опубликовано 2 Сентября 2010 Всем любящим и чувствующим 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 3 Сентября 2010 Жалоба Опубликовано 3 Сентября 2010 Продолжая затронутую тему, правда без музыки, разве что сами слова создадут музыку. ПОЛЬ ЭЛЮАР Вы всё равно не поверите как называется это стихотворение, даже прочитав его до конца. На школьных своих тетрадках На парте и на деревях На песке и на снегу Я ! Имя твоё пишу На всех страницах прочтённых На нетронутых чистых страницах Камень кровь ли бумага пепел Имя твоё пишу На золотистых виденьях На рыцарских латах На королевских коронах Имя твоё пишу На джунглях и на пустынях На гнёздах и на доске На отзвуках детства Имя пишу твоё На чудесах ночей На будничном хлебе дней На помолвках зимы и лета Имя твоё пишу На полях и на горизонте И на птичьих распахнутых крыльях И на мельничьих крыльях теней Имя твоё пишу На каждом вздохе рассвета На море и на кораблях На сумашедшей горе Имя твоё пишу На белой кипени туч На потном лице грозы На плотном унылом дожде Имя твоё пишу На мерцающих силуэтах На колокольчиках красок На осязаемой правде Имя твоё пишу На проснувшихся тропах На раскрученных лентах дорог На поводках лошадей Имя твоё пишу На каждой лампе горящей На каждой погасшей лампе На всех домах где я жил Имя твоё пишу На разрезанном надвое яблоке Зеркала и моей спальне На пустой ракушке кровате Имя твоё пишу На собаке лакомке ласковой И её торчащих ушах На её неуклюжей лапе Имя твоё пишу На пороге нашего дома На привычном обличье вещей На священной волне огня Имя твоё пишу На каждом созвучном теле На открытом лице друзей На каждом рукопожатьи Имя твоё пишу На стёклышке удивленья На чутком вниманье губ Парящих над тишиной Имя твоё пишу На руинах своих убежищ На рухнувших маяках На стенах печали своей имя твоё пишу На безнадёжной разлуке На одиночестве голом На ступенях лестницы смерти Имя твоё пишу На обретённом здоровье На опасности преодолённой На безоглядной надежде Имя твоё пишу И властью единого Слова Я заново жить начинаю Я рждён чтобы встретить И имя твоё назвать СВОБОДА Поль Элюар ( Эжен грендель ) 0 Цитата
Елена Опубликовано 28 Сентября 2010 Жалоба Опубликовано 28 Сентября 2010 Потрясающе. Воистину, свобода есть главное условие для гармоничного развития. Но свобода для души развитой, с крепким духовным стержнем. 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 28 Сентября 2010 Автор Жалоба Опубликовано 28 Сентября 2010 New Earth Ukraine - Нова Планета - видеоролик, который призван объединить всех людей доброй воли в Единой Молитве о сохранении и гармоничном развитии жизни на Земле: 0 Цитата
Елена Весна Опубликовано 5 Октября 2010 Автор Жалоба Опубликовано 5 Октября 2010 Открой своё сердце Планете 0 Цитата
Елена Опубликовано 15 Февраля 2011 Жалоба Опубликовано 15 Февраля 2011 Просто сказка Если вы чувствуете себя ребёнком, это для вас! http://www.playcast.ru/view/1491003/dbbe76...f8712be52bdf8pl 0 Цитата
Руслан Опубликовано 15 Февраля 2011 Жалоба Опубликовано 15 Февраля 2011 Спасибо. Очень красиво. 0 Цитата
Елена Опубликовано 16 Февраля 2011 Жалоба Опубликовано 16 Февраля 2011 И снова СКАЗКА. Для маленьких, но с большой душой http://www.playcast.ru/view/1491898/350614...ec06f02dbda61pl 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 16 Февраля 2011 Жалоба Опубликовано 16 Февраля 2011 А мені в цьому зайчику бачеться щось інше. Він остався у лісі без друзів. Йому говорили різні звірі, не будь таким, умій постояти за себе. Удар в відповідь, от побачиш тобі стане легше. А він дивився на таку людину, і ішов собі далі. Так і залишився, один. 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.