Руслан Опубликовано 25 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 25 Декабря 2017 Захист (захисникам України присвячую) Нас атакують Ми захищаєм Світлі надбання Що в світі знаєм Все що у серці Своєму маєм Рідну родину Кожну дитину Віру й любов І жертвуєм знов Спокоєм власним Болем невчасним З власної волі Заради долі Тих кого любим Ми атакуєм І перемагаєм Бо вічні Закони Божі ми знаєм Щоб справедливість тут встановити гідність і честь Тут відновити В ім'я любові Миру, свободи За волю і долю Людського роду 3 Цитата
Руслан Опубликовано 26 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 26 Декабря 2017 Ветер - пастух облаков И друг птичьего царства И разбиватель оков Мёртвого пространства Ветер свежесть несёт Радость и высь полёта Всех кто вперёд идёт Подхватывает для взлёта 4 Цитата
Gajavata Опубликовано 28 Декабря 2017 Жалоба Опубликовано 28 Декабря 2017 Це інтересні вірші, в тому сенсі шо вертикально поданий ряд, так як насправді він читається, дає можливість відслідкувати ріст, обємність, чи є повтори в даному ряді, чи пропонується щось нове. Інтересно було читати - его останній рубіж. Я ж до цього відношуся легко. Слово легко можна наділити різними відтінками - як от легковажність що співмірна з нерозумністю і безжурність, без журби в душі, більше зі спокоєм. Я поздоровляю вас з проведеним творчим вечером, це завжди цінний досвід. 2 Цитата
Руслан Опубликовано 28 Декабря 2017 Автор Жалоба Опубликовано 28 Декабря 2017 Дякую за відгук. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Января 2018 Автор Жалоба Опубликовано 9 Января 2018 Сходження - прорив з рутини Сходження - прорив угору Сходження - це кожної днини До зірок йти в будь-яку пору Сходження на гори крутії Дух скрепляє у крицю І на вершинах на тіїх П'є чисту криничну водицю Джерела Божого Світла Найчистішу, рідну і милу Любов'ю напоєну силу То нагорода за муки й дороги І за віру й любов до світу За всі збиті коліна й пороги За цвітіння душі білим цвітом То подяка - за все, що було То любов до всього, що сталось То є вдячність, що світле збулось І в душі лиш добро зосталось 1 Цитата
Воздух Опубликовано 10 Января 2018 Жалоба Опубликовано 10 Января 2018 Браво! Перечитав останні твої вірші - красиво, життєво і по справжньому. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 10 Января 2018 Автор Жалоба Опубликовано 10 Января 2018 Дякую, дуже дякую. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Января 2018 Автор Жалоба Опубликовано 23 Января 2018 Можно писать что хочется Можно играть так как можется Всё что ты хочешь приложится С Божьей любовью всё сложится Всё что от Света примножится И всё живое - размножится Если захочешь - всё сможется. 3 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Января 2018 Автор Жалоба Опубликовано 23 Января 2018 Звідки приходить музика Звідки приходять рядки Звідти - з Вищого Світу Сяють тут рясно вони Їх вбирають в ся душі Ті, що як квіти цвітуть Ті що не можуть на суші Без Неба нектару буть 3 Цитата
Руслан Опубликовано 25 Января 2018 Автор Жалоба Опубликовано 25 Января 2018 ЄДНІСТЬ ЖИВОГО"Ми з тобою одієї крові - ти і я" Редьярд Кіплінг "Мауглі"Душа зсередини тріпочеІ серця гомін у вухахНеначе всім сказати хочеЩо обережними буть намПотрібно до всього довколаІ до промінчика в руціІ до пташини, що по колуЛіта над нами й в височіньУ небо порхає раптово.І до мурахи і до птахиІ до тваринки і листка,Що впав на землюПід ногами де ми йдемоВдвох до містка.Душа зсередини тріпочеІ серця гомін у вухах:Чекайте люди, схаменітьсяЗаждіть - куди ви летите?На мить спиніться, посміхніться!Згадайте де ваша душа?Де спить, що їсть і з ким радіє?І чи радіє взагалі?Чи пам'ятаєте про неїЧи бачили хоч раз її?Вона приходила і частоВ динстві мабуть так булоПрийде - загляне у вікноІ посміхнеться щиро- щироНу що ти друже? Як живеш?Посидить трохи поряд з вамиІ раптом раз-І щезла десь.Приходила мабуть і потімТа не чекали ви їїІ двері, може, зачинялиІ думали, мабуть, собіНе вчасно, не тепер, не заразНемає часу на таке...Навколо падають дереваІ люди ходять, як у сні.Тварини гинуть, ріки кровіІ ходим ми наче німіВбиваємо тварин домашніхІ ріки крові на рукахМ'ясце кроваве там на нашихСтолах із стравами в сльозах.Душа зсередини тріпочеІ серця гомін у вухахЙ посеред дня і серед ночіІ чуємо ми у ві снах"Ми всі - одне.Ми всі - єдине.Ми всі є вічність і буття.Ми Всесвіту одного діти.Одна Земля - одне Життя." 3 Цитата
