Gajavata Опубликовано 8 Июня 2013 Автор Жалоба Опубликовано 8 Июня 2013 Поганий - язичник Хто такий язичник, і чому від слова язик ? І чому він поганий ? 0 Цитата
Руслан Опубликовано 10 Июня 2013 Жалоба Опубликовано 10 Июня 2013 Згоден. Це якесь викривлене поняття. 1 Цитата
Елена Опубликовано 17 Июня 2013 Жалоба Опубликовано 17 Июня 2013 Язычник - это, наверное, тот, кто умеет хорошо говорить, орудовать языком. 1 Цитата
Gajavata Опубликовано 18 Июня 2013 Автор Жалоба Опубликовано 18 Июня 2013 Як я зрозумів із відповіді - язичник це той хто промовляє слова та заложений зміст не постигає у сказаному. 0 Цитата
Елена Опубликовано 19 Июня 2013 Жалоба Опубликовано 19 Июня 2013 Я думаю, что язычники бывают разные. И среди них, возможно, были и те, кто знали тайну слов и звуков, и, благодаря этому, они могли управлять Силами Природы. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 21 Июня 2013 Автор Жалоба Опубликовано 21 Июня 2013 Ще кілька, маловживаних тепер слів. Красне - красиве, щось красиве. Леліяти - заложити мрію, походить від древніх богів Лель і Полель. Нігди - ніколи Гале - суть цього слова вказує на применшення значимості того, про що іде річ. Ще є окремі вислови, їх рідко вживають, лише в деяких випадках. Верхня дорога - на це нема пояснення, деколи її називають світла дорога. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 30 Июня 2013 Автор Жалоба Опубликовано 30 Июня 2013 Казання. Це не народне слово. Це слово інституції. Його використовують обмежено, тільки в церквах. Коли хтось із дому вирушав на заробітки у далекі краї, на довгу дорогу, говорилося побажання. Старалося захистити, створити захист словом. На великих урочистостях що супроводжують життя людини, у суспільних відносинах що формують цикл життя словом створюється імпульс, бачення, напрям. У давнину був ритуал. У най більші свята, у неділю люди виходили в білих одежах, освячували землю. Ще до недавна у Камянко - Бузькому районі це було, бо там розказують про це. В цей недільний день на полі працювалось. Коротко. У часі. Люди намагались радість передати у роботу. Було розуміння що труд це радість. Казання. У нас не люблять цього слова, від нього пішло казенщина. Казенщина це те що умертвляє слово, лишає його живого змісту. 0 Цитата
Воздух Опубликовано 4 Ноября 2020 Жалоба Опубликовано 4 Ноября 2020 Надеюсь я выбрал правильную ветку для публикации Сегодня я понял, что вероятно нет более сильного орудия на энергетическом уровне чем звук. ЗВУК. Я всю жизнь тренировал (в той или иной степени) свое тело, мышцы. А сегодня понял что нужно тренировать связки (голосовые), в них большая сила на порядки, много порядков, на ином уровне. И... А дальше секрет. Пусть каждый его откроет 1 Цитата
Воздух Опубликовано 13 Ноября 2020 Жалоба Опубликовано 13 Ноября 2020 Ещё пение высоких октав помогает вообще не чувствовать холод под холодным душем, сегодня "случайно" узнал 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.