Перейти к контенту

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Друзі! Ділюся останніми медитаціями на тему енергоструктури та мозку.

user posted image

Коментарі:

При об"єднанні фігур, що обертаються в різні сторони утворюється поле навколо (ст. 1, мал. 4,5)

Ст 2: розійшлася фігура, що можливо і зірковий тетраедр, а можливо в основі піраиіда (ще не визначив - було і те і інше) і в середину зайшла ще одна фігура, утворилася третя, яку я спробував зобразити. Істина десь між малюнком 2-3 і 4.

Над іншим поки ще думаю сам... сказати нічого не можу. Лише по лініям на ст. 1. (і потім в фігурі на ст.2). Ці лінії я дмаю вказують (звертають увагу) на їх наявність в октаедрі.

Дай Бог миру Україні!

Воїнам-героям Слава!!

• 1 month later...
  • 3 months later...
Опубликовано

Друзі, після тривалої перерви радий поділитися своїми недавніми медитаціями. Хоча вимушений зізнатися що вагому частину медитацій вимушений направляти на очищення себе. Дякую Вчителю за допомогу.

Ми переможемо. (наша маленька але якісна група) :)

post-4339-0-99589600-1436541685_thumb.jpg

post-4339-0-45054500-1436541720_thumb.jpg

post-4339-0-31758500-1436542028_thumb.jpg

• 3 weeks later...
Опубликовано

Дякую, Діма! Дякую друзям за роботу, а особливо Вчителю (і Олені) за терпіння. Терпіння Вчителя це дійсно Висока Божествена Якість. Дякую Йому за це, і за допомогу. Я не знаю якою вона була ціною.

Ділюся останніми медитаціями. З впевненістю сказати складно, але мені здається що все це пов"язано з енергоструктурою. Можливо, це перехід від однієї матриці енергоструктури до іншої. Особливо на цю думку мене наводить медитація від 27.07.2015 (третє зображення, друга сторінка). 

З"являється нова фігура - ромбокубооктаедр (останнє фото). Можливо він є частиною нової матриці енергоструктури. 

Ще раз низький поклін Вчителю..

IMG_6066.jpg

IMG_6067.jpg

IMG_6068.jpg

IMG_6073.jpg

• 2 weeks later...
Опубликовано

Друзі, доброго дня :)
Щастя вам усім, і нам ;)

Хочу поділитися черговими медитаціями і буду дуже радий якщо хтось також викладе свої медитації на форум для спільного пізнання :)

Отже... Я зрозумів, що бачив я процес трансформації базових (та загальних, так як все піддається фрактальності) "клітинок" енергоструктури та її форми в цілому. Зрозумів що форма змінюється на всіх рівнях. Цьому допомагає обертання. Саме в обертанні фігур чомусь вони змінюються. Звідси розумію більш усвідомлено важливість практик обертання. На цьому розвороті медитацій видно як октаедр переходить в фігуру схожу на кристал. Він на відміну від октаедра має шість граней (як видно на зображенні) і також чудово формує нову матрицю і відповідає принципу фрактальності. 

IMG_64761.jpg

Зображення на цьому розвороті я ще не докінця зрозумів. Єдине що - після ромбокубооктаедра є ще якась фігура, але я не побачив її досить чітко. У неї, можливо (приблизно) вдвічі більше кутів ніж у попередньої версії. 
Дивовижна фігура - об"ємний хрест. Поки що не зрозумів звідки вона. Крім чотирьох "труб"  в чотири сторони, є ще дві - вперед та назад (які не відображені на перших двух картинках). Колись я побачив схожу коли медитував на енергоструктуру Землі. Про літаючу тарілку - тема дуже мені особисто цікава, але поки лише те що на папері... (більше нічого немає).

IMG_6478111.jpg
  • 4 weeks later...
Опубликовано

Дякую Вам, друзі! :) Дякую. Давно не заходив, на жаль. 

Ось така річ мені побачилася під час вчорашньої вечірньої медитації.

При цьому виникла думка, що якщо стіну прив"язати до цих точок, то захист буде міцнішим.

post-4339-0-92958800-1441909722_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Опубликовано

Ділюся черговими медитаціями. 

IMG_6892.jpg

Коментарі:

фігура з двох верхніх та двох нижніх "дуг" (хоча там подвійні дуги з чотирьма "лопастями") динамічна, верхня дуга обертається за годинниковою стрілкою, нижня проти годинникової. По середині є також рівносторонній хрест, якщо можна так виразитися. Інколи бачу як обертається саме він. Поки що не знаю що це за фігура. 

