Руслан Опубликовано 13 Ноября 2019 Автор Жалоба Опубликовано 13 Ноября 2019 Дорога до щастя. Він сидів під деревом, гарно цвірінькали птахи. Думки миготіли, почуття спалахували. Раптом осяяння. Так це воно – щастя. Зібралися на нараду. Друзі, колеги обговорювали новину. Чи це новина? Чи справді нова? А може було щось схоже раніше? Яка ж то новина? Наскільки вона сильна? Наскільки вона світла? Наскільки вона промениста? Так! Справді новина! Справжня новина! Є дорога до щастя! Ура! Cкільки ж років, скільки ж віків довгих роздумів спроб та помилок, скільки зусиль та напруження?! Але ж воно того варте! Він покликав Сина: Сину, є новина. Дорога до щастя. Справжня дорога, до справжнього щастя! Я тобі розповім, але так,щоб недоброзичливці не чули.Довго шепотів на вухо. Обоє посміхалися,раділи. Очі та вуста спалахували радістю та сміхом. От як добре. Добре коли добре. А тепер Сину є до тебе прохання. Хочу щоб ми змінили дорогу Всесвіту в бік щастя. Хочу розробити план, та,щоб першими відчули зміни твої брати і сестри. Поки я з друзями розроблятиму план. Ти сходи будь ласка до братів та сестер та розкажи про моє відкриття. Вони перші, хто почує радісну звістку у Всесвіті. А потім я тобі повідомлю про план і вони перші відчують на собі щастя. Пройдуться цим радісним та щасливим шляхом. Добре Тату, так і буде. За твоїм, а тепер і моїм бажанням я розповім про радісну звістку. Син пішов до друзів, до братів та сестер. Пішов розповісти звістку. Але не все так просто було. Братам та сестрам забаламутили голови , так звані баламути. Та так забаламутили, що ті тільки цих баламутів і слухали. І коли прийшов Син, то не послухали Його,не захотіли. І взагалі підштурхувані баламутами вбили Сина. Просто тому,що Він говорив про щастя. Просто тому, що в світі з щастям немає місця баламутам, немає місця ненависті, страху, злобі та злу. Але Син казав, що він все одно повернеться скоро. Через день. Але Син не пояснив, що один день с світі Батька, це 2000 тисячі років на Землі – на Планеті братів та сестер. І ось Син йде знову. Йде до братів та сестер. Йде з покроковим планом, йде невидимим, але відчутним. Йде в Силі і Правді, в Любові та Істині. Йде з Перемогою! То як ми Його зустрінемо? І чи зустрінемо? 2 Цитата
Руслан Опубликовано 17 Ноября 2019 Автор Жалоба Опубликовано 17 Ноября 2019 Попробовал дописать старый текст. Надеюсь получилось Атланты держат небо (ритм и мелодия, как в одноимённой песне) І Когда на сердце туго и холодно в груди Ты посмотри на друга его приободри Скажи ему ты слово – о Свете, о Любви Пусть ничего такого, но сердцем позови ІІ Пусть воскресает сердцем и стар, и млад, и мал Откроем мы ту дверцу, что прежде мир не знал И станет Свет счастливым и будут люди петь О том как впредь красиво сердца могут гореть ІІІ И пусть не все то знают и верят пусть не все Но сердце воскресает и светится во тьме И так от сердца к сердцу мы будем вновь идти Рассказывать о мире, что ждёт нас впереди. 1 Цитата
Aquarius Опубликовано 15 Декабря 2019 Жалоба Опубликовано 15 Декабря 2019 Руслан, здорово, позитивно, спасибо! 2 Цитата
Руслан Опубликовано 14 Мая 2020 Автор Жалоба Опубликовано 14 Мая 2020 "Жити хочу" - свиня кричала "Жити хочу" - вона вищала "Жити хочу" - дзвенить в вухах "Жити хочу, боюсь як, страх!" "Вбити хочу" - хазяїн думав "Вбити хочу" - тримав ножа "Спущу кров я і вбью тварину, Мені зовсім її не жаль" "Наплювати " - прохожий думав "Наплювати -- я ж не свиня " Наплювати -- не я ж вбиваю. " Наплювати -- його ж вина" Грає музика в ресторані Вбита свинка на тарілках П'яні гості в хмелю угарі Й животинка на їх вилках. Ангел плакав: "Що ж за Іуди?" Ангел думав - "А де ж любов?" Ангел крикнув - " Невже ви -- люди?"... Розвернувся і геть пішов. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 18 Июля 2020 Автор Жалоба Опубликовано 18 Июля 2020 Присвячую справжнім Воїнам Світла -- першим християнам, катарам Окситанії, Франциску Ассизському та Санта Кьярі, Жанні Д’арк, дітям Фатіми та іншим відомим і не відомим Героям Духу. Забуті герої Світочі Неба Шану віддати Пам’яті треба Забуті герої Світочі Неба Приходять на Землю Коли дуже треба Підтримати Світло В душах людей Підтримати велич Світлих ідей 1 Цитата
