Руслан Опубликовано 11 Ноября 2016 Автор Жалоба Опубликовано 11 Ноября 2016 Про майбутнє Про майбутнє сказати я хочу Про майбутнє, що встане в борні Про майбутнє, що сниться ночами І видіється мені всі дні Про майбутнє, що буде прекрасним Про майбутнє, що буде новим Не перед- і не зав-часним А незнаним, яскравим, благим Це майбутнє стоїть за порогом Це майбутнє нам стукає в двері І благає: "Моліться до Бога Дійте, мрійте і прийду по вірі". 0 Цитата
Fotos Опубликовано 11 Ноября 2016 Жалоба Опубликовано 11 Ноября 2016 Руслан, - мощно, всеохватывающе и лаконично! Молодец! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 12 Ноября 2016 Автор Жалоба Опубликовано 12 Ноября 2016 Как сложно… Мир Земли – сколько душ здесь положено? Мир Земли, ну что же так сложно всё? Мир Земли ну как же прорваться нам В миры горние Бога можно ли? Как же нам притянуть тот Свет сюда? Где взять сил и молитв и мужества Чтобы создать людей Содружество? Тех кто к Богу Любви пойдут И мир Света сюда приведут? Как же сложно всё, как запущено? Сколько времени нам отпущено? Как же сделать нам то что обещано До рожденья было предвещено? Руслан Новосвит 0 Цитата
Aquarius Опубликовано 12 Ноября 2016 Жалоба Опубликовано 12 Ноября 2016 Спасибо тебе за стихи, Руслан! 0 Цитата
Руслан Опубликовано 12 Ноября 2016 Автор Жалоба Опубликовано 12 Ноября 2016 Благодарю, друзья. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 16 Июня 2017 Автор Жалоба Опубликовано 16 Июня 2017 Плету мереживо із слів І мрій, думок і почуттів Плету життя я полотно Хай світлим буде скрізь воно Хай радість в кожен дім несе Любов`ю серце зігріва І світлом світлим світить все І скрізь трапляються дива 0 Цитата
Руслан Опубликовано 16 Июня 2017 Автор Жалоба Опубликовано 16 Июня 2017 Хочу жити душею у світі Де не модно це й не престижно Хочу жити душею у світі Де це грішно і навіть смішно Навіть страшно, а може й лячно Але в мене така сверблячка Маю жити душею у світі Де не дивляться в верховіття Буду жити душею в світі Де багато пітьми і страху Буду жити душею у світі Де на зорі не дивляться з даху Буду жити і стверджувать силу Силу Світла і Божу Міць І Любов тут розгорне крила І засяють мільйони облич 0 Цитата
Руслан Опубликовано 16 Июня 2017 Автор Жалоба Опубликовано 16 Июня 2017 Вище іменВище обличВище за все, що бачишІди завжди і кожну митьДо Того, Хто вище значень Хто завжди чекає тебе і менеІ кожного, хто у серці тримаєВіру й Любов, що не минеЩо б там не сталось, я знаю Вони живуть глибше глибинВище вершин існуютьДалі ніж очі бачать вже єУ Всесвіті цілім панують! 3 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Июня 2017 Автор Жалоба Опубликовано 23 Июня 2017 Благодарю друзья за то что вам нравится. Наші янголи довго чекають Поки ми у життя їх запросим Поки серце не скаже - досить! Хочу бачити - Світло і роси! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Июня 2017 Автор Жалоба Опубликовано 23 Июня 2017 Цю поезію я почав писати взимку, але лише тепер, розгортаючи купу паперів я побачив її знову. Мені вдалося її дописати, я вважаю. Зима-Весна Вкрила зима білі простори ШовкОвим своїм простирадлом Скільки чудових різних історій Була б розповісти нам рада Але ми дивимось світ за очі І вже знаємо те що буде Намагаємось вчути крізь ночі Як весна нашу Землю будить І тримаємо в серці Світло І вогонь далекого дому Що був, є і буде нам рідним Прийде час і пребудемо в ньому До весни нас це Світло зігріє І ми гріємо тих, хто поряд Хоч навколо вітри ще віють Але носимо в серці погляд Тих, хто нас зігрівають серцями Вечорами, ночами, днями Й поряд з нами і там за горами І у Вищому світі над нами 1 Цитата
Руслан Опубликовано 27 Июня 2017 Автор Жалоба Опубликовано 27 Июня 2017 Цей вірш в відео варіанті 1 Цитата
Руслан Опубликовано 27 Ноября 2017 Автор Жалоба Опубликовано 27 Ноября 2017 Страх держит души людские В цепких объятьях своих Крепко во внутрь прорастает И властвует полностью в них Здесь на Планете всецело Надо нам страх прогонять "Нет" - нам сказать нужно смело Выдворить, вырвать, убрать Всё что Любовью зовётся, Верой, Надеждой, Мечтой Мы в своём сердце взлелеем И позовём за собой В Божьи небесные дали В светлые Новые дни В Будущее - что не видали Но оно будет, пойми! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 27 Ноября 2017 Автор Жалоба Опубликовано 27 Ноября 2017 Вирвати душу до неба Вгору до Сонця підняти Дуже те друже нам треба Знати, взбігати, злітати Приспів: Камені тут залишаєм Ніч і безодня вже тануть І над Землею злітаєм Й Сонце всіх нас зігріває Розгін і жили всі скриплять В небі літати я мушу І розправляючи крила Єдині тіло і душа Приспів: Камені тут залишаю Ніч і безодня вже тануть І над Землею злітаю Й Сонце мене зігріває 1 Цитата