Друга картинка: спіраль, що обертається за і проти годинникової стрілки (уявляв і так і так, напевно їх є дві). На спіралі є кільце - воно одночасно є страекторією руху певного об"єкта. І з тим, що спіраль затягує, кільце залишається на своєму місці, і об"єкт продовжує побертатися по своїй траекторії зі швидкістю руху спіралі.  На ньому уявилися ще пересічені перпендикулярні дві прямі.... ось і все що поки можу сказати. Можливо цей малюнок якось пов"язаний з "золотим січенням". Якраз в руки потрапила книга "золотое сечение" зараз читаю...

Третій малюнок - антена. Я її вже багато разів бачив. Вона "висовується" з тої чакри, яка настроєна на зв"язок з Богом і приймає від Нього енергії. Коли молитва закінчується, і спілкування завершується, то вона складається, і залазить назад в чакру і чекає там до наступного разу. 
(друга сторінка - ... можливо це якесь дерево... чи ще щось)

Дякую.
  • 2 weeks later...
Опубликовано

Цікава медитація була сьогодні зранку.

В цій медитації мені бачилося дві "зони", або два простору, які між собою мали певний умовний кордон. Один простір був чистий простір, в якому є безкінечний подальший шлях розвитку в Світло. А другий - це я так зрозумів Земля, або точніше її простір. Він мені здавався як вода... але вода темного і трішки брудного кольору. В цій темній воді є свої мешканці - "сили управління" - їх задача спіймати тих хто зайшли в воду і залишити там, своїми полоненими. 

Мені уявляється як моя родина та я вилазимо з зусиллями з цієї води... з великими зусиллями і допомогою з берегу. Бачимо як колишніх ворогів також виносять з цієї води і кудись понесли, як поранених (Сили Світла). В цей момент до мене приходить розуміння що ворогів справжніх немає - ми всі вийшли з одного "берегу" і всі за визначенням були (є) братами, але темрява (та неточні дії) нас розсварила. І коли все закінчується - все бачиться зовсім по іншому. Бачаться в істиному світлі ті задачі, які потрібно було виконати, ті ситуації які на Землі бачилися під зовсім іншим кутом.

І всі кудись пішли... а моя дружина седить на краєчку та дивиться в ту воду... думає про щось. Я також сів, дивлюся.... бачу моїх родичів деяких.... Хтось рухається в сторону виходу на "Світлу сушу" але дуже повільно, на скільки вистачає сил. Хтось просто прикутий кайданами і не може рухатися, бо прикутий. Просто дивиться і про щось думає, можливо, напевно про вихід, але видно що навіть ці думки даються з останніх сил. І я розумію що можна нирнути, хоч це й в край неприємно і ймовірно коштуватиме великих зусиль щоб повернутися (з якими зусиллями давався цей вихід), і допомогти комусь вийти...... і я розумію що це не було б легким втіленням, йти до того, хто прикутий кайданами. Але мені дають ключ від замку, який на цих кайданах. Ним можна відімкнути замок і звільнити полоненого. Я дивлюсь на старшого світлого - що Він скаже. Він мовчки одобрює..

• 2 weeks later...
Опубликовано

Ділюся черговими образами з медитацій:

IMG_7188_1.jpg

З кожним розворотом образів з медитацій мені стає все зрозуміліше що практично будь які зміни на рівні енергетичних геометричних конструкцій відбуваються в русі, при обертанні. Цікавою для мене є "парасолька" (права сторінка по середині). При обертанні ці "лінії" (підозрюю що їх може бути шість)  спочатку підіймаються, а потім утворюють конструкцію нової форми.
В правому нижньому кутку розвороту щось схоже на літаючий апарат (вид зверху та в профіль).

На зображенні погано видно текст, я там в лівому майже верхньому кутку описав словами образ, який я не зміг намалювати. 
Це як мінімум декілька платонових фігур, а можливо й усі, які вписані одна в одну. І що мені приємно, це те (я сподіваюся що це так), що мені уявився символ, можливо один з тих, про які говорив Вчитель. Уявився вчора перед сном. Він у мене викликає асоціації з "літерою", яка несе в собі первний образ з якимось сенсом, але розшифрувати який поки що на рівні розуму не можу, можливо це "мова душі" тому що моя душа має відгук на нього. Напевно певними символами можна спілкуватися і навчати саме душу, для неї він повністю зрозумілий, я це відчуваю. (знаходиться зправа над "літальним апаратом")
  • 2 weeks later...
Опубликовано

Дякую, брате :)

Мої медитації починаючи з першого тексту:
(публікую сюди щоб не перевантажувати гілку з новими посланнями)

Тут трошки безлад по датам і хронології... але після картинок є маленький опис.