Руслан Опубликовано 5 Апреля 2021 Автор Жалоба Опубликовано 5 Апреля 2021 День Победы верую придёт День Победы верю светлым будетьИ любовь в сердцах и душах расцветётОтца благость в мире да пребудет 1 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Июля 2021 Автор Жалоба Опубликовано 19 Июля 2021 Что есть жизнь? Лица, улыбки и слёзы ОбразЫ и «обрАзы» Стоим мы твёрдо на земле Или уходим в розовые грёзы? Живём мы ярко эту жизнь Иль исчезаем почти сразу. Иль видим за туманом звёзды, Или не знаем собственной души. И в шуме городов иль в тишине глуши. Что видим мы за образом нам зримым Что чувствуем, что можем передать? То видится, является ли мнимым Иль истинно – как знать? 1 Цитата
Руслан Опубликовано 19 Июля 2021 Автор Жалоба Опубликовано 19 Июля 2021 Позволил себе переписать. Простите те, кто сочтёт это ошибкой: День Победы, как он был от нас далёк Как в душе всё ждущей тлел тот уголёк Была вера, Свет Творца сиял в дали Этот День мы приближали как могли Этот День Победы Верою пропах Это праздник С сединою на висках Это радость Со слезами на глазах День Победы День Победы День Победы Дни и ночи мы молили всё о ней И дела, и мысли, чувства всё сильней Дни и ночи битву трудную вели Этот день мы приближали как могли Этот День Победы Верою пропах Это праздник С сединою на висках Это радость Со слезами на глазах День Победы День Победы День Победы Здравствуй, Отче, возвратились мы не все Босиком бы пробежаться по звезде Пол-Европы, прошагали пол-Земли Этот день мы приближали как могли Этот День Победы Верою пропах Это праздник С сединою на висках Это радость Со слезами на глазах День Победы День Победы День Победы Этот День Победы Верою пропах Это праздник С сединою на висках Это радость Со слезами на глазах День Победы День Победы День Победы 0 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Августа 2021 Автор Жалоба Опубликовано 25 Августа 2021 Я от Бога, я от Бога Я от светлого порога Я от Света, я от Света От Вселенского рассвета Я от ангела родного Близкого и неземного Я от Неба голубого И от воздуха лесного Я от облака вдали Что плывёт по всей Земли. Я от моря и от речки И от Матушки-Земельки Я от чистой от водицы И от радуги-сестрицы. Я от мира, я от мира И от космоса эфира От ночной звезды светящей И кометы к нам летящей От ночного неба звезд Что рассеялись как мост. От Христа я от живого Любящего и родного И ведущего вперёд За рассветный небосвод. Я от Солнца, я от Солнца От рассветного оконца Я от Слова, я от Слова Первородного святого Что несёт нам весть сюда Оживляя словом: "Да!" https://www.natalya-afanasyeva.org/ 1 Цитата
Aquarius Опубликовано 26 Августа 2021 Жалоба Опубликовано 26 Августа 2021 Супер, Руслан, здорово так песня переделана! И стих понравился новый: Что видим мы за образом нам зримым Что чувствуем, что можем передать? То видится, является ли мнимым Иль истинно – как знать? 1 Цитата
Руслан Опубликовано 18 Сентября 2021 Автор Жалоба Опубликовано 18 Сентября 2021 Боже, дай горіти яскраво А не бути живим мертвим Дай світити, а не тліти Не спати від літа до літа. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Января 2022 Автор Жалоба Опубликовано 23 Января 2022 Магниты притяжения Света Божьего Магниты притяжения Должны работать Света излучение Принимает кто-то Мы -- те магниты Кто делает работу Нет другого кто-то кто имеет квоту Каждый есть магнитом И нас пока немного Но важно, как по нити Светлячком божественного Быть на Планете Принимать в Любви и Свете Излучения эти Бога Родного Он послал нас для этого Свет притягивать нового Мира будущего, будующего Нашими мыслями строящегося Мир совершенства привнося Ежесекундно, ежеминутно Мгновение каждое представляя его: Солнце, рассвет, утро И возрождение всего. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 28 Января 2022 Автор Жалоба Опубликовано 28 Января 2022 Праноїдінню присвячується Вирвати тіло до Сонця Вгору до неба підняти Дуже те друже нам треба Бігти і знати, злітати Мертвеє тут залишаєм Варене, тушене, жарене Їжу життя вибираєм Сонце і прану вдихаєм Дітьми Життя і Любові Стати достойними маєм Світло, щоб всім дарувати Самі його ми вбираєм 1 Цитата
