TAFIRA Опубликовано 2 Мая 2016 Жалоба Опубликовано 2 Мая 2016 Как будто впервые услышала эту песню. Какие у него глаза!!! 0 Цитата
Елена Опубликовано 9 Июня 2016 Жалоба Опубликовано 9 Июня 2016 https://www.youtube.com/watch?v=HLqnyS3g1FM&app=desktop 0 Цитата
Aquarius Опубликовано 13 Августа 2016 Автор Жалоба Опубликовано 13 Августа 2016 Безумно красиво, только грустно... https://www.youtube.com/watch?v=bNc2-OYtPk0 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 16 Августа 2016 Жалоба Опубликовано 16 Августа 2016 Мені цікаво як би ви сприйняли музику і слова Скрябіна, разом звісно це все називається пісня. У нього є альбом під назвою казки. Хай не вводить в оману слово казка - цей альбом з вмістом своїм, він для дорослих. Хоча є поправка, для дорослих які не забули що були колись дітьми. Ще є окремо виділені пісні -"мудрий бо німий", "нікому то не треба". Якщо би ви забажали послухати, то спершу будь ласка, - мудрий бо німий, далі можна в любому порядку. Перехід можна зробити із вашого музикального віконця Руслани - мить весни. По закінченн. пісні появляються музикальні твори Скрябіна на екрані запрпонованих до слухання виконавців і їх твори. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 20 Августа 2016 Жалоба Опубликовано 20 Августа 2016 Не можна цілий час пити рафіновану воду, навіть налиту з найкращих бутилок з найкращими надписами. Вода буде налита лиш з одної форми. Це я говорю про музику. Виконавцю потрібна буде восторженість і він її отримає, від людей. Слухачі в великих концертних залах теж. Вони потребують один одного. Кожен отримає своє. Та ненадовго, це зникне безслідно Бо ти не можеш дивитися на світ тільки з одного ракурса. Дивна мова, цих пісень. Вона не отримала розвитку, згодом підчинилася більш простим потребам і все було знівельовано. Про що ця мова? Слова як знаки несучі зміст, біжуть і падають. - Старі сухі дерева догорілі до тла. Це люди, це може зрозуміти кожен. Ти можеш дати, ти можеш подарувати іншій людині, коли в тебе шось є. Та коли в тебе все вигоріло і ти опустошений в душі, ти вже нічого не можеш. Люди доживають положений їм строк. Не затребувано нове, не повстає питання чи може більший зміст освітити їхнє життя. А що там, за горизонтом, цього вже нема. Вони згодні зі всім, доживаючи, без віри що можна щось змінити. Це і є - сухі старі дерева догорілі до тла. - Рибки, риби, це теж люди. Я колись бачив сон: перебігаю міст і бачу ящик, закритий ящик на мосту. Відкриваю кришку і бачу приморожену рибу, зложену одна на другу. Я уважно дивився, намагався зрозуміти, до чого цей ящик і чому він на мосту, дивно це все. Тоді бачу погляд їх очей, бачу їх муку, бо живі вони хоч приморожені але живі. Тоді бачу що цей погляд людський, що в дійсності це люди. Це було чітке відчуття. Стало ясним що знаками можна виразити багато, вложити образ, вложити муку в погляді. Видно мені потрібно було це бачити і зрозуміти. Ранком я став і вирушив на свою дорогу, дальню пробіжку. Перебігав міст, стишуючи кроки, дививсь, ящика не було. Та я вже знав про що це. Це щоб я зрозумів - ти не можеш продовжувати жити як ні в чому не бувало. Ти маєш знати і про страждання. Цей погляд я часто бачу, бачу як спішать люди до церкви, бачу як вертаються, і бачу безісходність, цю невимовність яку можна побачити тільки поглядом. Я поздоровляю вас, якщо ви все таки наважитесь послухати одну, а може й дві пісні. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 1 Сентября 2016 Жалоба Опубликовано 1 Сентября 2016 Скажу еще немного о песне свеча горела. Я наперед знаю что вы со мной будете не согласны, хотя бы потому что это действительно очень сильно выражено. Но любви там нет. Страсть. От чего мы убегали к тому и возвратились. Вы скажете мне у любви должно быть развитие. А я скажу что это лиш движение по кругу. Посмотрите вокруг, дожившие до преклонного возвраста опустошены и сожжены этим огнем. Они лиш призывают память об этом. Я действительно верю - человек бы не умирал если смог бы сберечь любовь. Но в том, что называют этим именем ее нет. Меня поразили две благодарности за эту песню, два согласия. Вы скажете страсть присуща человеку и я убиваю или умертвляю чуства во имя чего то эфемерного чего нет то в помине. Но мы затерялись на этих землях, мы не можем найти путеводную звезду которая повела бы нас дальше и открыла новые земли. 0 Цитата