IMG_7395.jpg

Я почав думати, що я медитую на тему нових текстів вже після першого тексту 16.10.2015.
Після прочитання цього тексту я помедитував і мені уявився "Анкх", потім символ чимось схожий на літеру "Ж". Думаю, що він об"ємний. Під час колектичної медитації уявився символ схожий на літеру "Т", Олена сказала, що бачить в цьому очі людини і ніс. Можливо це символ, для певного роду медитації, коли я дивлюся на дві спіралі обома очима (кожне око на свою спіраль), то відчуваю як йде певне закручування в мозку через очі. Можливо це допомога. 
Крайній символ, що нагадує нуль має здатність втягувати все в зовнішню сторону дуги, що на ньому зображена. Я навіть нічого біля цього символу не захотів більше писати, що здавалося що енергетична складова нового малюнку все одно втягнеться в цю дугу цього символа.

IMG_7399.jpg

На цьому зображенні ще один символ зі світу космосу (я так думаю) - круг з певним поділом. Цей поділ і пропорція поділу несе в собі певну суть. Зправа від нього дві конусоподібні фігури, що обертаються в різні сторони і утворюють між собою плоске поле (і вид зверху фігур та поля).
Далі різні символи, які поки не можу коментувати бо поки ні до чого не дійшов по ним. Лише з підказки Марії зрозумів що літера V є потоком, і зразу через декілька днів побачив цей потік в медитації. Ту ж саму літеру, але вже з потоком, і потім ще те ж саме фрактально. 

Текст від 23.10.2015 провитав з суттєвим запізненням. Символ що прийшов - рівносторонній хрест в крузі (прийшов коли я читав другу половину першого абзацу - цікаво в яке місце закладений зашифрований Вчителем символ в кожному тексті.... якщо хтось може відслідкувати - було б цікаво порівняти результати).

Далі відповіді по тексту від 30.10.2015 (дрібним шрифтом в правому нижньому кутку розвороту) - написав їх в гілці нових послань. 

Якщо комусь цікаво, ось "літера Т" в збільшеному вигляді:

IMG_7400.jpg

• 1 month later...
Опубликовано

Мої медитації.

Більше получається в динамічній формі. Це теж можливо.

Я пробую різне. Дві години робота з тілом чергується з диханням.

Потрібно читати книги, це для мене потрібно, я читаю. Потім біг

півтора години розстебнутий до сорочечки, при цьому вхожу

у медитативний стан. Потім збігаю з автостради в ліс, знову дихання,

потім повертаюся до дому.

• 2 weeks later...
Опубликовано

Цікаві практики, Ігоре! Дякую що поділилися!

Мої останні:

Вчора під час дихальних практик мені уявився тор в центрі якого був я. Енергії йшли згори і виходили вниз плавно.... чомусь мені було лего дихати так, щоб не зупинятися, просто повільно. Тоді мені уявлялося що енергії течуть без зупинки. (це якась окрема практика з тором у мене вийшла, не знаю як її класифікувати)

Наступні зображення це моя ранішня медитація - Земля та її енергосфера. На поверхні якась (як мені здалося) незавершена структура чи христосвідомості чи іншої подібної фігури .Думаю що це було продовження моїх попередніх медитацій на останнє завдання Вчителя - там я бачив що енергополе планети умовно поділене на 3 шари - - перший це нинішній час, вище - минуле - Атлантида, найвище - світле мабуття. Підйом відбувається за рахунок підвищення вібрацій планети. 

далі - побачив золотий октаедр на поверхні енергосфери Землі (на самому верху), до якого йшов промінь з Землі. Промінь йшов з якоїсь ущелини. 

Далі по кутах цього октаедру з"явилися ще октаедри (як на малюнку), вони начебто почали обертатися за годинниковою стрілкою. 

Далі я побачив ту ж саму вже складну фігуру, що так само оберталася навколо таламуса, і вже була в "лежачому" положення. Тобто як чакра. І в результаті цього обертання, з місця де має бути третє око виросла ще одна геометрична фігура, яку я вже чимало разів бачив раніше. 

Думаю, що практика обертання запускає і цей процес також (активізації цього внутрішньомозкового обертання).

1zx0ghw.jpg

x1nlv6.jpg

Приношу свої вибачення за якість малюнків. Коли перемалюю в зошит - викладу замість них кращі. 

• 2 weeks later...
Опубликовано

Сегодня в медитации увидела Центр Новосвит. Над ним большой укол. А сверху купола - разноцветные брызги фонтана.

Может это фонтан новых идей? А может новых мероприятий? В любом случае думаю, что что-то положительное .

чТО ТАКОЕ БОЛЬШОЙ УКОЛ?

• 3 months later...
Опубликовано

Молитва.

Михаил Михаил...

На зов мой приди! Мечом синепламенным

освободи!

Направь Божью Мощь и Защиту сегодня в мир мой!

Знамя Веры твоей - разверни надо мной

Пронзи синей молнией - душу мою

Чистым и светлым, теперь я стою...

Присоединиться к обсуждению

Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

Допустимо не более 75 смайлов.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Ваши публикации восстановлены.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...