Руслан Опубликовано 17 Марта 2013 Жалоба Опубликовано 17 Марта 2013 Цитата (Gajavata @ Mar 15 2013, 15:59) Сніг продовжує падати. І зараз І я не пробіг мимо нього, я його не пропустив. Я пробіг дванадцять кілометрів по нашій дорозі. І деякі машини бачучи що я провалююсь по коліна в снігу звертали на осьову, щоб я міг бігти по твердому. И мне было так харашо. Дякую. Це так відверто, та зворушливо. 0 Цитата
_Михаил_ Опубликовано 31 Марта 2013 Жалоба Опубликовано 31 Марта 2013 Очередь в столовую. А крайний - тот, кто за дверью. Дай ему (ей) Бог здоровья! И денег, конечно... 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 7 Апреля 2013 Жалоба Опубликовано 7 Апреля 2013 Шкода й говорити. Сніг він знову падає. Це напевно відбиток психофізичного стану людини на природу. Легенда гласила - весна приходить коли її хочуть. 0 Цитата
Елена Опубликовано 7 Апреля 2013 Жалоба Опубликовано 7 Апреля 2013 Цитата (_Михаил_ @ Mar 31 2013, 15:07) Очередь в столовую. А крайний - тот, кто за дверью. Дай ему (ей) Бог здоровья! И денег, конечно... Михаил! Игорь! Мы так хотим весну!!! Даже пели веснянки ... 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 29 Апреля 2013 Жалоба Опубликовано 29 Апреля 2013 Хай прочитаєм ще раз. Цветок. Взгляд нежный и ласковый упал на трогательное творение Земли. Нежный и удивительно красивый цветок стоял в окружении собратьев. Его лепестки были розовыми, и свет Солнца делал их лучезарными. Капля росы заблестела бриллиантовой россыпью, разноцветьем переливов света. Мир насекомых с радостью участвовал в жизни мира растений. Посмотри внимательно и очень осторожно на цветок, растущий рядом. Ты видишь, как удивительно красиво он устроен? Как лепестки прикреплены на стебле, как нежные тычинки соприкасаются с пестиком? Цветок - живой. Он дышит, чувствует. Скажи ему доброе слово - и он почувствует его. Ты сильный и смелый, и цветок, как и любое растение перед тобой, - нежное и трепетное создание. Задай себе вопрос: что такое красота? И вырази, что ты чувствуешь. Чувствуешь ли ты, что все растения живые, что с ними можно общаться? Что они чувствуют тебя? Учитель Христос. Мені сказали вирубати маленькі деревця. В цьому не було потреби, вони не входили в зону будівництва. Наказали ще раз. Поряд стояв онук того хто наказував, слухав нашу розмову. Уважно дивився то на одного то на другого. Було враження що я попав в простір де нема чим дихати. Я не буду їх вирубувати, якщо хочете я все зложую і йду з роботи. Деревця залишились. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 21 Июня 2013 Жалоба Опубликовано 21 Июня 2013 Усмішка На наших довгих вулицях. Клубнікою наповнені відра стояли просто на тротуарі. Ще ранок, затишно, ще нікого нема. Чекають першого покупця. Купляйте ! Молодий чоловіче, купляйте. Першим має купити чоловік. У вас легка рука ? - То чому ж, це залежить від вашої руки. ? - Якщо із споду відро наповнене такою ж гарною клубнікою як із верху, то в вас буде все добре, не треба вам буде шукати легкої руки. Засміялись. Обидва. Пригадалось відразу. Як говорили до мене. Бог з пів слова усміхнувся б до пори. Якби ти робив що говорив. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 3 Июля 2013 Жалоба Опубликовано 3 Июля 2013 Учора, там де я є Деколи я збираюся з мужністю щоб поздороватись. Добрий день вам усім ! - Скільки тебе вчити ? У нас говорять отак... Цей частокіл поглядів, чекають що я відповім. - І це в самій свободолюбивій релігії, релігії Хреста - Та я ж вам доброго дня бажаю - Порадуйтесь ! Я вам - Добрий День ! А ви мені з радістю - Оце ... 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 27 Августа 2013 Жалоба Опубликовано 27 Августа 2013 Був відторгнутий від звичних подій і не було можливості доступу до електронного звязку. Маса подій втиснулось в короткий період. Познайомився з багатьма новими людьми. Переконаний. Жити і відчувати себе що світ до тебе ворожий - це невірно. Люди дуже чутливі. Вони мені похожі на самонастроющийся камертон. Що реагує зараз, іменно в цей час на рішучо - нове. 0 Цитата
