Перейти к контенту

Рекомендуемые сообщения

• Ответы 103
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Опубликовано

А мені дуже, дуже сподобалась притча про барсука і чоловіка.

Як її приємно читати.

Це те що потрібно читати дітям.

Що звірі можуть так само думати, переживати.

Як вони стояли один перед одним!

І той менший більше намагався зрозуміти того більшого, всесильного.

Я це розмножу для дітей.

• 3 months later...
Опубликовано

Одну казку, дві насінинки, читали у недільній школі у церкві...

Це саморобні книжечки, самої простої форми.

Я їх підготовив для дітей.

Мій син Тарас має двох дітей, Юрчика і Назарчика.

Моя дочка Ярина теж, має Віктора і Вікторію.

У школі у Віктора є релігійні уроки. Християнська абетка для дітей, я читав її. Дітям таке

неможна давати. На початку про упорядників - самі високі слова, бо ознайомлювали з

тими людьми що підготували книгу. Вони це прийняли. Та самі до дітей виявили перестороги,

недовіру. Того не роби, таким не будь, бо Бог все бачить. А це ж маленькі діти. Це для тих

ця абетка хто тільки готовиться до школи. Я старався розказати про це по іншому. Бо це

важливо коли маленька дитина перший раз про щось почує, або прочитає, а надто коли

йде за християнські істини. Ми зрідка, давні друзі. зустрічаємось у Львові, я не хочу

ломатися у непролазні двері, бо вони за Послання б говорили недовірливі слова, а я потім

хворію після цього. І тому ми вільно обмінюємось думками, нам важливо почути інших, що

зрозуміли. Ми там наперебій розповідаєм один одному, слухаємо. Я теж. Читаю.

Найбільше що сприйняли, це казку - Барсук і чоловік. Вона їх просто здивувала, вони

перший раз почули що можна так виразити істинні речі, у такій формі. Я хочу дещо віддати

у наші газети, от наберусь сміливості. Ще я прочитав десятки книг послань Матері Марії.

Це теж, вони відвертаються. Та ми говоримо, все таки, не обовязково цитувати, можна

про щось розказувати, можна говорити правду. Думати правду, це ніби відкриття робити.

Я зовсім не намірювався напочатку ці кілька саморобних книжечок. Та я був щасливий

коли писав. Це напевно той хто співає, він радіє що може комусь подарувати пісню, просто

так. Хтось пише картини, і всі ці вібрації, коливання атомів. почуття. бачення, все впечатуєть -

ся. І дивовижно. але коли дивишся, все можна відчути як і людина що рисувала.

Я зараз думаю потрібні медитації. безмолвіє. Щось приходить тоді, нове.

Опубликовано

Руслан,спасибо большое за ценную информацию!

Многое почерпнул для себя из этих посланий.Информация взаимодополняющая,как-бы взгляд

с другой стороны.Много пищи для размышлений.

Жаль,что только сегодня удалось ознакомиться с этой темой.Я позже всех узнал об этом

сайте и практически сразу-же присоединился к Вам.Так что по ходу приходится догонять,изучать информацию и ее осмысливать.А информации и знаний очень-очень много.

Получается дефицит времени,которого не всегда хватает.

Опубликовано

Мені не хотілось за це писати.

Все мені було розбито, майже одразу.

Ви так радувались, за цю планшетку.

Я зараз возстановив можливість спілкування, та більше

пробую відчути все телнпатично.

Я купив ноутбук взамін розбитого. Зумів ввійти в свій електронній адрес.

Знайшив книгу - Это было в те давние времена. Купив лазерний принтер,

і віддразу віддрукував книгу. Я не можу дзвонити по телефону, я можу

зараз тільки приймати телефонні дзвінки. Цей дім, він буде захищений.

Тут ніхто не буде нуждатися, не буду нуждатися і я. Я зараз відсік все неістотне.

Та можна відчути все.

Як у Посланнях, як нам кажуть пройтись по ссилках.

• 3 years later...
  • 3 months later...
Опубликовано
Свет нельзя победить, и Земля не погибнет, а выйдет из периода бедствий и катастроф обновлённой, а вы, земляне, - способными принять новую идеологию - единобожие, ибо вы, наконец, поймёте, что Творец для всех один, что делить вам нечего, ибо все вы на Земле временные гости, а дом ваш - в мире тонких энергий. И когда вы это поймёте, жизнь приобретёт другой смысл, вы поменяете ценности. То, что сейчас для многих является важным, - станет второстепенным, а то, что казалось несущественным, - станет важным и необходимым. Это время не за горами, оно уже рядом, хотя это не будет завтра и не послезавтра, и не через десять лет, но всё равно уже скоро.

В Едином Потоке  - 16 лет назад

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Присоединиться к обсуждению

Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

Допустимо не более 75 смайлов.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Ваши публикации восстановлены.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...