Руслан Опубликовано 27 Ноября 2017 Автор Жалоба Опубликовано 27 Ноября 2017 Одягнися в нічну прохолоду Й діадему із місяця й зір Заквітчай же божественну вроду І жіночність твою, що без мір Розливається всюди як в воду Сяйво місяця й світло в ефір Чу, як вітер тріпоче у листі Й розвіває волосся твоє Стоїмо ми неначе на місті Й летимо ми по небу двоЄ Пробіжімось по водній стежині Що нам місяць проклав до небес І взлетімо, як ангели нині Серцем Всесвіт охопимо весь. Почуття розливаються всюди Світло й віра несе нас в буття Де ми бачим, що люди - є Люди, Що божественним роблять життя. 3 Цитата
Руслан Опубликовано 27 Ноября 2017 Автор Жалоба Опубликовано 27 Ноября 2017 Глаза души открываются И ввысь направляются Всему удивляются И небу радуются С Светом встречаются Любовью наслаждаются 2 Цитата
Елена Опубликовано 30 Ноября 2017 Жалоба Опубликовано 30 Ноября 2017 Руслан! Ты - молодец! Твори дальше! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 2 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 2 Декабря 2017 Благодарю. Буду стараться 1 Цитата
Руслан Опубликовано 7 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 7 Декабря 2017 Закриті серця Закриті серця ось сьогодні проблема Закриті серця ось де справжня дилема Закриті серця не дають нам рости. Що ж - в гармонії жити чи пусто цвісти? Як відкрити те сердце, що може любить? Що може і з Богом і людьми говорить? Що може в цім світі усіх шанувать? Де знайти теє сердце, як його відшукать? Перейти сині гори, переплисти моря? Чи знайти де у полі сідає зоря? Чи до Сонця і хмар повернути свій зір? Ні не там ти шукаєш, мій друже, повір! Віднайти себе зможеш, в краплині сльози І долоню підстав, і друга спаси І життя ти рятуй у темінь грози Що уже розгулялась, й буяє єси А ти йдеш, і пливешь і... втрачаєш своє І втрачаєш те все, що придбав у житті Але ти випливаєш і вас вже двоЄ І немає щасливіших серед світів Ніж ті двоє отам, ось на тій висоті! Бо життя - то є скарб, А не просто кіно. І життя - то є Дар, Найдорожче воно! 2 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2017 Біжу я Сонцю назустріч Вітру назустріч біжу Рожевим хмаркам у небі Пісню свою розкажу І нехай сьогодні зимно Холодно - та нехай, Зато весна у серці Тепло так і розмай Пісня моя про сонце Що у душах співа Про божі незримі струни що ніжно так виграва Про те що ні лід і холод Ні страх не бере ні голод Не мають влади над тим Хто Світло дарує людям Любов хто дарує всім. 2 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2017 Місто, це місце для нас Де ми життя проживаєм Де ми живемо весь час Й часто себе забуваєм Щастя шукаємо всі Щастя - всі дні і всі ночі А лиш знаходим вві сні І в забутті марять очі Щастя - як його знайти? Де його відшукати? Коротко, довго чи йти? "А наперед можна знати?" Шляхи до щастя єдині Шляхи до щастя одні Любов там править і нині Як і в прадавнії дні Світло, Любов, Милосердя Віра, Добро, Доброта Дороговкази на жердях Шляхом ведуть до Христа 1 Цитата
Руслан Опубликовано 8 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 8 Декабря 2017 Всьому живому присвячуюДіти, ми діти для БогаІ все, що оточує насТакож є дітьми для НьогоБуло, є й буде весь часВ небі наш погляд, до СонцяЧи по траві біжимоЗавжди в Його ми долонцяхДихаємо і живемоПрошу життя даруватиВсьому живому, що єЗавжди про це пам'ятатиКоли м'ясце дістаємЗ миски, каструлі, пательніШампура, банки, пакетуМуки вчувать ті пекельніВ чергах супермаркЕту. 2 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 25 Декабря 2017 Его Его — останній рубіж Радить, говорить, шепоче Бери, хапай і їж Для себе тягни все, що хочеш Завжди виправдовуй себе Жалій, люби та ревнуй Ти правий завжди і в усьому Живи і паразитуй! Его - останній рубіж А там - сяйво Любові Біжи хутчій босоніж Звідси туди де нове Нове небо і світ Нове, незнане, миле Чекав ти цього сотні літ Пройшовши сюди довгі милі А его - на місце став Міцно його тримай Якщо вислизає - знай На волю не відпускай Важливо голос душі Слухати, чути, знати Чуттєве серце своє До Бога завжди направляти 1 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 25 Декабря 2017 2018 Навчитися втрати приймати З миром, смиренням, любов'ю Спокійно життя жито жати І янголів знаки читати В людях, деревах і хмарах У втратах, придбаннях і жарах У проявах всього живого В обличчях небес і земного І Божу волю вбачати У всьому, що важко сприймати Що буде, чи можемо знати? Що буде, чи варто гадати? А краще всього - планувати І з Богом в душі - будувати Всі світлії мрії збувати І втілювати, реалізувати Хай серце в молитві пребуде А руки в труді і праці І віримо ми, що буде Майбутнє збудоване вранці (24.12.2017) 1 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 25 Декабря 2017 Великая Швея Любви Мать-Отец за работой сидит Мать-Отец сердца бередит И сшивает из Света любви Золотые нити судьбы Половинки встречаются где-то И находят друг-друга с рассветом Прилепляются плотно друг-к-другу Половинки единого круга Мать-Отец их сшивает навечно Двое любящих душ сердечных Повторяя небесное действо Возвращая прародины детство Где любовь встречает рассветы Где находятся все ответы Где агрессии совсем нету Сотни радуг сверкают Светом 2 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.