Елена Опубликовано 13 Сентября 2013 Жалоба Опубликовано 13 Сентября 2013 Вымажьте Ангела сажею… Крылья сожгите дотла… Станет он обезображенным, но не служителем зла… Черта одень во все белое… Дай ему крылья — лети… Только добро он не сделает на сумасшедшем пути. (инет) 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 13 Сентября 2013 Жалоба Опубликовано 13 Сентября 2013 Ви завжди, приведете до тями. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 10 Октября 2013 Жалоба Опубликовано 10 Октября 2013 Жарт Мені подобались усі вчителі в нашій школі. Я їх усіх любив. Якщо память мене не підводить це сказав наш учитель фізики. Жартома запитавши як за допомогою вольтамперметра визначити висоту будівлі? Потім вияснилось: маючи секундомір, і знаючи відповідну формулу прискорення вільного падіння це можливо зробити. 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 22 Октября 2013 Жалоба Опубликовано 22 Октября 2013 Смішна історія, або легка історія, або все буде добре. Кілька днів з точно визначеною періодичністю у часі, що мене позабавило я зустрічався з однією давньо знайомою людиною. По дорозі ми розмовляли і далі кожен ішов на своє. Я на город працювати, вона на церкву. Імпульс до розмови завдавала завжди вона. Клопоталася. Чи роблю я якісь кроки у відношенню до пенсії? Бо це на її думку дуже серйозно і повинно у цьому напрямі попередньо попрацювати. Порахувавши роки і зауваживши її слушність я сказав що зовсім не думаю за це. Це повторювалось кілька разів із різними порадами. Та найбільше мені діставалося за легковажність. -Як ти можеш бути таким легковажним? -Як ти можеш зовсім не думати за це? -А ти маєш вредність? (Ми працювали на хімічному виробництві) -Ти ж знаєш, за вредність дають пільги. -Ні вредності я немаю, не повезло мені, не набув. Вона з підозрою дивиться на мене, чи не шуткую це я з неї. - Ти ж знаєш я працював тільки з теодолітом. Заспокоюю. І далі кожен ішов на своє. Я на город радуючись, що мені так і не "повезло" з вредністю, а вона на церкву жаліючи що я її немаю бо за неї більше платять. З того часу минув оберт. Ну майже. І як воно добре, то воно і має бути добре. Бо легко це не є легковажно. Легко є правильно. 0 Цитата
Елена Опубликовано 8 Ноября 2013 Жалоба Опубликовано 8 Ноября 2013 Прежде чем положить карандаш в коробку, карандашный мастер отложил его в сторону. - Есть пять вещей, которые ты должен знать, - сказал он карандашу, - прежде чем я отправлю тебя в мир. Всегда помни о них и никогда не забывай, и тогда ты станешь лучшим карандашом, которым только можешь быть. Первое: ты сможешь сделать много великих вещей, но лишь в том случае, если ты позволишь Кому-то держать тебя в Своей руке, будешь чутким и… Второе: ты будешь переживать болезненное обтачивание время от времени, но это будет необходимым, чтобы стать лучшим карандашом. Третье: ты будешь способен исправлять ошибки и неточности, которые ты совершаешь. Четвертое: твоя наиболее важная часть будет всегда находиться внутри тебя. И пятое: на какой бы поверхности тебя не использовали, твоя задача всегда оставить свой след. Независимо от твоего состояния, тебе необходимо продолжать писать. из Интернета 0 Цитата
Gajavata Опубликовано 18 Декабря 2013 Жалоба Опубликовано 18 Декабря 2013 Не хочу перебільшувати, та за ці кілька місяців я подорослішав на кілька міліонів років. 0 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.