Руслан Опубликовано 29 Января 2018 Автор Жалоба Опубликовано 29 Января 2018 Духовный мир мне силу дал Чтобы вершить деянья Во славу Бога и Любви Добра и Состраданья Чтоб этот мир, что стал чужим Для многих душ из Света Вновь красотою воссиял Проснулась чтоб Планета Чтоб стар и млад и зверь и сад Играл благоуханьем Чтоб исполнялись все мечты И светлые желанья 3 Цитата
Aquarius Опубликовано 30 Января 2018 Жалоба Опубликовано 30 Января 2018 Спасибо, Руслан!Стихи замечательные, всегда поднимают настроение! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 30 Января 2018 Автор Жалоба Опубликовано 30 Января 2018 Благодарюза отзыв. Это очень важно. Знать что работа востребована. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 2 Февраля 2018 Автор Жалоба Опубликовано 2 Февраля 2018 А вот с дополнением: Духовный мир мне силу дал Чтобы вершить деянья Во славу Бога и Любви Добра и Состраданья Чтоб этот мир, что стал чужим Для многих душ из Света Вновь красотою воссиял Проснулась чтоб Планета Чтоб стар и млад и зверь и сад Играл благоуханьем Чтоб исполнялись все мечты И светлые желанья Для этого мы как один Идём на бой со тьмою И муравей и Бога сын И с нами всё живое И птицы все и каждый зверь И Духи все Планеты Любви в бою откроют дверь И станет Царство Света И меч мой остр и дух мой бодр И латы крепко сшиты И легионы нас в строю И клич наш: "Вива вита" И Света Воинство идёт Нас прикрывая с Неба Уже пора, уже восход Да здравствует, Планета! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 2 Февраля 2018 Автор Жалоба Опубликовано 2 Февраля 2018 Прориваючись через безодню Мы злітаємо птахами в небо Як джерельце шукає дорогу Пробиваючись серед пустелі Так як пагін ламає пороги Й проростає серед каміння Як дитя в Білий світ цей приходить Прориваючись з Тонкого світу 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 4 Февраля 2018 Жалоба Опубликовано 4 Февраля 2018 Я читаю ваші вірші, та більше намагаюсь зрозуміти наперед, відчути намір, той імпульс що породив його. Секунда дві, потім читаю, порівнюю. Деколи написане не співпадає з першим відчуттям, та це не часто. Я намагаюсь зрозуміти як діє слово. Вірш це ніби прорив, спалах душі, підйом на вершину гори. І ти стоїш на одній точкі, і на одній точкі важко втриматися. Оповідь позволяє розширити цю територію, розбити плато, розкинути шатер в цьому місці, вільно стояти. Сьогодні взяв в руки дванадцяту книгу. Перечитував. Стеблинка, Дароване Небом. Як же я поверхово колись читав. Ніби гнав наперід нічого не помічаючи. Ці оповіді ваші багато розкривають, це те що не може виявити ніякий вірш. Там є про вічність, сказані слова. Там імя, нове відкрите, яке ще для багатьох і багатьох, ще довгий час залишиться тайною, незнаним. Останнім часом мені чомусь дуже близькі до серця ці вірші, що на сходах. Це як притулок для мене, від незнаних мені людей, напевно дітей. 1 Цитата
Руслан Опубликовано 5 Февраля 2018 Автор Жалоба Опубликовано 5 Февраля 2018 Дякую Ігоре. Дякую за відгук та думки і відчуття. Адже саме відчуття є основою гармонії та руху вперед. 0 Цитата
Руслан Опубликовано 6 Февраля 2018 Автор Жалоба Опубликовано 6 Февраля 2018 Благодарю сердечно 0 Цитата
Руслан Опубликовано 9 Февраля 2018 Автор Жалоба Опубликовано 9 Февраля 2018 Коль каждый кто вот здесь живётНаполнится любовьюТо воссияет небосводВсё обернётся - новью И в прошлое вся ложь уйдётВсё зло и все невзгодыИ сердце счастьем запоётВ любое время года Руслан Новосвит 3 Цитата
Руслан Опубликовано 10 Февраля 2018 Автор Жалоба Опубликовано 10 Февраля 2018 Тот кто имеет Цель И к ней стремится Тот вовлечён в полёт Как Света птица Тот к Солнцу, Небу Ввысь взлетает И отдавая всё Он не сгорает А возрождаясь Согревает Теплом Любви, Добра И Света Всех кто вокруг И благодарен Бог, Планета Дитю из Света Кто служит им И возрождает Тот сиянье Добра и Состраданья. Ruslan Novosvit Или, говоря проще: "По делам нашим узнают нас", - Учитель Христос, 30-33 годы нашей эры. 2 Цитата
Алура Опубликовано 24 Февраля 2018 Жалоба Опубликовано 24 Февраля 2018 Замечательные стихи!!! Браво Руслан! 1 Цитата
Руслан Опубликовано 1 Марта 2018 Автор Жалоба Опубликовано 1 Марта 2018 Загублені люди, загублений Рай Де нам відшукати поганого край Де нам тут добро у житті віднайти Хто зможе змінити все - я і ти ?! 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.