Руслан Опубликовано 3 Февраля 2022 Автор Жалоба Опубликовано 3 Февраля 2022 Пазли любові Пазли любові складаються зараз Пазли любові живуть мені Пазли любові у кожному ранку, кожному ввечері і кожному дні. Пазли -- квітчасті, барвисті, прекрасні Завжди нові і вже тисячу літ Світ прикрашають Кожну секунду, кожну хвилину і кожную мить! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 22 Апреля 2022 Автор Жалоба Опубликовано 22 Апреля 2022 Люди спішно від'їжджають І добро все залишають Окупант прийшов до нас Убиває повсякчас - І навіщо ж ти прийшов? - Геть, з УкрАїни пішов! - Геть, з ланів широкополих! - Геть, з лісів наших роздолих! - Геть, з Святої України! - Геть! І не твори руїни. Досить люд наш убивати, Гвалтувати і знущатись! Досить множити тут зло. Забирайся, геть пішло! Маєм воїнів звитяжних, ЗСУ і ТрО відважних Свою землю захищаєм І негідників знищаєм. Буде рай на Україні! Буде мир у всій країні. Буде Світло і добро! Щастя буде, згине зло! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 22 Апреля 2022 Автор Жалоба Опубликовано 22 Апреля 2022 Розіп'ята Україна Земле моя святА. Нищать тебе Іуди Як колись Христа Розпинали і знущались Насміхались і не картались. Злодієм обзивали Життя забирали. Але Боженка Живий Найвищий і Святий Відродить Неньку-Україну В цю лиху годину Феніксом воскресним І по світу понесем Світло і добро. І хай зникає зло, І воріженьки-кати Злобні "брати". А Любов воскресає І миру мир наступає. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 2 Мая 2022 Автор Жалоба Опубликовано 2 Мая 2022 За Варравою йдучи, Може бути й перемога. Але не кінцева ціль Тих, хто йде шляхом до Бога. Українці відпадуть, Більшість, хто ідуть до волі. І рабами тут помруть, У тенетах злої долі. Більшість заповідь: " Не вбий!", Не пізнає і не знає. Й шлунок, вищий понад все Пісню волі заглушає. Хто піде шляхом Тим далі? Хто Свободу відвоює? Хто здобуде Перемогу Й перемогою знехтує? Хто Христа ідею вчує? Хто відкрити вуха зможе? Той, хто правдою знехтує І до Істини приложе Душу, Дух і тіло бренне Й буде йти до Світла Бога. Перемогу той спразднУє, Хто Закони Світла множе. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 3 Мая 2022 Автор Жалоба Опубликовано 3 Мая 2022 Свої і чужі Епіграф: " Свої серед чужих і чужі серед своїх". Ми підтримуєм Украйну І її величну мрію Ту красиву, світлу, файну Мужню, сильную Духиню. Ми підтримуєм свободу Волю мужнього народу В душах світлих, що жевріє Й птахом світлим в душах піє. Що несе забуте Слово Мудрість Істини затерту І Любов, що не проходить Й віру крепку, сильну, вперту. Але хто ж те Слово чує? Хто до Істини готовий? Хто Закони Неба взує? І Любові плащ одягне? Хто готовий йти не в церкву А до серця свого сягнуть? Хто готовий відвернутись Від старого, що вниз тягне? Одиниці, одиниці... Більшість натовпом тупцює По болотах і багнюці Власних скривджених потворень І кармічних злих повторень. Ми чужі у цьому домі. Хто волання ці почує? У пустелі цій безкраїй? Хто уб'є у собі звіра? Хто достойний волі стане? Хто дракона переможе У душі своїй і в Дусі? Хто захоче йти до Світла? Хто Христа з хреста позніме? Хто зуміє всім сказати: " Я один, але я з Богом! В світлім братстві світлих Духів. Я один, але з Христом я, З тими, хто його пізнали. Хто нікого не вбивали, ні людину, ні тварину. Не брехали і не крали. Я один, але я з Богом. Ця дорога світла й чиста. Поможи всім нам Пречиста. Дай нам Істину пізнати. Не дай знов Христа розп'яти. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 3 Мая 2022 Автор Жалоба Опубликовано 3 Мая 2022 Воля Епіграф: " Воля для тіла відвойовується роками і століттями, воля Духу - життями." Свободу власну звоювавши, Свободу Духа знов забули. Зробили крок - на мить проснулись, Зробили другий - знов поснули. Коли життя стоїть на лезі Тоді за нього боротьба, І перемога Богом дана І знов відродиться життя. Але так само йти потрібно Й боротись треба сильно-сильно Щоб звоювать свободу Духу І вольним стати в світі Світлім. 1 Цитата
Aquarius Опубликовано 5 Мая 2022 Жалоба Опубликовано 5 Мая 2022 Благодарю за глубокие стихи, Руслан, дякую! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 3 Июня 2022 Автор Жалоба Опубликовано 3 Июня 2022 Війна Я посміхаюсь світу через сум Зкривавле серце знов любовію палає Душа ридає від гнітючих дум Але оновлюючись Світлом Божим - сяє Джерельце світле знов водою напуває І неба синь вдихаємо грудьми І світло Сонечка яскраво знову сяє Й відроджуємось знову в цьому світі ми Так віра нам наснагу придає Любов вперед примушує дивитись Людина знов так тягнеться і прану жадної п'є Життя відроджується і буде знову витись 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.