_Михаил_ Опубликовано 2 Сентября 2016 Жалоба Опубликовано 2 Сентября 2016 О чем бы ни была песня, каждый находит в ней лишь то, что у него внутри. Причём в сопровождении разных исполнителей можно найти разное. "Пойдём вместе - найдём двести"... Предлагаю для сравнения "Мелодию" в исполнении М. Магомаева: Что же касается "Свечи", то источником вдохновения послужили отношения автора с Зинаидой Нейгауз, на то время законной супругой великого фортепианного педагога Г.Г. Нейгауза. Так что, помимо сонма низменных чувств, в сцене присутствуют и грозные призраки попранных заповедей "Не прелюбодействуй" и "Не укради". Под завывания бесовского хора ложе проваливается в преисподнюю. Как вам идея клипа? 0 Цитата
Руслан Опубликовано 2 Сентября 2016 Жалоба Опубликовано 2 Сентября 2016 Сарказм интересная штука. О песне "Свеча горела". Есть карма, есть ошибки прежних жизней. Часто бывает презрение к чувствам или попрание и тогда выпячиваются вот такие ситуации как описывает Михаил. Есть любовь небесная есть любовь земная. Думаю в песне всё таки о любви, да пусть грязной, да пусть с нарушением Божественных законов, но о любви. Мы хотим чтобы всё было идеально, а жизнь многобразна и разнообразна и разноцветна. В песне сказано - "...судьбы скрещенья" ведь не просто так сказано. 0 Цитата
Елена Опубликовано 3 Сентября 2016 Жалоба Опубликовано 3 Сентября 2016 Что нам делать - мы все разные - ощущения, восприятие, впечатление и чувства - также по-разному выражаются в нас... Для этого и существует закон терпимости, чтобы мы учились уважать чувства и проявления других 0 Цитата
_Михаил_ Опубликовано 3 Сентября 2016 Жалоба Опубликовано 3 Сентября 2016 Ну конечно же, терпимость (в рамках уголовного кодекса) - необходимая предпосылка для реализации принципа свободы воли. И по земным меркам описанная ситуация совершенно банальна. Тем более, что и сам Г.Г. Нейгауз неоднократно давал поводы для ревности. Смущает лишь уровень моральных критериев участников коллизии, да и человечества в целом, поскольку ситуация типична. А может, и зря смущает - пора бы привыкнуть... 0 Цитата
Елена Опубликовано 23 Декабря 2016 Жалоба Опубликовано 23 Декабря 2016 Именно сегодня советую посмотреть https://www.youtube.com/watch?v=p3BYb3Skhnw&t=3537s 0 Цитата
Руслан Опубликовано 23 Декабря 2016 Жалоба Опубликовано 23 Декабря 2016 Благодарю. Нужно будет посмотреть 0 Цитата
Елена Опубликовано 26 Декабря 2016 Жалоба Опубликовано 26 Декабря 2016 http://kinogo-hd.net/8235-istochnik-2016.html 0 Цитата
Dia Опубликовано 27 Декабря 2016 Жалоба Опубликовано 27 Декабря 2016 Именно сегодня советую посмотреть https://www.youtube.com/watch?v=p3BYb3Skhnw&t=3537s Фильм чудо и про чудо. Про Любовь и веру ! Спасибо) 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 28 Декабря 2016 Жалоба Опубликовано 28 Декабря 2016 Мої милі обдурювачки. Не треба повсякчас вказувати людині, що саме сьогогодні... Ви не знаєте що саме потрібно людині, і саме сьогодні. Може людина хоче знати правду, а ви її знову ж туди. І тільки людина попробує подумати, про багато що, а ви знову... В стару колію. Я взиваю про людину, що може стояти твердо і ясно, бачачи і розуміючи. 0 Цитата
Елена Опубликовано 29 Декабря 2016 Жалоба Опубликовано 29 Декабря 2016 Мир настолько нежен, хрустально хрупок... Будем ценить в нем разные мнения и ощущения...Если они дают силу Вере... 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.